Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הסלים האלה הם בושה, מכיר אותם מצויין והם פשוט זוועה כבר שנים, עקומים וחלשים..
זאת אשמת העירייה והבית ספר..
לעומת זאת יש מקרים הפוכים והזויים כמו לפני שנה(אני חושבת, או שנתיים)שילדים עלו לגג בית הספר להסניף גז מזגנים, אחד נפל מהגג וההורים במקום לתת מכות רצח לילד האשימו את בית הספר בכל העניין
גם נפל מהגג וגם צריך לקבל מכות רצח?? לא הגזמנו חח?
ממש לא הגזמנו
אם זה הילד שלי הוא צריך לקוות שהוא ימות בנפילה כי מה שיהיה לו כשהוא יגיע הביתה יהיה הרבה יותר גרוע
איזה אמא קשוחה את תהיי אין דברים כאלה...
אבל באמת, הילד עשה שטות והתנסה עם גז מזגנים, ואז קיבל עונש מיידי בנפילה מהגג. זה יותר טוב מכל קמפיין של הרשות למלחמה בסמים, ואני חושב שהוא למד את הלקח שלו... עכשיו צריך לעזור לו להשתקם, גם פיזית מהנפילה וגם נפשית, להבין מאיפה מגיע המניע להסניף גז מזגנים, מה חסר לו בחיים, למה הוא מתעלם מהחינוך שקיבל בבית. ילד שנפגע ככה לדעתי צריך תמיכה ולא עוד מכות. מכות לדעתי יגרמו לכך שהדבר הבא שהוא יסניף יהיה קוק.
אני אהיה אמא אוהבת ואלמד את הילד שלי מגיל קטן שלא שותים ולא מעשנים ולא עושים סמים ואם הוא יעשה את הדברים האלה אז הוא יכול לשכוח מאור יום עד גיל 18
היום סמים\עישון\שתייה זה כבר לא טאבו כשזה מגיע לילדים ולאף אחד לא אכפת כי כל ההורים מנסים להיות חברים של הילדים שלהם במקום ההורים שלהם..התדרדרנו לקקה