דיווח ביוון: פנאתינייקוס מנהלת מגעים עם ליאור אליהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיווח ביוון: פנאתינייקוס מנהלת מגעים עם ליאור אליהו

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אוגוסט 2012, 11:31

Thorin כתב:
jol9 כתב:
Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
עם הכסף מביא את בברלי וסוגר את העמדה הזאת ויש לנו קו אחורי טוב בהרבה.
4: מדלי ופופס (פופס לא סנטר , הגיע הזמן להודות בזה)
5:ג'יימס ושרמדיני

ובמידה ויש בעיות עם פופס ומדלי מה שאני לא רואה כרגע, תמיד ניתן לשחד את בלו בכמה דולרים ולהחזיר אותו לכאן.
נראה לכם הגיוני שמביאים 2 גיבויים במיליון דולר כל אחד לשחקן כמו ליאור? הסיבה היחידה שדיוויד לא סומך עליו, ואם דיוויד לא סומך עליו גם אני לא סומך עליו.
הלוואי והידיעה הזאת נכונה, אם למכבי יש ביצים ותלך על זה תצפו אפשר להסתכל על לונדון ולא להתבייש שזאת המטרה, מה שהיום יישמע בדיחה אם מישהו שם יזכיר בכלל.

והנה בדיוק הדוגמא המושלמת למה שהתכוונתי...

לא, אני לא מתיימר להיות מנג'ר אני רק יודע שיש לך בקבוצה שלושה שחקנים על אותה עמדה שתופסים חצי מתקציב הקבוצה ואין לך רכז.
במה אני טועה כאן תסביר לי בבקשה

אף אחד כאן לא מתווכח איתך על זה שבניית הקבוצה הקיץ היתה, איך אני אומר את זה בעדינות? מטומטמת.... :roll:

אבל אתה נאיבי אם אתה חושב ששחרור של אליהו, בשלב הזה של הקיץ, זה מה שיפתור את כל הבעיות של הבניה הזו. שלא לדבר על כך שזה יביא בעיות חדשות כמו מחסור בישראלים שכבר עכשיו קיים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אלמוג » 13 אוגוסט 2012, 11:35

Thorin כתב:
jol9 כתב:

ובמידה ויש בעיות עם פופס ומדלי מה שאני לא רואה כרגע, תמיד ניתן לשחד את בלו בכמה דולרים ולהחזיר אותו לכאן.
נראה לכם הגיוני שמביאים 2 גיבויים במיליון דולר כל אחד לשחקן כמו ליאור? הסיבה היחידה שדיוויד לא סומך עליו, ואם דיוויד לא סומך עליו גם אני לא סומך עליו.
הלוואי והידיעה הזאת נכונה, אם למכבי יש ביצים ותלך על זה תצפו אפשר להסתכל על לונדון ולא להתבייש שזאת המטרה, מה שהיום יישמע בדיחה אם מישהו שם יזכיר בכלל.

לא, אני לא מתיימר להיות מנג'ר אני רק יודע שיש לך בקבוצה שלושה שחקנים על אותה עמדה שתופסים חצי מתקציב הקבוצה ואין לך רכז.

אתה לא טועה בכלום. נוח לו לזרוק סיסמאות מזלזלות באוויר של "משחקים במנג'ר".
אל תביע את דעתך בפורום ממול אנשים מזלזלים כמוהו, כי "חובבנים כמונו שמשחקים במנג'ר" לא יצליחו לגרום לאדם שחושב שהוא החכם באדם לחשוב אחרת.
חבל על הזמן והאנרגיות שלך.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2012, 13:32

אלמוג כתב:
Thorin כתב:
jol9 כתב:

אתה לא טועה בכלום. נוח לו לזרוק סיסמאות מזלזלות באוויר של "משחקים במנג'ר".
אל תביע את דעתך בפורום ממול אנשים מזלזלים כמוהו, כי "חובבנים כמונו שמשחקים במנג'ר" לא יצליחו לגרום לאדם שחושב שהוא החכם באדם לחשוב אחרת.
חבל על הזמן והאנרגיות שלך.

דבר ראשון, לא יזיק לך לשמור על צניעות. אם יש לך טענות אלי או לצורת הדיבור שלי, אתה מוזמן להגיב אליי. לא זכור לי שיש כאן הרבה גולשים שנפגעו ממני,
כי אני מקפיד לשמור על צורת התבטאות מכבדת. אתם לא יותר חובבנים ממני, פשוט כנראה גם אוהבים יותר לשחק בהחתמות ובשחרורי שחקנים וירטואליים.

דבר שני (וזה לthorin) הכוונה שלי ב"מתיימר להיות מנג'ר" זה בהקשר לאלה שעבורם עונת המלפפונים לא מסתיימת לעולם. לא אמרתי אם אתה צודק או לא צודק (לדעתי לא), אלא
שבאמצע אוגוסט, הקבוצה מוכנה ובנוייה, ולא יהיו בה יותר שינויים, וכך הצהיר דייויד בלאט, ולכן כל שינוי שייכפה על המערכת יהיה שינוי לא טוב.
אפילו אם נניח היקמן עכשיו מחליט שהוא הולך לNBA ומפר את החוזה שלו (בדומה לפארגו), זה שוב מכניס את כל המערכת להיסטריה, ובסוף יבוא שחקן עם רזומה עוד פחות מרשים
משלו (והפעם זה יכול להיות תור הסימונסים והוויליאמסים ולא תור הפארגואים).
על אחת כמה וכמה כשמדובר באליהו שהוא השחקן הישראלי הכי בכיר בסגל, ושחקן שפתח בחמישייה בשנתיים האחרונות, וימשיך לפתוח גם בשנתיים הבאות.

דבר שלישי, ספציפית לגבי העניין הזה של אליהו, כסף ובניית הקבוצה.
אני לא מבין איך אפשר עדיין לחשוב שעזיבה של שחקן טוב ויקר, בוודאות תביא לכאן שחקן באותה הרמה לכל הפחות. אליהו משום מה מוקצה כאן אצל חלק לא קטן מהפורום,
אבל אני זוכר היטב את אותם הקולות שזעקו לחזרתו אחרי שעזר לויטוריה. היו מעטים מאוד שחשבו שעדיף שלא יחזור.
זה שההנהלה שלנו החליטה להביא לכאן עוד שני PFים בנוסף לליאור, בעלות כוללת של קרוב ל-4 מליון דולר, ובמקביל לבנות קו אחורי בעלות של פחות ממליון דולר, זאת הבעיה שלהם,
ולא של אליהו שבסה"כ נותן במכבי יתפוקה מקצועית לא רעה, גם אם פחותה ממה שאנחנו מצפים ממנו, וממה שהוא יכול לתת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Thorin » 13 אוגוסט 2012, 13:43

מצטער לא מאמין שיש הבדל בין סוף אוגוסט לתחילת יוני, הקבוצה לא עברה אימון אחד, אם הקבוצה לא נבנתה נכון זה בדיוק הזמן לשפר כשלים מהקיץ ולא לחכות לתחילת הטופ 16 ולהביא שחקן תואם מאלט בסכום גבוה. והבעיה הזאת היא לא רק שלהם, אנחנו קנינו מנויים, אנחנו הכנסנו לקבוצה חצי מתקציב הקבוצה(כולל כרטיסים), אנחנו הולכים לסבול בטופ 16 הפסדי בית לקבוצות ספרדיות.
אנחנו בביצה הזאת בדיוק כמו פדרמן
Thorin

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2012, 14:05

Thorin כתב:מצטער לא מאמין שיש הבדל בין סוף אוגוסט לתחילת יוני, הקבוצה לא עברה אימון אחד, אם הקבוצה לא נבנתה נכון זה בדיוק הזמן לשפר כשלים מהקיץ ולא לחכות לתחילת הטופ 16 ולהביא שחקן תואם מאלט בסכום גבוה. והבעיה הזאת היא לא רק שלהם, אנחנו קנינו מנויים, אנחנו הכנסנו לקבוצה חצי מתקציב הקבוצה(כולל כרטיסים), אנחנו הולכים לסבול בטופ 16 הפסדי בית לקבוצות ספרדיות.
אנחנו בביצה הזאת בדיוק כמו פדרמן

בזה אתה צודק. אבל בכל זאת 2 דברים:
1. כנראה שההנהלה שלנו לא חושבת ככה
2. אליהו הוא לא הבעיה בבניית הסגל. למעשה הוא היה בסגל מההתחלה, ולכן השחקנים שהגיעו היו צריכים להתאים ולהשלים אותו.

בלי קשר, לדעתי זאת ידיעה לא רלוונטית ומומצאת, ואף אחד לא ייתן לאליהו לעזוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 13 אוגוסט 2012, 14:59

במידה והיינו בתחילת הקיץ אולי היה כדאי לשחרר אותו. היום, כשכבר אין לך אף שחקן ישראלי סביר בשוק וכשיש לך 7 זרים, אז אין אפילו על מה לדבר.
משה

הודעהעל ידי עידן » 13 אוגוסט 2012, 20:14

משה כתב:במידה והיינו בתחילת הקיץ אולי היה כדאי לשחרר אותו. היום, כשכבר אין לך אף שחקן ישראלי סביר בשוק וכשיש לך 7 זרים, אז אין אפילו על מה לדבר.

בדיוק. ואם אליהו עוזב, מה מכבי יעשו בדיוק כדי לחזק את הקו האחורי? יביאו עוד זר, שיהיו 8 זרים ו-3 ישראלים בסגל, עם חוק רוסי בליגה? במצב כזה, באמת אין מנוס מלהחזיר את שארפ מפרישה, אם תשאלו אותי ;)
עידן

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אוגוסט 2012, 20:28

עידן כתב:
משה כתב:במידה והיינו בתחילת הקיץ אולי היה כדאי לשחרר אותו. היום, כשכבר אין לך אף שחקן ישראלי סביר בשוק וכשיש לך 7 זרים, אז אין אפילו על מה לדבר.

בדיוק. ואם אליהו עוזב, מה מכבי יעשו בדיוק כדי לחזק את הקו האחורי? יביאו עוד זר, שיהיו 8 זרים ו-3 ישראלים בסגל, עם חוק רוסי בליגה? במצב כזה, באמת אין מנוס מלהחזיר את שארפ מפרישה, אם תשאלו אותי ;)

אני בעד :yahoo
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 אוגוסט 2012, 22:41

מכבי לא תאפשר לעצמה להיות גם ללא גבוה ישראלי וגם עם שמונה זרים.
בקיצור, זה לא יקרה. אפשר להתקדם לאייטם הבא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוגוסט 2012, 06:01

בתאכלס , לנו השכר של אליהו נראה עצום (בעיקר בגלל המס) אבל יש הרבה מאוד שחקנים פחות טובים ממנו שמקבלים באירופה הרבה יותר והשכר שלו נחשב למציאה....
האם לשחרר אותו ?
כמו שאמרו פה , בגלל החוק הרוסי אין ברירה אלא להשאיר אותו ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים