30 יולי 2012, 07:17
yarinsaky כתב:זה פשוט לא נכון. לפחות לגבי פארקר בלאט הודה שפיני העדיף אותו על שחקן אחר שבלאט רצה ( מרכוס בראון ).
חוץ מזה, בחירת שחקנים זה לא הכול. אתה צריך לדעת להתנהל מול הנהלה קשוחה, לבנות פילוסופיית משחק, לנהל משחק מול מאמנים טובים ממך כמו אובראדוביץ' ( פיני ידע טוב מבלאט להתמודד איתו טקטית ), לבנות תרגילים בהתקפה וכדומה.
יש לו מעט מאמנים באירופה, כולל מסינה , שלקחו תרגילים התקפיים מפיני והודו בזה.
מה שכן, בלאט הביא יותר את הפן ההגנתי , לכן השילוב בינהם היה טוב מאוד וחד פעמי.
בכל אופן, גביע עם בלאט כמאמן ראשי זה חלום רחוק שכנראה לא יקרה בקרוב.
ד"א, ממה ההתלהבות מהשחקנים שבלאט מביא בשנתיים האחרונות ? היה לו את פארגו שקטש גילה, ומה עוד ? סמית' והנדריקס שחקנים בינוניים למדי ( שהוא מתעקש עליהם בצורה ביזארית ממש ), את פרקינס ואיידסון לא הוא הביא וסופו שחקן מוכר ומוכח.
בעיניי למכבי , היסטורית, היו 3 מאמנים גדולים עד כה ובלאט עדיין לא מתקרב לשם ( פיני, שרף וכמובן רלף ).
30 יולי 2012, 07:24
30 יולי 2012, 07:38
yarinsaky כתב:מה איכפת לי מי העלה את השם של פארקר ? אולי היה זה חבר הנהלה או סקאוט או חבר של פיני ? מאמן ראשי צריך לדעת לקחת החלטות והוא לקח את ההחלטה הטובה בסופו של דבר.
ותעשה לי טובה, בלאט לא רק הצליח, הוא גם נכשל בקבוצה עם תקציב גדול מאוד ברוסיה ובטורקיה הוא גם לא הצליח בפילזן.
עם כל זה, בלאט היום הכי מתאים ובזה אין ספק, אני רק חושב שגם לו יש אחריות מסויימת לגבי מה שקורה ולגבי השחקנים שמגיעים. משום מה הוא הופך כאן לטפלון וכל האש הולכת לכיוון ההנהלה.
לדעתי זה לא בהכרח צודק או מספר את כל הסיפור.
30 יולי 2012, 07:56
אית'וואן מור היה מועמד, אבל לוגאן הועדף על פניו.
30 יולי 2012, 08:23
30 יולי 2012, 09:31
rc4991 כתב:רק אני שמתי לב לשורה הזאת מהכתבה בישראל היום?אית'וואן מור היה מועמד, אבל לוגאן הועדף על פניו.
30 יולי 2012, 09:39
חנו'ש כתב:ירין, על איזה 2008 אתה מדבר??
ב-2008 הגענו לגמר גביע אירופה עם צביקה שרף (אומנם הוא ופיני הפכו לאחרונה לידידי נפש, אבל עדיין מדובר ב-2 אנשים שונים), בעוד פיני עשה בטן גב על שפת הבריכה שבביתו שבפיראוס לאחר שפוטר מאולי', והחליט להישאר שם על חשבון הברון.
30 יולי 2012, 09:46
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:ירין, על איזה 2008 אתה מדבר??
ב-2008 הגענו לגמר גביע אירופה עם צביקה שרף (אומנם הוא ופיני הפכו לאחרונה לידידי נפש, אבל עדיין מדובר ב-2 אנשים שונים), בעוד פיני עשה בטן גב על שפת הבריכה שבביתו שבפיראוס לאחר שפוטר מאולי', והחליט להישאר שם על חשבון הברון.
אז 2009 ? אולי טעיתי בתאריך, אבל זה לא משנה הרבה.
בכל מקרה, אני מחזיק בדעתי וכך גם ספרי ההיסטוריה. הרי לא יתכן שהעוזר של אובראדוביץ' או מסינה יקבלו את כל הקרדיט על האליפויות שלהם.
גם בלאט לא היה רוצה שגודס יקח עכשיו חלק מההצלחות שלו.
30 יולי 2012, 09:46
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:מה איכפת לי מי העלה את השם של פארקר ? אולי היה זה חבר הנהלה או סקאוט או חבר של פיני ? מאמן ראשי צריך לדעת לקחת החלטות והוא לקח את ההחלטה הטובה בסופו של דבר.
ותעשה לי טובה, בלאט לא רק הצליח, הוא גם נכשל בקבוצה עם תקציב גדול מאוד ברוסיה ובטורקיה הוא גם לא הצליח בפילזן.
עם כל זה, בלאט היום הכי מתאים ובזה אין ספק, אני רק חושב שגם לו יש אחריות מסויימת לגבי מה שקורה ולגבי השחקנים שמגיעים. משום מה הוא הופך כאן לטפלון וכל האש הולכת לכיוון ההנהלה.
לדעתי זה לא בהכרח צודק או מספר את כל הסיפור.
ומה בדיוק פיני עשה מאז מכבי ? כלום ושום דבר .
בלאט לקח אליפות עם בנטון באיטליה , עם אפס הוא שוחרר בגלל שניהל מגעים עם צסקא במהלך העונה . וגם אסור לשכוח את סיפור החרם שעשו הזרים של אפס (בניהם גם ניקולאס) ששוחררו בעקבות החרם וגרמו לנפילה...
את דינאמו הוא עזב אחרי שנקלעו לבעיות כספיות אבל גם שם הוא הגיע לגמר הגביע...גם בסנט פטרסבורג הוא הצליח ולקח את היורקאפ (שבזמנו נקרא יורוצ'אלנג'..) ...
על ההצלחות שלו בנבחרת רוסיה אני בכלל לא מדבר....
האשמה היחידה שלי כלפיו זה שהוא לא חזק מספיק מול ההנהלה אבל אני מניח שבמצב של היום להיות חזק מול ההנהלה משמע להתפטר . אני מאמין שגם פיני לא היה מצליח להוציא יותר מההנהלה והיה נאלץ להתפטר (כי להצליח עם סגל בתקציב הזה אין לו סיכוי)
30 יולי 2012, 09:52
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:ירין, על איזה 2008 אתה מדבר??
בכל מקרה, אני מחזיק בדעתי וכך גם ספרי ההיסטוריה. הרי לא יתכן שהעוזר של אובראדוביץ' או מסינה יקבלו את כל הקרדיט על האליפויות שלהם.
30 יולי 2012, 09:52
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:ירין, על איזה 2008 אתה מדבר??
אתב מתקרב
30 יולי 2012, 09:54
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:ירין, על איזה 2008 אתה מדבר??
אתב מתקרב
עונת 2009 -2010 , אלא אם כן הפכתי לסנילי לגמרי.
30 יולי 2012, 09:56
30 יולי 2012, 09:56
30 יולי 2012, 09:57
חנו'ש כתב:תגידו, לא הייתם רוצים לראות במקום כל הילדודס שמנהלים כיום את מכבי, אנשים כמו פיני או שרף (או שניהם) מנהלים את העסק תחת שרביטו של שמעון כנשיא העל וללא פדרמנים ורקאנטים??
למרות שאני מניחה שבלאט מעדיף ללכת מכות עם פדרמן ולא לקבל את פיני על הראש....
30 יולי 2012, 09:59
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו, לא הייתם רוצים לראות במקום כל הילדודס שמנהלים כיום את מכבי, אנשים כמו פיני או שרף (או שניהם) מנהלים את העסק תחת שרביטו של שמעון כנשיא העל וללא פדרמנים ורקאנטים??
ומי המליונר שיזרים כסף?
30 יולי 2012, 10:01
חנו'ש כתב:תגידו, לא הייתם רוצים לראות במקום כל הילדודס שמנהלים כיום את מכבי, אנשים כמו פיני או שרף (או שניהם) מנהלים את העסק תחת שרביטו של שמעון כנשיא העל וללא פדרמנים ורקאנטים??
30 יולי 2012, 10:04
30 יולי 2012, 10:04
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו, לא הייתם רוצים לראות במקום כל הילדודס שמנהלים כיום את מכבי, אנשים כמו פיני או שרף (או שניהם) מנהלים את העסק תחת שרביטו של שמעון כנשיא העל וללא פדרמנים ורקאנטים??
ומי המליונר שיזרים כסף?
yarinsaky כתב:האמת שמכבי די שרפה אותם כמו ששרפה את רוב אנשי העבר שלה.
לגבי שרף לא צריך לדבר, הרי עכשיו יש את העניין של סיעת עוז וכל הלכלוך של האיגוד כשמכבי לא תומכת בו. הוא גם נזרק די בבושת פנים.
אותו דבר פיני. גם הוא נזרק , הובטחו לו דברים ומכבי לא קיימה. ( תפקיד מקצועי ? ).
30 יולי 2012, 10:05
LIAV10 כתב:ירין, שמתי לב שיש רק שתי ישראליות בסגל שלך..
לא הגיע זמן להוסיך עוד ישראלית ושתי מתאזרחות לסגל? (וזה אומר שצריך גם לוותר על זרה אחת מהסגל הקיים)