הישרדות VIP

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הישרדות VIP

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2012, 20:39

אני מאמין לבוקי, אין לתורג'י כבוד לנשים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 06 אוגוסט 2012, 20:51

מה שטוב בעונה הזאת שלמרות שמדובר בסלבס או בסלבס לשעבר כמעט אף אחד לא דופק חשבון למרות שבחלק מהמקרים מדובר באנשים שמכירים אחד את השני טוב מאוד. מילא בוקי שעושה את זה, אבל גם שגב פעל להדיח את תורג'מן בשלב מוקדם יחסית ועשה את זה בסופו של דבר, וגם הדיח את התאום שלו אושרי למרות שלכאורה היה החבר הכי טוב שלו על האי. ההפקה, אגב, יכלה לשלוח את בוקי הביתה על עניין הגנבה(אסור לפי הפורמט האמריקאי) כמו שעשתה עם אחד המתמודדים בעונה השנייה(אז לא פורסם למה) אבל כנראה שעניין הוכיח את עצמו והפרק שבר שיאי רייטינג של העונה הנוכחית.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2012, 21:01

שחף כתב:מה שטוב בעונה הזאת שלמרות שמדובר בסלבס או בסלבס לשעבר כמעט אף אחד לא דופק חשבון למרות שבחלק מהמקרים מדובר באנשים שמכירים אחד את השני טוב מאוד. מילא בוקי שעושה את זה, אבל גם שגב פעל להדיח את תורג'מן בשלב מוקדם יחסית ועשה את זה בסופו של דבר, וגם הדיח את התאום שלו אושרי למרות שלכאורה היה החבר הכי טוב שלו על האי. ההפקה, אגב, יכלה לשלוח את בוקי הביתה על עניין הגנבה(אסור לפי הפורמט האמריקאי) כמו שעשתה עם אחד המתמודדים בעונה השנייה(אז לא פורסם למה) אבל כנראה שעניין הוכיח את עצמו והפרק שבר שיאי רייטינג של העונה הנוכחית.

בוקי סיפר שבהישרדות ארה"ב מתמודד גנב לכולם את הנעליים ושרף אותן וכך היה לו יתרון במשימות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוגוסט 2012, 21:11

שחף כתב:נתקלתי במקרה בראיון הזה של בוקי נאה, והוא די מעניין.
למי שלא רוצה לשמוע את הכל,הוא טוען שתורג'מן גנב אוכל (וסיגריות) לתאילנדים שהעבירו אותם מצד אחד לצד שני מתוך הסירות ולכן הוא לא ירד מהמשקל שלו.
הוא טוען שההפקה חתכה חלק נכבד מהזוהמה שיוצאת לאושרי ותורג'מן מהפה, כולל פנינה אחת לגבי נטלי דדון.
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 41t4nzVQ=M

כך הם משפיעים על דעת הקהל,במקרה הזה לא רוצים להוריד מ"כבודו" של תורג'י החרא הזה
גם באח הגדול הבנתי שהם לא שידרו בתכנית הרבה קטעים של קותי מקלל למרות שאלה שצופים ב-24/7 אומרים שהוא לא הפסיק לקלל ולצעוק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוגוסט 2012, 21:16

rc4991 כתב:
שחף כתב:נתקלתי במקרה בראיון הזה של בוקי נאה, והוא די מעניין.
למי שלא רוצה לשמוע את הכל,הוא טוען שתורג'מן גנב אוכל (וסיגריות) לתאילנדים שהעבירו אותם מצד אחד לצד שני מתוך הסירות ולכן הוא לא ירד מהמשקל שלו.
הוא טוען שההפקה חתכה חלק נכבד מהזוהמה שיוצאת לאושרי ותורג'מן מהפה, כולל פנינה אחת לגבי נטלי דדון.
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 41t4nzVQ=M

כך הם משפיעים על דעת הקהל,במקרה הזה לא רוצים להוריד מ"כבודו" של תורג'י החרא הזה
גם באח הגדול הבנתי שהם לא שידרו בתכנית הרבה קטעים של קותי מקלל למרות שאלה שצופים ב-24/7 אומרים שהוא לא הפסיק לקלל ולצעוק

באח הגדול זה היה זוועה
לא הראו את קותי כל הזמן קורא לערן ויאנה ''רוסים מסריחים''
לא הראו אותו מקלל
לא הראו אותו מפעיל כוח פיזי מוגזם כלפי אנשים
80% ממה שהוא עשה לא הראו..רק את ההתבכיינות שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2012, 21:19

האח הגדול זה באמת תת רמה, לא ראיתי אפילו פרק אחד בעונה האחרונה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2012, 18:47

יאו איך אני שונא אותה, כמה מטומטמת תת רמה בחורה אחת יכולה להיות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2012, 20:58

היה משהו מעניין? עבדתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2012, 21:21

Holiday_Armadillo כתב:היה משהו מעניין? עבדתי

הבנות הפכו להיות ממש תת רמה..
ענת זכתה בפרס להתקשר הביתה וקיבלה אופציה לותר על השיחה ולתת לכולם שיחה והיא הסכימה ופה בעצם היא הפסיקה להיות נחמדה..
שגב קיבל את החסינות..

כנראה שבוקי יעוף פרק הבא..

בפרומואים מראים שבמועצת שבט הקרובה שגב דופק נאום ומקבל מחיאות כפיים מהמושבעים..

פרק טוב, תראי באתר (אכות על הפנים עם הרבה פרסומות לצערי)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 09 אוגוסט 2012, 21:19

אני חושב שאנה וענת קברו את עצמן סופית בפרק הזה מבחינת הסיכויים שלהן לנצח. הסיכוי שלהן בלזכות ביותר משני קולות מהמושבעים הוא פשוט ממש נמוך, בטח כששגב כנראה יהיה בגמר. האמת, מגיע להן. ההתגנהגות שלהןן כלפי בוקי בפרק הקודם וגם בפרק הזה הייתה גועלית במיוחד. שגב, מהצד השני, הפך ממתמודד מעצבן לאחד היותר חביבים שהיו בהישרדות אחרי שהוא הפסיק לנסות להצחיק(בלי הצלחה) כל 2 דקות.

מעבר לזה, כל סיפור ערוץ 10 וערוץ 2 גרום לי לחשוב על הדברים השנואים עליי במה שעשו עם ההישרדות הישראלית. קודם כל דבר ראשון אי המתים אי התקווה או כל חרטה אחרת שהמציאו. בגירסה האמריקאית ברוב העונות מתמודד שמודח סוגר את הבאסטה וחוזר הביתה, לא מקבל הזדמנות נוספת(או שתיים!!! השנה זה היה מוגזם לחלוטין) לחזור למשחק. הישרדות היא משחק חברתי ברובו כשלמתמודדים ניתנת אופציה לזכות בחסינויות ובגירסה הישראלית גם בכל מיני זכויות וטו שמונעות ממשתתפים אחרים להצביע. מקרה של מתמודד שמפלס את דרכו לגמר באמצעות כוח פיזי לחלוטין כמו נעם טור בעונה הראשונה הוא דבילי לחלוטין. דבר שני, אפשר להזכיר את ההצבעה המאוחרת על זהות הזוכה, שמאפשרת למושבעים לראות את כל הסדרה כפי שהיא מוקרנת לצופים ורק אז להצביע לזוכה. בעונה הראשונה זה הטה לחלוטין את התוצאות(אם כי אפשר טעון שההתערבויות של ההפקה היטו אותן עוד קודם לכן). בעונה השנייה התחילו לערב גם SMSים. הישרדות היא לא האח הגדול ומתמודד לא אמור לזכות לפי כמות האהבה שהוא זוכה לה מהקהל. דבר אחרון שהציק לי מאוד זה מקרה ספיציפי שבה מתמודדת הודחה לפני שהמשחק התחיל. באמת? מה הוגן בלהדיח מתמודד על סמך תחרות של מציאת פסלון בחול?
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוגוסט 2012, 18:35

ווווואווו איך שגלגל מסתובב לו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 18 אוגוסט 2012, 19:22

איזה עלוב שגב.
שחף

הודעהעל ידי michael » 18 אוגוסט 2012, 19:30

שלישיית הגמר : שגב , אנה וענת.

הימור שלי - ענת לוקחת.
היא פשוט היתה כמה ליגות מעל כל משתתפי התוכנית.
היא ווינרית ושורדת אמיתית ושיחקה יפה עד כמה שאפשר לשחק יפה במשחק כזה מלוכלך.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי misha » 18 אוגוסט 2012, 19:38

שחף כתב:איזה עלוב שגב.

עזוב את זה שהוא לקקן ובנאדם דוחה, יש לו כושר של ילדה בת 5. הביך את עצמו בתוכניות האחרונות אפילו יותר מקודם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוגוסט 2012, 21:54

איכס שגב מגעיל, אפשר שאף אחד לא יזכה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 18 אוגוסט 2012, 22:06

מאלה שנשארו הייתי נותן את הכסף לענת. היא כנראה האישה הכי דומיננטית שהייתה בהישרדות מאז שהתוכנית עלתה בארץ. אם כי, צריך לציין, שהגברים העונה על הפנים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2012, 22:12

misha כתב:מאלה שנשארו הייתי נותן את הכסף לענת. היא כנראה האישה הכי דומיננטית שהייתה בהישרדות מאז שהתוכנית עלתה בארץ. אם כי, צריך לציין, שהגברים העונה על הפנים.

בגלל שעבדתי ביום רביעי ראיתי רק עכשיו את הפרק של הישרדות(ואת הפרק של היום אני בכלל לא מתכוונת לראות..חבל על העצבים)ואחרי האורגיה המטורפת של ה-SELF LOVE מצד ענת, תורג'י ואנה אין לי אפילו רצון שענת תזכה
אם איתי היה גבר והיה ממשיך את המגמה מההדחה של ענת אז הייתי רוצה שהוא יזכה אבל עכשיו? איכס..כולם מגעילים אותי שם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוגוסט 2012, 22:15

דרך אגב לא ראיתי את כל העונה, למה נטלי (הפייבוריטית שלי) צעקה בוילה על בוקי? איזו סיבה הייתה לה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוגוסט 2012, 21:16

בוקי נאה: "הבחירות לתואר השורד האחרון לא יכולות להתקיים"
http://celebs.nana10.co.il//Article/?Ar ... 45&sid=216
שבוע וחצי לגמר "הישרדות VIP" והרוחות סוערות: בוקי נאה פונה לחוק הישראלי וטוען שמערכת היחסים בין אנה ארונוב ואיתי תורג'מן מסכנת את טוהר ההצבעה

האמת שכבר לא אכפת לי מי מהם יזכה כי את שלושתם אני שונא,חבל שהפייבוריטית שלי(נטלי)עפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אוגוסט 2012, 21:18

rc4991 כתב:בוקי נאה: "הבחירות לתואר השורד האחרון לא יכולות להתקיים"
http://celebs.nana10.co.il//Article/?Ar ... 45&sid=216
שבוע וחצי לגמר "הישרדות VIP" והרוחות סוערות: בוקי נאה פונה לחוק הישראלי וטוען שמערכת היחסים בין אנה ארונוב ואיתי תורג'מן מסכנת את טוהר ההצבעה

האמת שכבר לא אכפת לי מי מהם יזכה כי את שלושתם אני שונא,חבל שהפייבוריטית שלי(נטלי)עפה

מהעונה הראשונה טענתי שהקטע הכי מפגר בכל ההישרדות הישראלית זה שההצבעה האחרונה נעשית בארץ אחרי שכולם כבר ראו את הפרקים ולא על האי

בעונה של אירית רחמים איך אתה חושב שהיא זכתה? היא כבר הייתה בתוך כל עולם הפירסום והזוהר והבטיחה להם עבודות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים