המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:דורון פרקינס חתם רשמית בבי סי דונייצ'ק.
זרובבל כתב:קודי כתב:דורון פרקינס חתם רשמית בבי סי דונייצ'ק.
ירוויח 450 אלף דולר. אם הדיווחים בתקשורת על פערים של 300 אלף דולר בינו לבין מכבי נכונים, זה אומר שהוצעו לו 200 אלף דולר לעונה? יפה.
ירוויח 450 אלף דולר. אם הדיווחים בתקשורת על פערים של 300 אלף דולר בינו לבין מכבי נכונים, זה אומר שהוצעו לו 200 אלף דולר לעונה? יפה.
yzafrir כתב:מה עם ג'יקוב פולן ? חתם איפהשהו ?
rc4991 כתב:yzafrir כתב:מה עם ג'יקוב פולן ? חתם איפהשהו ?
אני יודע שהוא מועמד לפרטיזן(מעניין מה הם יוציאו ממנו)ונראה לי שגם רומא מעוניינת בו
קובי כתב:זרובבל כתב:קודי כתב:דורון פרקינס חתם רשמית בבי סי דונייצ'ק.
אחלה מסקנה
קודי כתב:דרווין קיצ'ן על סף חתימה בפאו. מדהים שעם תקציב שאמור להיות נמוך יותר משל מכבי (איך אמר שי רקנאטי? "שלא נתדרדר חס וחלילה כמו פאו...") יש להם קו אחורי טוב יותר בעשר דרגות, שכולל את דיאמנטידיס ואוקיץ בחמישיה וקיצ'ן מהספסל.
קודי כתב:דרווין קיצ'ן על סף חתימה בפאו. מדהים שעם תקציב שאמור להיות נמוך יותר משל מכבי (איך אמר שי רקנאטי? "שלא נתדרדר חס וחלילה כמו פאו...") יש להם קו אחורי טוב יותר בעשר דרגות, שכולל את דיאמנטידיס ואוקיץ בחמישיה וקיצ'ן מהספסל.
tomerp כתב:קודי כתב:דרווין קיצ'ן על סף חתימה בפאו. מדהים שעם תקציב שאמור להיות נמוך יותר משל מכבי (איך אמר שי רקנאטי? "שלא נתדרדר חס וחלילה כמו פאו...") יש להם קו אחורי טוב יותר בעשר דרגות, שכולל את דיאמנטידיס ואוקיץ בחמישיה וקיצ'ן מהספסל.
ולמה אתה חושב שקיצ'ן שחקן כל כך טוב?
Alexv כתב:tomerp כתב:קודי כתב:דרווין קיצ'ן על סף חתימה בפאו. מדהים שעם תקציב שאמור להיות נמוך יותר משל מכבי (איך אמר שי רקנאטי? "שלא נתדרדר חס וחלילה כמו פאו...") יש להם קו אחורי טוב יותר בעשר דרגות, שכולל את דיאמנטידיס ואוקיץ בחמישיה וקיצ'ן מהספסל.
ולמה אתה חושב שקיצ'ן שחקן כל כך טוב?
אבל קיצ'ן הוא שחקן ספסל בפאו, לא מבין עדיין את ההבדל?
jol9 כתב:קודי כתב:דרווין קיצ'ן על סף חתימה בפאו. מדהים שעם תקציב שאמור להיות נמוך יותר משל מכבי (איך אמר שי רקנאטי? "שלא נתדרדר חס וחלילה כמו פאו...") יש להם קו אחורי טוב יותר בעשר דרגות, שכולל את דיאמנטידיס ואוקיץ בחמישיה וקיצ'ן מהספסל.
אבל יכול להיות שהיקמן יתגלה ככשרון אדיר, כי הוא בגיל המתאים וכי.... זהו בערך
ויכול להיות שלאנדסברג יתגלה כסקורר גדול בקו האחורי כי הוא היה סקורר בקבוצה הכי גרועה בארץ בשנתיים האחרונות
ויכול להיות שלוגאן יתגלה פתאום כמנהיג גדול שיוביל את מכבי למעלה למעלה כמו שהוא עשה בקבוצות הגדולות האחרות בהן שיחק לאורך הקריירה, או שלא
ויכול להיות שרוט.. טוב, אין מצב.
קודי כתב:קיצ'ן בהחלט שחקן בינוני - בערך ברמה של לוגאן שהוא הגארד הבכיר שלנו (ולטעמי יש לקיצ'ן פוטנציאל גדול יותר משל לוגאן) - והוא בסך הכל שחקן ספסל בפאו אחרי שני גארדים נהדרים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ.
קודי כתב:בלי קשר לכמה פרקינס ירוויח או לא באוקראינה, הוא לטעמי שחקן הרבה יותר טוב מלוגאן שלנו וחבל לי מאוד שדווקא האחרון הגיע אלינו. לא שאני חושב שפרקינס היה הפתרון האופטימלי לקו האחורי שלנו, אבל ברמות המחיר האלה הוא עדיף בהרבה כמעט על כל אופציה אחרת ובוודאי על פני לוגאן.
Mta_atic כתב:מה הבעיה שלכם עם לוגאן? בסידרה מול קאחה אנשים פה הזילו ריר עליו.
סה"כ מדובר בגארד טוב מאד עם יכולת קליעה מצויינת. דרווין קיצ'ן יכול כרגע לצחצח לו את הנעליים ואני ממש לא אומר את זה בצחוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים