המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סתם כי ממש מעצבן אותי שאין לי יס קומדי כבר יומיים... מה אתם חושבים על הנושא ספציפית היום, ובאופן כללי?
Dperk כתב:ברור שזו הגזמה וכפייה, אבל ככה זה פה במדינה.. עם הריבוי החרדי תצפו שזה רק יילך וייעשה גרוע יותר. אני צופה שכשאני אסיים צבא כבר יהיה אסור לנסוע בשבת לפי חוק.
Dperk כתב:ברור שזו הגזמה וכפייה, אבל ככה זה פה במדינה.. עם הריבוי החרדי תצפו שזה רק יילך וייעשה גרוע יותר. אני צופה שכשאני אסיים צבא כבר יהיה אסור לנסוע בשבת לפי חוק.
MTA2311 כתב:Dperk כתב:ברור שזו הגזמה וכפייה, אבל ככה זה פה במדינה.. עם הריבוי החרדי תצפו שזה רק יילך וייעשה גרוע יותר. אני צופה שכשאני אסיים צבא כבר יהיה אסור לנסוע בשבת לפי חוק.
כשאתה תסיים צבא יהיו כבר מכוניות מעופפות.
מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
אכן... עד כמה שאני יודע מדובר רק בערוצי קומדיה.
ד"א, בבסיס שאני משרת בו חדר האוכל היה סגור היום בשביל לכבד את הצמים... זאת אמנם לא פקודה מטכלית, אבל הייתי בשוק כששמעתי על זה.
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
יאפ
ערוץ 14 ביס שנקרא יס קומדי הפסיק לשדר ונכתב שהשידורים יחודשו אחרי הצום
זה כזה שטויות..יש תוכניות מצחיקות ומבדרות בערוצים אחרים אבל אותם לא חסמו בגלל שלא היה להם ''קומדי'' בשם?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
יאפ
זה כזה שטויות..יש תוכניות מצחיקות ומבדרות בערוצים אחרים אבל אותם לא חסמו בגלל שלא היה להם ''קומדי'' בשם?
15
מתAMסרת כתב:MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
ד"א, בבסיס שאני משרת בו חדר האוכל היה סגור היום בשביל לכבד את הצמים... זאת אמנם לא פקודה מטכלית, אבל הייתי בשוק כששמעתי על זה.
זה אבסורד לא פחות גדול. הרי הצמים מימלא לא מגיעים לחדר האוכל...
מי שכן מגיע, רעב ורוצה לאכול..
עד כמה שאני יודעת, הרי לא מדובר ביום שבתון. חלק לא קטן מבתי העסק עובדים כרגיל..
MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
אם זה קורה היום, מעניין מה יקרה אם יגייסו את החרדים. אלוהים ישמור...
MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
אם זה קורה היום, מעניין מה יקרה אם יגייסו את החרדים. אלוהים ישמור...
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:אגב, באמת חסמו ערוצים מסויימים בגלל תשעה באב ?
יאפ
15
אתה מכיר אותה מספיק זמן בשביל לדעת שמספרים זה לא הצד החזק שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים