המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:ברכות על ההעפלה לחצי הגמר.
אני חושב שהגיעה העת לדבר על בלאט במונחים של איש הספורט הטוב והמצליח בישראל כיום.
יותר מיוסי בניון, יותר מעמרי כספי, יותר מאברם גרנט ויותר מכל מדליסט בענף אולימפי מכובד, אך לא בר השוואה לענפים החשובים באמת(אתלטיקה קלה, שחייה, התעמלות וכדורסל בעיניי).
ההצלחה של בלאט בולטת עוד יותר על רקע חיוורות אנשי הספורט האחרים בישראל כיום.
דייויד בלאט קם כל בוקר לעבוד, ולא הולך לעבודה, בטח שלא לבתי הקפה להתערבב עם הפרימואים והקופמנים.
הוא מופת למקצוענות והוכחה לכך שעם ידע, יסודיות ומוסר עבודה גבוה אפשר להפיק שלם הגדול מסך חלקיו.
מקאדו 3 כתב:argof כתב:ברכות על ההעפלה לחצי הגמר.
אני חושב שהגיעה העת לדבר על בלאט במונחים של איש הספורט הטוב והמצליח בישראל כיום.
יותר מיוסי בניון, יותר מעמרי כספי, יותר מאברם גרנט ויותר מכל מדליסט בענף אולימפי מכובד, אך לא בר השוואה לענפים החשובים באמת(אתלטיקה קלה, שחייה, התעמלות וכדורסל בעיניי).
דייויד בלאט קם כל בוקר לעבוד, ולא הולך לעבודה, בטח שלא לבתי הקפה להתערבב עם הפרימואים והקופמנים.
הוא מופת למקצוענות והוכחה לכך שעם ידע, יסודיות ומוסר עבודה גבוה אפשר להפיק שלם הגדול מסך חלקיו.
נכון !!!עם ידע מוסר ויסודיות ... וגם קצת קירילנקו שבד וקאון ...
קודי כתב:דייויד בהחלט מאמן על היום באירופה ולטעמי המאמן שהכי מתאים לאימון מכבי. למעט אובראדוביץ ומסינה שהם בליגה משלהם, בלאט הוא דרגה בפני עצמו ביחס לכל יתר המאמנים. בהחלט הנכס הגדול ביותר שיש לקבוצה.
LIAV10 כתב:קודי כתב:דייויד בהחלט מאמן על היום באירופה ולטעמי המאמן שהכי מתאים לאימון מכבי. למעט אובראדוביץ ומסינה שהם בליגה משלהם, בלאט הוא דרגה בפני עצמו ביחס לכל יתר המאמנים. בהחלט הנכס הגדול ביותר שיש לקבוצה.
אני לא אומר כלום, אבל אובראדוביץ' ומסינה לא נגעו בכלל בתקציבים כמו שבלאט קיבל להרכיב סגל, כשהציעו לאובראדוביץ' לבנות סגל שעדיין יש בו כמה מליונים טובים יותר ממכבי הוא ברח מהקבוצה שהיה בה 13 שנים..
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:קודי כתב:דייויד בהחלט מאמן על היום באירופה ולטעמי המאמן שהכי מתאים לאימון מכבי. למעט אובראדוביץ ומסינה שהם בליגה משלהם, בלאט הוא דרגה בפני עצמו ביחס לכל יתר המאמנים. בהחלט הנכס הגדול ביותר שיש לקבוצה.
אני לא אומר כלום, אבל אובראדוביץ' ומסינה לא נגעו בכלל בתקציבים כמו שבלאט קיבל להרכיב סגל, כשהציעו לאובראדוביץ' לבנות סגל שעדיין יש בו כמה מליונים טובים יותר ממכבי הוא ברח מהקבוצה שהיה בה 13 שנים..
לעומת זאת, בלאט כבר קיבל תקציב עתק בדינמו ולא עשה יותר מדי. בלאט מאמן טוב, אבל ממש לא צריך להגזים.
מקאדו 3 כתב:argof כתב:ברכות על ההעפלה לחצי הגמר.
נכון !!!עם ידע מוסר ויסודיות ... וגם קצת קירילנקו שבד וקאון ...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:קודי כתב:דייויד בהחלט מאמן על היום באירופה ולטעמי המאמן שהכי מתאים לאימון מכבי. למעט אובראדוביץ ומסינה שהם בליגה משלהם, בלאט הוא דרגה בפני עצמו ביחס לכל יתר המאמנים. בהחלט הנכס הגדול ביותר שיש לקבוצה.
לעומת זאת, בלאט כבר קיבל תקציב עתק בדינמו ולא עשה יותר מדי. בלאט מאמן טוב, אבל ממש לא צריך להגזים.
לא צריך להגזים מה? שהוא אחד משלושת המאמנים הכי טובים באירופה היום? זה לא אנחנו קובעים. היורוליג קבע את זה שנתיים ברציפות.
Holiday_Armadillo כתב:הוא נשוי
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נשוי
הוא יכול להיות סבא שלך
חנו'ש כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נשוי
הוא יכול להיות סבא שלך
אל תגזים, אולי אבא שלה....
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נשוי
הוא יכול להיות סבא שלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־44 אורחים