מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי leon984 » 29 יולי 2012, 19:52

er79 כתב:
leon984 כתב:
er79 כתב:
tomerp כתב:
er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.

לא הייתי מזלזל....הוא כתב אתמול לפני כולם שלוגאן חתם....

לא נתקלתי בהודעה שכזו, ואני מניח שאם הייתה - היא הייתה בהתבסס על ספורטנדו או על ציוצים של חבריו בטוויטר. ככה כולם ידעו. אגב פופס, מחצית לא רעה בינתיים נגד בלאט עם 11 נק'.

כולם מהקו וכולם 1 מ2

בוא נעשה את הסיכומים בסוף המשחק. גם לספוג עבירות צריך לדעת.

מישו ששומר אותו זה ויקטור חריפה
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי leon984 » 29 יולי 2012, 19:56

והכי חשוב שבלאט רואה אותו עכשיו ופופס מוביל כדור
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי or163 » 29 יולי 2012, 20:43

פופס סיים עם 22 נקודות ואחוזים די טובים מהשדה אם אני לא טועה 5/8.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי tomerp » 29 יולי 2012, 20:46

22 נקודות 9 ריב ו12-16 מהקו למנסה בונסו.....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יולי 2012, 20:47

or163 כתב:פופס סיים עם 22 נקודות ואחוזים די טובים מהשדה אם אני לא טועה 5/8.

כולל 12/16 מהקו(75 אחוז),תשע ריב' ועשר עבירות שהוא סחט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 יולי 2012, 20:49

אני מעדיף את פרוביץ'.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 29 יולי 2012, 20:49

שחף כתב:אני מעדיף את פרוביץ'.

גם אני ובהרבה. הימור שלי שאף אחד משניהם לא יגיע - פופס גם כך יקר ולא ממש סנטר ומספרים טובים בלונדון יעלו עוד יותר את מחירו ואילו פרוביץ עוד יותר יקר ממנו. נצטרך להסתפק באיזה באגט או נקניקיה (או נקניקיה בבאגט). אבל העיקר שלא השאירו את הנדריקס למרות שהמאמן מאוד רצה אותו כי הוא "4.5" ולא "5 אמיתי".
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 29 יולי 2012, 21:13

קודי כתב:
שחף כתב:אני מעדיף את פרוביץ'.

גם אני ובהרבה. הימור שלי שאף אחד משניהם לא יגיע - פופס גם כך יקר ולא ממש סנטר ומספרים טובים בלונדון יעלו עוד יותר את מחירו ואילו פרוביץ עוד יותר יקר ממנו. נצטרך להסתפק באיזה באגט או נקניקיה (או נקניקיה בבאגט). אבל העיקר שלא השאירו את הנדריקס למרות שהמאמן מאוד רצה אותו כי הוא "4.5" ולא "5 אמיתי".

לא אהבתי את הנדריקס בתור סנטר אבל לפי הקבוצה שנבנית לנו הקיץ חבל שלא השאירו אותו, משהו יותר טוב כנראה לא יביאו
חנןפרנקל

הודעהעל ידי Maccabikid » 29 יולי 2012, 21:54

:
leon984 כתב:והכי חשוב שבלאט רואה אותו עכשיו ופופס מוביל כדור

זה יכול גם לפתור לנו את הבעיה של הרכז העונה :laugh1 שניים במחיר אחד זה דבר שפרדמן ג'וניור מאוד אוהב.... סתאאאםם הוא אוהב הרבה יותר ארבע במחיר אחד אחד היקמן + לנסברג + רוט + לוגאן = לנגפורד :crybaby .. אנחנו פשוט עלובים..)
Maccabikid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 00:26

אני לא אומרת שאני סופר אופטימית אני אומרת שאם יש לי אמון במאמן כלשהו זה בבלאט
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 00:46

מכביסט כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אומרת שאני סופר אופטימית אני אומרת שאם יש לי אמון במאמן כלשהו זה בבלאט

העניין הוא שהאמונה שלך בו היא לא להרבה זמן
כי בעונה הבאה לצערי הוא לא יהיה כאן
עם הסגל הזה אנחנו נפסיד תואר גם בארץ
וכמו שכולם יודעים ברגע שמאמן מפסיד תואר בארץ הוא הולך הביתה חד וחלק.

בדרך כלל אתה צודק ואני חושבת שהאשמה תמיד הולכת למאמן ברגע שמפסידים אבל אחרי ההתנהלות הקיץ אני לא בטוחה שהקהל לא יבהיר להנהלה שבבלאט לא מוכנים שייגעו
אני לא יודעת אם זה יעזור בסופו של דבר אבל לא חושבת שיוכלו להגיד שהמאמן פוטר בגלל לחץ מהקהל..כולם יודעים מה עובר עליו עם ההנהלה וכולם יודעים גם מה בלאט החזיר למועדון אחרי כל כך הרבה זמן
אם בלאט לא היה כאן ועדיין היה פה את אותו סגל בשנתיים האחרונות לא היינו מגיעים לאותם הישגים ולאותו כדורסל..חד משמעית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 30 יולי 2012, 06:12

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אומרת שאני סופר אופטימית אני אומרת שאם יש לי אמון במאמן כלשהו זה בבלאט

העניין הוא שהאמונה שלך בו היא לא להרבה זמן
כי בעונה הבאה לצערי הוא לא יהיה כאן
עם הסגל הזה אנחנו נפסיד תואר גם בארץ
וכמו שכולם יודעים ברגע שמאמן מפסיד תואר בארץ הוא הולך הביתה חד וחלק.

בדרך כלל אתה צודק ואני חושבת שהאשמה תמיד הולכת למאמן ברגע שמפסידים אבל אחרי ההתנהלות הקיץ אני לא בטוחה שהקהל לא יבהיר להנהלה שבבלאט לא מוכנים שייגעו
אני לא יודעת אם זה יעזור בסופו של דבר אבל לא חושבת שיוכלו להגיד שהמאמן פוטר בגלל לחץ מהקהל..כולם יודעים מה עובר עליו עם ההנהלה וכולם יודעים גם מה בלאט החזיר למועדון אחרי כל כך הרבה זמן
אם בלאט לא היה כאן ועדיין היה פה את אותו סגל בשנתיים האחרונות לא היינו מגיעים לאותם הישגים ולאותו כדורסל..חד משמעית

מסכימה לגמרי עם כרמל, אלא שאני חושבת שלאנשים בד"כ יש זכרון קצר...
בלאט הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות הקיץ הזה. עכשיו עליו מונחת האחריות לחבר את הקבוצה ולהוציא ממנה יותר ממה שעל פניו נראה שהיא שווה.
הוא יודע לעשות את זה, כבר הוכיח בעבר ויותר מפעם אחת. נקווה שגם השנה יצליחו להפתיע.
אם יש מישהו שאני סומכת עליו זה בהחלט בלאט.
מתAMסרת

הודעהעל ידי or163 » 30 יולי 2012, 06:28

מכביסט כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט כתב:זהו נגמרה העונה סופית
לפי ישראל היום הנגר האנגלי המגעיל סגר
אפשר לקפל את הכל
ושהפדרמנים ילכו לעזעזאל אמן ואמן,חבורה של שקרנים ונוכלים,מאחל להם את כל הרע שבעולם.

אני כבר הגעתי למצב של זן עמוק
אחרי כל מה שקרה הקיץ אני פשוט מרוקנת וכל החתמה אני מקבלת בחיוך
רק תעשו טובה, מעכשיו אל תגידו ''תתפללו לאלוהים'' או ''בעזרת השם תהיה קבוצה טובה'' אלא ''תתפללו לבלאט'' ו''בעזרת בלאט תהיה קבוצה טובה''..אילולא בלאט גם את הזן הזה לא היה לי..כנראה שהייתי מוותרת מראש על הישגים מסויימים בעונה הזאת אבל איכשהו בלאט תמיד גורם לי להאמין שבסוף תהיה פה קבוצה טובה :neutral

צאי מזה בלאט לא קוסם ואין קוסמים הוא רק יהיה מסכן בעונה הזאת
עם סגל כזה שהוא הגרוע ביותר בהיסטוריה שלנו אפילו פיל ג'קסון לא היה מסוגל לעשות כלום.

אני יכולה או להאמין שבלאט יוכל להוציא מזה משהו או להיכנס מתחת למיטה ולתנוחת עובר עוד לפני שהעונה התחילה..האופי שלי לא נותן לי לעשות את אפשרות מספר 2

עזבי
אם פיני גרשון שהוא מאמן הרבה יותר גדול מבלאט עם סגל דומה אבל פחות גרוע לא הוציא שום דבר
אז אין מצב שדייויד יצליח עם סגל זוועתי שכזה,
כמו שאמרתי הוא לא קוסם וגם לעניין של להוציא מים מן הסלע יש קווים אדומים.
מזל שקיבלנו בית קל בסיבוב הראשון אבל בטופ 16 הולך להיות שמח
אנחנו הולכים להיות שם שק חבטות כמו שמעולם לא היינו.
רק תתארי לך שבקו הקדמי שלנו לא יהיה שום שחקן שמסוגל לקנות סל בהתקפה עומדת ולא יהיה על זה חיפוי מהקו האחורי כי גם שם אין לנו שחקן יוצר שיכול לעשות יש מאין שהמשחק תקוע ושלא נדבר על הגנה שלא תהיה קיימת
אנחנו לא נעבור את ה-70 נקודות במשחק ומהצד השני אנחנו נחטוף יותר מ-80 למשחק,
והכי חמור כל חמשת הגבוהים שלנו מבחינת כח פיזי ומשקל הם איטריות ודחלילים שרק עושים להם פוווווווווו והם על הפארקט וכל הגושי הבשר באירופה יפרקו אותם בלי יותר מידי מאמץ
זה יהיה בשבילם כמו לדרוך על ג'וק.
זה הולך להיות מאוד מאוד כואב.

בלאט מאמן הרבה יותר גדול והרבה יותר טוב מפיני גרשון שללא בלאט לא היה זוכה ברבע גביע אירופה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יולי 2012, 06:33

וגם בלאט לא יזכה בגביע אירופה בלי פיני, אז מה ? בלאט היה עוזר מאמן ופיני המאמן הראשי , זו העובדה היחידה. כשהייתה לבלאט הזדמנות ב 2002 לבנות קבוצה משלו הוא בנה את קבוצת הנגרים הפריכים. למזלנו ב 2003 פיני הוחזר והשאר היסטוריה.

גם פיני השבע והעצלן של 2008 הביא קבוצה תת רמה על סף פיינלפור, עם הגרלה הרבה יותר קשה בטופ 16 מאשר בלאט בעונה שעברה. בואו לא ניכנס להשוואות שלא בהכרח יחמיאו לבלאט.

בכל מקרה, תפקיד המאמן הוא כפוי טובה לגמרי. גם את בלאט פדרמן כמעט זרק בעצם בראיון שלו לפני שלושה חודשים ובלאט בלע את כבודו, שוב.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי or163 » 30 יולי 2012, 06:37

yarinsaky כתב:וגם בלאט לא יזכה בגביע אירופה בלי פיני, אז מה ? בלאט היה עוזר מאמן ופיני המאמן הראשי , זו העובדה היחידה.

גם פיני השבע והעצלן של 2008 הביא קבוצה תת רמה על סף פיינלפור, עם הגרלה הרבה יותר קשה בטופ 16 מאשר בלאט בעונה שעברה. בואו לא ניכנס להשוואות שלא בהכרח יחמיאו לבלאט.

הקבוצה שפיני הביא ב2010 להצלבה והודחה על ידי פרטיזן טובה בעשרות מונים על מכבי של שנה שעברה ובכל זאת מכבי של שנה שעברה מול קבוצה יותר טובה מפרטיזן הגיעו יותר קרוב לפיינל פור מרחק של סל או של עבירה שלא נשרקה יותר נכון
ושנית בלאט אכן זכה באליפות אירופה עם נבחרת רוסיה ותאמין לי עם סגל ראוי הוא יזכה גם באליפות אירופה עם מכבי.
אם בלאט היה מאמן את צסקא למשל אני מאמין שהם היו זוכים כל עונה תחתיו ביורוליג או לפחות מגיעים לגמר.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יולי 2012, 06:41

אל תשווה את פיני של 2008 לפיני של 2001 ו 2003, אלו שני דברים שונים, זה קודם כל.
תזכור עם איזה קבוצות מכבי התמודדה בטופ 16 ב 2008 ועם מי היא התמודדה בשנה שעברה
כמו שאמרתי קודם, בלאט בנה את הקבוצה שלו ב 2002 והיא לא הייתה קרובה לשתי השושלות שפיני והוא בנו ביחד .

לזכות עם צסק"א זו ממש לא חוכמה היום. יש להם את התקציב הכי גדול ביי פאר משאר הקבוצות, צריך יותר לא לקלקל מאשר לעשות דבר אחר.

עובדתית לפיני יש 3 גביעים בסל, לבלאט אין עדיין כלום. כשיזכה באחד נתחיל להשוות. זכייה עם נבחרת אפילו לא דומה, מצטער.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 30 יולי 2012, 06:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2012, 06:44

ההבדל בין פיני לבלאט הוא בעיקר בבניית קבוצה . פיני לא יצליח בחיים עם סגל בתקציבים של מכבי בשנים האחרונות , לעומת זאת בלאט יודע להוציא מסגל כזה 120% ולכן אני קצת אופטימי .
בכל מקרה כבכל עונה בשנים האחרונות אני מתחיל אותה בהרגשה שאני לא יודע מה יהיה . היא יכולה לנוע בין כשלון טוטאלי במידה ולא ניפגע בכל ההימרוים על השחקנים ויכולה להסתיים כהפתעה ענקית עם הכל יתחבר...
לא יודע למה אבל עם הסגל הזה אני קצת יותר אופטימי לעומת שנה שעברה (ללא פארמר) , בטח ובטח מבחינה התקפית . זה סגל שמאוד מתאים לבלאט מבחינה התקפית ואני מקווה שהוא יטפל יפה בנושא ההגנתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי or163 » 30 יולי 2012, 06:47

yarinsaky כתב:אל תשווה את פיני של 2008 לפיני של 2001 ו 2003, אלו שני דברים שונים, זה קודם כל.
כמו שאמרתי קודם, בלאט בנה את הקבוצה שלו ב 2002 והיא לא הייתה קרובה לשתי השושלות שפיני והוא בנו [b]ביחד [/b] .

לזכות עם צסק"א זו ממש לא חוכמה היום. יש להם את התקציב הכי גדול ביי פאר משאר הקבוצות, צריך יותר לא לקלקל מאשר לעשות דבר אחר.

עובדתית לפיני יש 3 גביעים בסל, לבלאט אין עדיין כלום. כשיזכה באחד נתחיל להשוות. זכייה עם נבחרת אפילו לא דומה, מצטער.

יותר נכון בלאט בנה לבד, בלאט בנה את כל השושלת וכל הקרדיט מגיע לו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2012, 06:50

yarinsaky כתב:אל תשווה את פיני של 2008 לפיני של 2001 ו 2003, אלו שני דברים שונים, זה קודם כל.
כמו שאמרתי קודם, בלאט בנה את הקבוצה שלו ב 2002 והיא לא הייתה קרובה לשתי השושלות שפיני והוא בנו ביחד .

בלאט עדיין לא קיבל את ההזדמנות בקבוצה עם תקציב גדול כמו שפיני קיבל באותם ימים במכבי . כהפיינלפור היה בישראל נץנו לפיני תקציב כמעט בילתי מוגבל לבנות את הקבוצה כדי לזכות בגביע. ואסור לשכוח שבלאט בנה איתו את אותה קבוצה .
למרות האגדות שאומרות שפארקר זו החתמה של פיני , אני משוכנע שאת השם שלו זה בלאט הביא רק שהוא לא היה בראש הרשימה אלא שחקן מנוסה כמו בראון בזמנו היה לפניו ובצדק בכושר ובגיל שבראון היה אז....אין לי ספק שפיני שלא הכיר את הכדורסל האמריקאי לא הכיר את פארקר...
אני בטוח שעם בלאט היה בקבוצה כמו צסק"א ריאל או ברצלונה , הוא היה בונה שם שושלת אדירה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יולי 2012, 06:51

זה פשוט לא נכון. לפחות לגבי פארקר בלאט הודה שפיני העדיף אותו על שחקן אחר שבלאט רצה ( מרכוס בראון ).

לא רק זה, כשבלאט הביא את התכשיט קווינסי לואיס ב 2002 הוא ניסה לעקוץ את פיני ואמר שלואיס טוב מפארקר. כמה טוב הוא היה מפארקר ראינו מהר מאוד.

חוץ מזה, בחירת שחקנים זה לא הכול. אתה צריך לדעת להתנהל מול הנהלה קשוחה, לבנות פילוסופיית משחק, לנהל משחק מול מאמנים טובים ממך כמו אובראדוביץ' ( פיני ידע טוב מבלאט להתמודד איתו טקטית ), לבנות תרגילים בהתקפה וכדומה.
יש לו מעט מאמנים באירופה, כולל מסינה , שלקחו תרגילים התקפיים מפיני והודו בזה.
מה שכן, בלאט הביא יותר את הפן ההגנתי , לכן השילוב בינהם היה טוב מאוד וחד פעמי.

בכל אופן, גביע עם בלאט כמאמן ראשי זה חלום רחוק שכנראה לא יקרה בקרוב.

ד"א, ממה ההתלהבות מהשחקנים שבלאט מביא בשנתיים האחרונות ? היה לו את פארגו שקטש גילה, ומה עוד ? סמית' והנדריקס שחקנים בינוניים למדי ( שהוא מתעקש עליהם בצורה ביזארית ממש ), את פרקינס ואיידסון לא הוא הביא וסופו שחקן מוכר ומוכח.

בעיניי למכבי , היסטורית, היו 3 מאמנים גדולים עד כה ובלאט עדיין לא מתקרב לשם ( פיני, שרף וכמובן רלף ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, גל גל ו־25 אורחים