מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי קודי » 01 אוגוסט 2012, 11:22

MTA2311 כתב:
קודי כתב:הלפרין הרי בטוח קיבל הערכות בנוגע לחשיפה שלו מול מס הכנסה מעורכי דין ורואי חשבון שטיפלו בתיק שלו. אין בעיה להעריך בסבירות גבוהה מאוד מה החשיפה המקסימלית ולדעת בדיוק מה יקרה במקרה הכי גרוע. הבעיה היא שיותם האדם, בדומה ליותם השחקן, הוא כנראה פחדן לא קטן ולא רצה לקחת את הסיכון הזה. ברור שגם בקיץ הבא יהיה אותו סיפור ולכן הוא גזר על עצמו להישאר בגלות עד סוף הקריירה וזו זכותו. יש שחקנים שמעדיפים לוותר על קצת בשביל להמשיך לשחק ברמות הגבוהות ולשאוף לתארים ויש כאלה שריח הכסף גורם להם לוותר על חלומות אחרים.

כמה הערכות שמוצגות כעובדות בהודעה שלך...
1."הלפרין הרי בטוח קיבל הערכות בנוגע לחשיפה שלו מול מס הכנסה". מאיפה אתה יודע? וגם אם כן, מאיפה אתה יודע מה ההערכות האלה שוות. האינטרס של מס הכנסה הוא שיותם לא ידע כלום עד שהוא חוזר לארץ.
2."אין בעיה להעריך בסבירות גבוהה מאוד..." שוב, מאיפה אתה יודע?
3."הוא גזר על עצמו להישאר בגלות עד סוף הקריירה". מאיפה אתה יודע כמה זמן הסיפור מול מס הכנסה יימשך?
4."יש שחקנים שמעדיפים לוותר על קצת". מאיפה אתה יודע על אילו סכומים מדובר?

1. אני עובד לא מעט עם עורכי דין ורואי חשבון והם יודעים לתת בענייני מס חשיפה מקסימלית וסבירה, זו לא בעיה כל כך גדולה ומורכבת.
2. כנ"ל.
3. הוא בעצמו אומר שבקיץ הבא הסיפור הזה צפוי לחזור על עצמו ושהוא מקווה להישאר בבאיירן עוד שנים רבות.
4. צודק, יכול להיות שזה הרבה כסף. עדיין, יש כאלה שרואים את הקריירה הספורטיבית שלהם כהזדמנות לעשות כמה שיותר כסף בזמן שיש בלי קשר להישגים ויש כאלה שחשוב להם גם להנות ולהגיע להישגים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2012, 11:28

מצ'באן סופית בלגאטסאראי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2012, 13:16

אין פה אף אחד שהוא 100 אחוז אובייקטיבי לגבי שחקנים וכך זה אמור להיות, שאף אחד לא יחשוב שהוא חסין מפני העדפות כאלו ואחרות .
( וזה כולל את עצמי ).
תהיו קצת אמיתיים .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Yoni306 » 01 אוגוסט 2012, 13:27

הלפרין| באיירן עוד תרוץ חזק באירופה,ואני מקווה להישאר שם הרבה שנים
"ישראל היום"הודיעו במהדורה של היום, שבמהדורה שבשישי שבת -הם יכניסו ראיון נרחב עם יותר הלפרין.הם הביאו היום קטעים קצרים וחשובים מתוך הראיון,שאני חושב שכל אוהד מכבי חייב לדעת אותם-כדי שלא נהיה באשליות גם בעונה הבאה.כל הסיפור הזה עם הלפרין מפגר לגמרי.אמרו מפורש שבשנה הזאת בעיות המ"ס יפטרו כליל.והנה יש בעיות מ"ס. ואדון גלדסטון דאג להגיד באחד מחדשות הספורט שזה יפטר בשנה הבאה באופן וודאי (משהוא בגלל שהוא היה מעל 4 שנים בחו"ל ובלה בלה בלה),כדי שלא נשלה את עצמינו תקראו את הדבר הבא:
הלפרין ישחק העונה בבאיירן מינכן, אבל השאיפה שלו היתה לחזור למכבי ת"א. "רציתי לשחק במכבי, ופיספסתי הצעות מחימקי, קאזאן ולוקומוטיב קובאן כי החלטתי לחכות לה,"הוא מספר. "מה שמדהים הוא שגם היום אני לא יודע כמה הייתי צריך לשלם כדי לחזור. פשוט לא קיבלנו תשובה. זה מאכזב אותי כאזרח ישראלי. רציתי לחזור לגור ולעבוד בארץ, ולא היה לי עם מי לדבר. מכבי עשתה את המקסימום בשבילי ובאה לקראתי, אבל הבעיה היא שהסיטואציה הזאת תחזור גם בשנה הבאה."

שימו לב למילים האחרונות. אז גם שנה הבאה הלפרין פשוט לא יבא. רוצים עוד עוד ראיה?

לגבי העתיד בבאיירן הוא מלא אופטימיות. "אני ישראלי ויהודי, וברור שלשחק בגרמניה עושה לי משהו. אין ספק שהשם של באיירן קרץ לי. אני מאוד אוהב את הפרויקט שבונים בבאיירן ורוצה להיות חלק ממנו. זה עדיין לא בסדר גודל של ריאל מדריד או ברצלונה, אבל אפשר להגיע גם לזה. באיירן עוד תרוץ חזק באירופה, ואני מקווה להישאר שם הרבה שנים."

כאן הוא אומר מפורש שהוא רוצה להישאר שם עוד הרבה שנים.
אז יותם הלפרין מאד אהבתי אותך,ואוהב אותך בתור שחקן,מאד אהבתי את הקור רוח שלך-אחרי הכל מיזמן לא היה לנו גארד שמייצר נקודות ישראלי רק חבל שדפקתה את הקריירה שלך.
סיכום: לא נצפה לו גם בשנה הבאה. :|
זה כתבה שפרסמתי ב FXP
Yoni306

הודעהעל ידי קובי » 01 אוגוסט 2012, 13:29

קובי כתב:מה עם דיוויד אנדרסן :evil ???
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 13:32

קובי כתב:
קובי כתב:מה עם דיוויד אנדרסן :evil ???

עושה שופינג באוקספורד סטריט?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 01 אוגוסט 2012, 13:34

נראה לי שהוא האופציה הטובה ביותר שמכבי יכולה למצוא היום. מה איתו ???
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2012, 13:36

עדיין בסיינה. הם רוצים עליו ביי אאוט לא קטן, בדומה למקאלב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 01 אוגוסט 2012, 13:49

:crybaby
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2012, 14:01

קובי כתב:נראה לי שהוא האופציה הטובה ביותר שמכבי יכולה למצוא היום. מה איתו ???

נתן משחק רע מאוד אתמול במדי אוסטרליה.
לזכותו יאמר, שאליל הפורום מאריץ' נראה אפילו עוד יותר גרוע שם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2012, 14:25

לא היתי רוצה את אנדרסן.
משנה לשנה הוא הופך להיות רך יותר ויותר!
בזמן האחרון זה הגיע עד כדי כך שהוא כבר מתקשה לשים ליי-אפ אם מישהו נושף עליו.
אז נכון, עדיין יש לו את הקליעה הנהדרת מבחוץ, אבל אנחנו מחפשים סנטר, והוא לא יכול לשחק סנטר בשום מקרה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 01 אוגוסט 2012, 15:15

felix_r כתב:לא היתי רוצה את אנדרסן.
משנה לשנה הוא הופך להיות רך יותר ויותר!
בזמן האחרון זה הגיע עד כדי כך שהוא כבר מתקשה לשים ליי-אפ אם מישהו נושף עליו.
אז נכון, עדיין יש לו את הקליעה הנהדרת מבחוץ, אבל אנחנו מחפשים סנטר, והוא לא יכול לשחק סנטר בשום מקרה.

היצמדות לשמות... כמו מאריץ הגדול שתכלס נתן עונה אחת טובה וכמה עלובות וזה כולל הופעות מביכות בנבחרת , העיקר שעל הנייר הוא שחקן עם פוסט אפ טוב וגם הוא מעל 2.10 .

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה זה שחקן עם משחק פוסט טוב ? או עם גב לסל טוב כי ראיתי כבר מישהו שאפילו אמר שלסופו יש רק כח ותנועה אחת בלבד בפוסט , שחקן שמתחת לסל עושה הטעיה יפה הצידה מקפיץ את השומר ושם ליי אפ קליל הוא 'שחקן פוסט'? כי את זה ראיתי את פופס עושה כמה פעמים .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2012, 15:33

שחקני פוסט אפ טובים לא חייבים להיות גבוהים או סנטרים, גם מייקל וסקוטי ידעו לשחק פוסט אפ ולהבדיל גם שפר של מכבי. זה פשוט בידוד של שחקן באחד על האחד כשהוא עם הגב לסל. ( צריך כמובן לדעת לשחק את זה ).

סופו הוא שחקן פוסט אפ , אבל הוא התרכז במה שנקרא לואו פוסט, האיזור שמתחת לסל ושם הוא היה צריך לקבל את הכדור כדי להיות אפקטיבי. אם הוא היה מקבל את הכדור באיזור של ההיי פוסט הוא חסר תועלת, בניגוד לניקולה שיכל לקבל את הכדור באיזור של ההיי ולהיכנס פנימה.

לסופו יש באמת מגוון תנועות לא מרשים והוא הסתמך הרבה על הכוח הפיזי שלו. אתה וותיק , אז אתה בטח זוכר את קווין מקהייל למשל, שחקן עם מגוון גדול של תנועות בפוסט.
או ניקולה כמובן.

