המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:רואים שיש אנשים באירופה שמעריכים את ליאור קצת יותר מה"מומחים" של הפורום.
אין מצב שהוא ילך.
אלמוג כתב:felix_r כתב:רואים שיש אנשים באירופה שמעריכים את ליאור קצת יותר מה"מומחים" של הפורום.
אין מצב שהוא ילך.
גם יש כמה אנשים באירופה שמעכירים את בלאט יותר מכמה "מומחי על" בפורום, זה לא אומר שלא מעבירים עליו ביקורת.
felix_r כתב:אלמוג כתב:felix_r כתב:רואים שיש אנשים באירופה שמעריכים את ליאור קצת יותר מה"מומחים" של הפורום.
אין מצב שהוא ילך.
גם יש כמה אנשים באירופה שמעכירים את בלאט יותר מכמה "מומחי על" בפורום, זה לא אומר שלא מעבירים עליו ביקורת.
נכון, אבל "מומחי על" לא ממליצים לשחרר את בלאט בהזדמנות הראשונה, בניגוד ל"מומחי אליהו"
חנו'ש כתב:ונניח מכבי תשחרר את אליהו, מה בדיוק היא אמורה לעשות עם הכסף שהשתחרר??
לבנות עוד אורווה באחוזה של פדרמן?? להחתים במקומו ישראלי אחר ברמתו של ליאור (או יותר נכון להיכנס למעבדה של פרנקנשטיין ולהמציא אחד כזה כי הוא לא קיים)?
הרי הסגל כבר סגור וזה לא שיש מישהו מעניין בנמצא.
ומה קשור טיוס? פעם אחרונה שבדקתי הבנאדם חתם כבר בקבוצה אחרת!!
jol9 כתב:חנו'ש כתב:ונניח מכבי תשחרר את אליהו, מה בדיוק היא אמורה לעשות עם הכסף שהשתחרר??
לבנות עוד אורווה באחוזה של פדרמן?? להחתים במקומו ישראלי אחר ברמתו של ליאור (או יותר נכון להיכנס למעבדה של פרנקנשטיין ולהמציא אחד כזה כי הוא לא קיים)?
עזבי, למה להתעסק בשטויות. זה באמת חשוב לאן יילך הכסף? העיקר שכמה אנשים יוכלו להמשיך לשחק מנג'ר וירטואלי, להחליף שחקנים ולחשוב שהם מומחים בעיניי עצמם.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:ונניח מכבי תשחרר את אליהו, מה בדיוק היא אמורה לעשות עם הכסף שהשתחרר??
עזבי, למה להתעסק בשטויות. זה באמת חשוב לאן יילך הכסף? העיקר שכמה אנשים יוכלו להמשיך לשחק מנג'ר וירטואלי, להחליף שחקנים ולחשוב שהם מומחים בעיניי עצמם.
לי זה ממש לא חשוב.
אני רק אומרת את זה לכל מי שחושב שזה רעיון טוב כי זה ישחרר למכבי כמה ג'ובות.
Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
עם הכסף מביא את בברלי וסוגר את העמדה הזאת ויש לנו קו אחורי טוב בהרבה.
4: מדלי ופופס (פופס לא סנטר , הגיע הזמן להודות בזה)
5:ג'יימס ושרמדיני
ובמידה ויש בעיות עם פופס ומדלי מה שאני לא רואה כרגע, תמיד ניתן לשחד את בלו בכמה דולרים ולהחזיר אותו לכאן.
נראה לכם הגיוני שמביאים 2 גיבויים במיליון דולר כל אחד לשחקן כמו ליאור? הסיבה היחידה שדיוויד לא סומך עליו, ואם דיוויד לא סומך עליו גם אני לא סומך עליו.
הלוואי והידיעה הזאת נכונה, אם למכבי יש ביצים ותלך על זה תצפו אפשר להסתכל על לונדון ולא להתבייש שזאת המטרה, מה שהיום יישמע בדיחה אם מישהו שם יזכיר בכלל.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:ונניח מכבי תשחרר את אליהו, מה בדיוק היא אמורה לעשות עם הכסף שהשתחרר??
לי זה ממש לא חשוב.
אני רק אומרת את זה לכל מי שחושב שזה רעיון טוב כי זה ישחרר למכבי כמה ג'ובות.
Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
ובמידה ויש בעיות עם פופס ומדלי מה שאני לא רואה כרגע, תמיד ניתן לשחד את בלו בכמה דולרים ולהחזיר אותו לכאן.
נראה לכם הגיוני שמביאים 2 גיבויים במיליון דולר כל אחד לשחקן כמו ליאור? הסיבה היחידה שדיוויד לא סומך עליו, ואם דיוויד לא סומך עליו גם אני לא סומך עליו.
הלוואי והידיעה הזאת נכונה, אם למכבי יש ביצים ותלך על זה תצפו אפשר להסתכל על לונדון ולא להתבייש שזאת המטרה, מה שהיום יישמע בדיחה אם מישהו שם יזכיר בכלל.
jol9 כתב:Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
והנה בדיוק הדוגמא המושלמת למה שהתכוונתי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים