חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554697
לפחות דאגה נוספת אפשר להוריד מהראש (אם מישהו בכלל דאג...)
יש ממש תדהמה בעולם הכדורסל שהוא לא קיבל שם חוזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554697
לפחות דאגה נוספת אפשר להוריד מהראש (אם מישהו בכלל דאג...)
felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:סתם שאלה על משהו שלא ברור לי,
הדיון כאן לא היה על אליהו??
איך פתאום הוא עבר לבלו??
מה קשור בלו לאליהו?
למה תמיד כדי לנסות להאדיר או להוריד שחקן אחד מאדירים או מורידים שחקן אחר?
זו כבר מתחילה להיות תופעה קצת מעיקה כאן של השוואות לא ברורות ונקודות ייחוס לא שייכות.
מה הקטע של זה?
הקטע הוא שכולם יורדים על החסרונות שלאליהו בזמן שבלו לא יותר טוב בהן ואלי אפילו רע יותר(ריבאונד)
עדיין לא הבנתי מה הקשר לבלו??
גם אני שומרת לא יותר טוב מאליהו, אז??
למה יכולותיו או חוסר יכולותיו של בלו אמורים להשפיע על הדעה של אנשים על אליהו, שפעם אחרונה שבדקתי, הוא אדם נפרד מבלו.
פשוט לא מובן, למה לא יורדים על בלו.
הרבה אנשים פה ממש מתאבלים על עזיבתו של בלו, אשר לא תרם הרבהלמשחק של מכבי (אם נאמר את האמת לעצמנו) חוץ משלשה פה ושם. ולעומת זאת את אלהיו האנשים פה מתים להעיף מהקבוצה.
MTA2311 כתב:
בלו עלה למכבי מיליון וחצי דולר לעונה? יש בכלל ספק שהתרומה של בלו למכבי ביחס למשכורת שלו היא מעולה? ברור לכולם שהוא לא אמור להיות פורוורד פותח, אבל החולשה של ליאור הפכה אותו לכזה.
אה, והוא גם שומר הרבה יותר טוב מליאור, אבל יש כאלה שלא משנה כמה גרוע הוא ישחק, מבחינתם הוא תמיד יהיה "אחד מהפורוורדים הכי טובים באירופה".
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
בלו עלה למכבי מיליון וחצי דולר לעונה? יש בכלל ספק שהתרומה של בלו למכבי ביחס למשכורת שלו היא מעולה? ברור לכולם שהוא לא אמור להיות פורוורד פותח, אבל החולשה של ליאור הפכה אותו לכזה.
אה, והוא גם שומר הרבה יותר טוב מליאור, אבל יש כאלה שלא משנה כמה גרוע הוא ישחק, מבחינתם הוא תמיד יהיה "אחד מהפורוורדים הכי טובים באירופה".
אני חושב שאין לך מה לבוא בטענות ל"כאלה" שמפרגנים לו, כי אתה בדיוק נמצא ב"כאלה" של הסקלה השניה, שלא משנה מה יקרה, ליאור תמיד יהיה אצלך מוקצה מסיבות ששמורות לך.
קשה להתמודד עם הטיעון המופרך שלך "הוא גם שומר הרבה יותר טוב מליאור", כי זה לא טיעון רציני.
אני לא חושב שבלו יכול להיות בקטגוריה של "שומר הרבה יותר טוב מ" כי הוא פשוט לא יודע לשחק בהגנה. הוא בהחלט יודע לעשות כאילו הוא משחק בהגנה, אבל זה רק בכאילו.
סתם לצורך ההשוואה, בלו לקח פחות ריבאונדים מליאור בעונה החולפת, למרות ששיחק יותר דקות.
לבלו יש המון יתרונות אחרים כמו האופי, הווינריות, הקליעה מבחוץ וכו', אבל הגנה זה ממש לא אחד מהם.
LIAV10 כתב:יי ג'יאנליאן עדיין פנוי, לא?
אולי נביא אותו לעמדת הסנטר, יותר פורוורד, אבל שחקן אדיר..
דרך אגב, בסט קייס פאו גאסום ווורסט קייס צ'אנינג פריי..
Holiday_Armadillo כתב:כמה פנינים מהלפרין ב''ישראל היום''"מה שמדהים הוא שגם היום אני לא יודע כמה הייתי צריך לשלם כדי לחזור. פשוט לא קיבלנו תשובה. זה מאכזב אותי כאזרח ישראלי. רציתי לחזור לגור ולעבוד בארץ, ולא היה לי עם מי לדבר. מכבי עשתה את המקסימום בשבילי ובאה לקראתי, אבל הבעיה היא שהסיטואציה הזאת תחזור גם בשנה הבאה."''באיירן עוד תרוץ חזק באירופה, ואני מקווה להישאר שם הרבה שנים."
felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:סתם שאלה על משהו שלא ברור לי,
הדיון כאן לא היה על אליהו??
איך פתאום הוא עבר לבלו??
מה קשור בלו לאליהו?
למה תמיד כדי לנסות להאדיר או להוריד שחקן אחד מאדירים או מורידים שחקן אחר?
זו כבר מתחילה להיות תופעה קצת מעיקה כאן של השוואות לא ברורות ונקודות ייחוס לא שייכות.
מה הקטע של זה?
הקטע הוא שכולם יורדים על החסרונות שלאליהו בזמן שבלו לא יותר טוב בהן ואלי אפילו רע יותר(ריבאונד)
עדיין לא הבנתי מה הקשר לבלו??
גם אני שומרת לא יותר טוב מאליהו, אז??
למה יכולותיו או חוסר יכולותיו של בלו אמורים להשפיע על הדעה של אנשים על אליהו, שפעם אחרונה שבדקתי, הוא אדם נפרד מבלו.
פשוט לא מובן, למה לא יורדים על בלו.
הרבה אנשים פה ממש מתאבלים על עזיבתו של בלו, אשר לא תרם הרבהלמשחק של מכבי (אם נאמר את האמת לעצמנו) חוץ משלשה פה ושם. ולעומת זאת את אלהיו האנשים פה מתים להעיף מהקבוצה.
yarinsaky כתב:אם משעמם לכם אפשר להתווכח על משחק ההגנה הכללי של שאראס, הרכות ההגנתית של ויקטור אלכסנדר, הבעייה של סופו בחילופים בהגנה,
העציות של יניב גרין בשמירה, הנטייה של לאזמה לקפוץ לחסימות כל הזמן , הרכות של פישר באחד על אחד בשמירה, הגמלוניות של קונסנטין פופה בשמירה, חוסר הקורדינציה הכללי של אריק גינגולד בשמירה, חוסר היכולת של האווי לאסוף לחסום , הקושי של לבאן מרסר להתמודד הגנתית עם אאודי נוריס, הנטייה של באסטון ליותר מדי עבירות לפעמים, הנטייה של הלפרין לאבד שחקנים בשמירה לפעמים , חוסר הריכוז המרגיז
של קרין מגריזו ועוד.
yzafrir כתב:הדבר שאותי הכי מרגיז בנוגע להגנה של ליאור זה....זה לא שהוא לא יודע או לא יכול לעשות הגנה , הוא פשוט לא רוצה לעשות הגנה .
יש לו את כל הנתונים להיות שחקן הגנה אדיר אבל הוא פשוט לא רוצה להיות כזה .
שחקן שקופץ לחסום את היריב שזורק לשלשה וברגע האחרון מקפל את היד כדי לא ליצור מגע הוא סוג של אגואיסט משום שהוא מעדיף לחטוף שלשה מאשר לקבל עברה .
היו משחקים שפתאום ראו אצלו רעב להוכיח שהוא יודע לעשות הגנה . תלוי מי ועל איזה מיתרים לחצו לו באותו יום....
בכל מקרה אין ספק שמבחינת כשרון הוא פוטנציאל אדיר גם הגנתית...
p&p כתב:yzafrir כתב:הדבר שאותי הכי מרגיז בנוגע להגנה של ליאור זה....זה לא שהוא לא יודע או לא יכול לעשות הגנה , הוא פשוט לא רוצה לעשות הגנה .
יש לו את כל הנתונים להיות שחקן הגנה אדיר אבל הוא פשוט לא רוצה להיות כזה .
שחקן שקופץ לחסום את היריב שזורק לשלשה וברגע האחרון מקפל את היד כדי לא ליצור מגע הוא סוג של אגואיסט משום שהוא מעדיף לחטוף שלשה מאשר לקבל עברה .
היו משחקים שפתאום ראו אצלו רעב להוכיח שהוא יודע לעשות הגנה . תלוי מי ועל איזה מיתרים לחצו לו באותו יום....
בכל מקרה אין ספק שמבחינת כשרון הוא פוטנציאל אדיר גם הגנתית...
אתלטיות וידיים ארוכות לבדם הם לא כל הנתונים שדרושים בכדי להיות שחקן הגנה אדיר(מה שגם במקרה של אליהו האתלטיות סבירה),לפי דעתי הבעיה של ליאור היא הכוח, הוא פשוט חלשלוש השחקנים בעמדה שלו פשוט רוצחים אותו בפוסט וזה לא משנה כמה הוא ירצה או לא ירצה לשמור
cannon כתב:בריאן רוברטס עוזב את באמברג. לא הייתי פוסל כלל ועיקר אם יש מצב... בטח לא יקר במיוחד והרבה יותר אחד משתיים...
קודי כתב:הלפרין הרי בטוח קיבל הערכות בנוגע לחשיפה שלו מול מס הכנסה מעורכי דין ורואי חשבון שטיפלו בתיק שלו. אין בעיה להעריך בסבירות גבוהה מאוד מה החשיפה המקסימלית ולדעת בדיוק מה יקרה במקרה הכי גרוע. הבעיה היא שיותם האדם, בדומה ליותם השחקן, הוא כנראה פחדן לא קטן ולא רצה לקחת את הסיכון הזה. ברור שגם בקיץ הבא יהיה אותו סיפור ולכן הוא גזר על עצמו להישאר בגלות עד סוף הקריירה וזו זכותו. יש שחקנים שמעדיפים לוותר על קצת בשביל להמשיך לשחק ברמות הגבוהות ולשאוף לתארים ויש כאלה שריח הכסף גורם להם לוותר על חלומות אחרים.
קודי כתב:הלפרין הרי בטוח קיבל הערכות בנוגע לחשיפה שלו מול מס הכנסה מעורכי דין ורואי חשבון שטיפלו בתיק שלו. אין בעיה להעריך בסבירות גבוהה מאוד מה החשיפה המקסימלית ולדעת בדיוק מה יקרה במקרה הכי גרוע. הבעיה היא שיותם האדם, בדומה ליותם השחקן, הוא כנראה פחדן לא קטן ולא רצה לקחת את הסיכון הזה. ברור שגם בקיץ הבא יהיה אותו סיפור ולכן הוא גזר על עצמו להישאר בגלות עד סוף הקריירה וזו זכותו. יש שחקנים שמעדיפים לוותר על קצת בשביל להמשיך לשחק ברמות הגבוהות ולשאוף לתארים ויש כאלה שריח הכסף גורם להם לוותר על חלומות אחרים.
felix_r כתב:חנו'ש יקירתי,
אם היית יורדת גם על בלו (בדיוק בגלל אותם החסרונות שאת יורדת על אליהו), זה היה נשמע הרבה יותר אובייקטיבי ולגיטימי.
בלי שאת מבקרת את אותם החסרונות אצל השחקנים האחרים של מכבי, זה נראה כאילו את סתם מחפשת את אליהו פשוט כי את לא כל כך אוהבת אותו.
עד כמה שהספקתי להכיר אותך בפורום, בדרך כלל הדברים שאת כותבת הם מאוד אובייקטיביים, הגיוניים והוגנים. לא הפעם.
אולי החרדים עשו לך חיים קשים בעבודה ולכן את עייפה ועצבנית...