לא צריך לצפות מפופס לדברים גדולים בתחום הזה, לכן המשחק של מכבי יעבור התאמות למשחק מהיר יותר ( מה שנקרא up tempo ) כשהוא על המגרש. זה בטח יהיה שונה מהמשחק עם סופו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 02 אוגוסט 2012, 09:18

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2555045

עוד שחקן יגיע לגליל דרך מכבי?

גלבוע/גליל ממשיכה במאמציה לבנות את הסגל לקראת העונה הקרובה ובקבוצה מעוניינים לצרף את הסנטר טרוויס היימן כאחד מחמישה זרים במסגרת החוק הרוסי. בקבוצה התרשמו מהיימן במסגרת מחנה הקדם דראפט בפורטסמות' ולאחר מכן החלו במעקב אחריו ולמרות שלא שיחק בליגת הקיץ האחרונה, פתחו עמו במגעים.

גם מכבי תל אביב צפויה להיות מעורבת בעסקה, כפי שעשתה במקרה של ראקים סנדרס. גורמים המעורבים בעסקה אישרו לוואלה! ספורט את פרטי המשא ומתן כשכרגע מסתמן שהשחקן יחתום על חוזה ל-3 עונות, ויושאל בעונה הראשונה לגלבוע/גליל, כפי שנעשה עם סנדרס.

היימן (25, 2.13) הוא בוגר מכללת בואי סטייט מה-NCAA2 מהעונה האחרונה בה רשם 10.1 נקודות ו-8.6 ריבאונדים בממוצע למשחק. לאחר שנגמרה העונה החל לשחק בליגה החצי מקצוענית וכאמור בחודש מאי נבחן במחנה הקדם דראפט בפורטסמות' ורשם 4 נקודות, 5 ריבאונדים ו-3.3 חסימות בממוצע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 02 אוגוסט 2012, 13:37

המלפפון החמוץ של הקיץ, אלכס מאריץ, רשם היום עוד הופעה מדהימה בטורניר האולימפי עם 2 נק' ב-7 דקות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 02 אוגוסט 2012, 13:46

קודי כתב:המלפפון החמוץ של הקיץ, אלכס מאריץ, רשם היום עוד הופעה מדהימה בטורניר האולימפי עם 2 נק' ב-7 דקות.

שחקן ענק. איך מכבי ויתרה עליו?
זרובבל

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוגוסט 2012, 15:24

מכבי לא וויתרה עליו, הוא וויתר על מכבי.
כמו שאמר נאפוליון , תנו לי גנרלים עם מזל .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Tomer05 » 03 אוגוסט 2012, 08:34

חיפשו גארד וסנטר ...מצאו פאוואר וסקנד ...
לא תמיד מה שרצוי מצוי ומה שמצוי רצוי...
בטח שלא בכסף שיש..
את האמת ככה נראית קבוצה עם תקציב שחקנים של 10M דולר (עם מיסים),מלכתחילה לא ציפיתי לשמות "גדולים" הסתכלתי אחורה על השלוש שנים האחרונות וכבר הבנתי שהקבוצה תיהיה בנויה מ"מציאות" ,שחקנים בירידה שבאים להציל את הקריירה שלהם,שחקנים שלא קיבלו הזדמנות בשום מקום וכו' אבל לא שמות מפוצצים קרי אנרדסן בו מקלאבר ..כי זה לא מתאים להתנהלות הנוכחית,אבל עם כל זה מכבי אולי תצליח להגיע לTOP8 נוכח שיטת המשחקים החדשה.לשם שואפים בשנים האחרונות.
הדרך היחידה בה מכבי תצליח לחזור להיות קבוצה גדולה כרוכה באחד מהדברים הבאים :
1.פדרמן מוותר על השליטה במכבי ומוכר 90% מהמניות שלו למשקיע שמאמין בקבוצה ומוכן להפסיד כספים.
2.השוק הכלכלי של השחקנים במשבר עקב בעיות כלכליות באירופה.
3.המשיח יבוא-כולם ירצו לשחק בארץ הקודש.

נראה כי האפשרות הראשונה לא בר ביצוע בתקופה הקרובה,אפשרות שניה לא תקרה בטח שלא בשנים הקרובות ,ראה ערך שנות התשעים כאשר המחירים עלו ומכבי נשארה מאחור עד שהחליטה להביא משקיעים נוספים.
האופציה הכי ריאלית זה משיח אבל כשיבוא למי כבר יהיה איכפת מכדורסל... :laugh3
Tomer05

מתי הבוררות עם אוחיון

הודעהעל ידי עפר » 03 אוגוסט 2012, 08:58

מתי מתחילה הבוררות ומתי ההכרעה והיכן?
עפר

Re: מתי הבוררות עם אוחיון

הודעהעל ידי Yoni306 » 03 אוגוסט 2012, 09:19

אני חושב שממש בקרוב.יוגב אוחיון רשום בפיבא כשחקן של מכבי. מכבי לא אישרה את הביי האוט. אם הוא רוצה להתאמן עם קובאן (בעוד פחות מחודש מתחיל האימונים) הוא חייב לפנות לבורר בהקדם
Yoni306

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים