המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מי שמכיר את הנוער של מכבי, תסבירו לי מי זה רום גפן?
לפי מה שקראתי עליו, הוא ההיה כוכב של רעננה, אבל העונה עבר למכבי ת"א.
לפי התוצאות שאני רואה בנבחרת, הוא שחקן ממש חלש.
זה לא מסתדר לי. אם הוא שחקן כזה טוב, למה יש לו סטטיסטיקה כל כך חלשה?
היום הוא קיבל 22 דקות בגארבג'-טיים מול רומניה החלשה והצליח לקלוע רק 2 נקודות וגם זה בהתקפה האחרונה של המשחק (כנראה שהרומנים כבר הפסיקו לשחק).
הוא גם קיבל 20 דקות מול סקוטלנד (הקבוצה הכי חלשה בבית) וגם אז לא ממש הבריק עם 6 נקודות.
מה קורה איתו?
מקובי כתב:אז כמו שרשמתי אנחנו בשלב הבא גוררים את ההפסד לאנגליה.
יש לנו משחקים נגד צ'כיה (ביום רביעי) ואסטוניה (מעריך שביום חמישי) שסיימו במקומות הראשונים בבית המקביל.
אגב, כדי לעלות לדרג א' הנבחרת תצטרך לסיים לפחות במקום השלישי.
Asf כתב:סוף רבע ראשון:
18-17 לנו.
misha כתב:25 נק' במחצית השנייה. הילד ענק![]()
רק חבל על השלשה שקיבלנו בשניות הסיום כי ההפרש יכול להיות מאוד משמעותי אם צ'כיה תנצח את אנגליה ויהיה בית משולש. נצטרך לסמוך על האנגלים.
LIAV10 כתב:misha כתב:25 נק' במחצית השנייה. הילד ענק![]()
רק חבל על השלשה שקיבלנו בשניות הסיום כי ההפרש יכול להיות מאוד משמעותי אם צ'כיה תנצח את אנגליה ויהיה בית משולש. נצטרך לסמוך על האנגלים.
רשום בone שמספיק לנו ניצחון על אסטוניה בשביל לעלות..
misha כתב:LIAV10 כתב:misha כתב:25 נק' במחצית השנייה. הילד ענק![]()
הם (כרגיל) טועים. חייבים לנצח את אסטוניה אבל אנחנו עדיין נהיה תלויים בתוצאה של צ'כיה - אנגליה.
גל מקל כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:misha כתב:25 נק' במחצית השנייה. הילד ענק![]()
הם (כרגיל) טועים. חייבים לנצח את אסטוניה אבל אנחנו עדיין נהיה תלויים בתוצאה של צ'כיה - אנגליה.
שאלה,
יש לנו הפרש בבית הנוכחי של -6 , ולצכיה הפרש של +18, ז"א סה"כ פער 24 נקודות.
אם אנחנו מחר "קורעים" את האסטונים (קיבלו מאנגליה 24 הפרש היום), נגיד משהו בסגנון 30 ומעלה. ( ניצחנו אותם לפני חודש במשחק אימון ב-44 נקודות הפרש)
והצכים מנצחים את האנגלים בפער קטן , אז אנחנו עולים בעקרון??
או שאני טועה, כי בספסל אומרים שאם האנגלים מפסידים אנחנו בחוץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים