חם, מתחמם, לוהט - איראן מרכיבה, ארה"ב מאיימת, ישראל מתארגנת

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חם, מתחמם, לוהט - איראן מרכיבה, ארה"ב מאיימת, ישראל מחאר

הודעהעל ידי Dperk » 12 אוגוסט 2012, 17:46

MTA2311 כתב:
Dperk כתב:
MTA2311 כתב:
Dperk כתב:
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4265708,00.html
אלפי איראנים ושאר טרוריסטים, מודים לynet שעזר להם להפליל מטרה אסטרטגית בישראל.

אני מסכים שלווינט יש מטרה אחת בראש וחוץ מזה לא מעניין אותם כלום, אבל בלי הכתבה הזו האיראנים והטרוריסטים לא היו יודעים על אזור מפרץ חיפה? זה לא מקום מסווג, ועוד ממלחמת לבנון השנייה הם טיווחו אותו, בלא הצלחה למזלנו.

סביר להניח שידעו על עצם קיומו, אבל אני ממש לא בטוח שהם ידעו את כל הפרטים שחשפו בכתבה הזאת( + התמונות).

אני זוכר את כל הפרטים שהיו שם כבר מכתבות שהתפרסמו בזמן מלחמת לבנון השנייה. אין אחד שגר באזור חיפה ולא מכיר את האזור הזה, ויש הרבה מאוד ערבים שגרים שם. אולי אבל כולם ציונים ולעולם לא ימסרו שום מידע לאויב? :nono

זה שראית את זה בכתבות אחרות, לא כל כך מחזק את הטענה שלך לגבי זה שהאיראנים (לצורך העניין) לא צריכים את התקשורת הישראלית בשביל לגלות עלינו מידע.
יש דברים שהתקשורת הישראלית לא צריכה לעסוק בהם, וזה אחד מהם.

לא זה לא הטיעון שלי, הטיעון שלי הוא שזה כבר פורסם כל כך הרבה פעמים, שאין מה לסגור את השער אחרי שהסוסים כבר ברחו והגיעו ללונדון ולקחו מדליות באולימפיאדה.
מסכים שהתקשורת הישראלית לא צריכה לעסוק בנושאים כאלה באופן כללי.
Dperk

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2012, 18:31

Dperk כתב:
MTA2311 כתב:
Dperk כתב:
MTA2311 כתב:
Dperk כתב:
אני מסכים שלווינט יש מטרה אחת בראש וחוץ מזה לא מעניין אותם כלום, אבל בלי הכתבה הזו האיראנים והטרוריסטים לא היו יודעים על אזור מפרץ חיפה? זה לא מקום מסווג, ועוד ממלחמת לבנון השנייה הם טיווחו אותו, בלא הצלחה למזלנו.

סביר להניח שידעו על עצם קיומו, אבל אני ממש לא בטוח שהם ידעו את כל הפרטים שחשפו בכתבה הזאת( + התמונות).

אני זוכר את כל הפרטים שהיו שם כבר מכתבות שהתפרסמו בזמן מלחמת לבנון השנייה. אין אחד שגר באזור חיפה ולא מכיר את האזור הזה, ויש הרבה מאוד ערבים שגרים שם. אולי אבל כולם ציונים ולעולם לא ימסרו שום מידע לאויב? :nono

זה שראית את זה בכתבות אחרות, לא כל כך מחזק את הטענה שלך לגבי זה שהאיראנים (לצורך העניין) לא צריכים את התקשורת הישראלית בשביל לגלות עלינו מידע.
יש דברים שהתקשורת הישראלית לא צריכה לעסוק בהם, וזה אחד מהם.

לא זה לא הטיעון שלי, הטיעון שלי הוא שזה כבר פורסם כל כך הרבה פעמים, שאין מה לסגור את השער אחרי שהסוסים כבר ברחו והגיעו ללונדון ולקחו מדליות באולימפיאדה.
מסכים שהתקשורת הישראלית לא צריכה לעסוק בנושאים כאלה באופן כללי.

אז סתם התווכחנו עכשיו 3 שעות...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2012, 17:25

הבלוגר ריצ'רד סיבלרסטיין טוען שגורם מדיני בכיר העביר אליו מסמך המתאר את תוכנית התקיפה באיראן.
בין הפעולות המתוכננות: מלחמה קיברנטית שתשתק את התשתיות האיראניות, התקפות של טילים בליסטיים וטילי שיוט.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000774654
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2012, 17:27

Mta_atic כתב:הבלוגר ריצ'רד סיבלרסטיין טוען שגורם מדיני בכיר העביר אליו מסמך המתאר את תוכנית התקיפה באיראן.
בין הפעולות המתוכננות: מלחמה קיברנטית שתשתק את התשתיות האיראניות, התקפות של טילים בליסטיים וטילי שיוט.

מי זה?
סתם מהאנשים האלה שהוזים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2012, 17:40

LIAV10 כתב:
Mta_atic כתב:הבלוגר ריצ'רד סיבלרסטיין טוען שגורם מדיני בכיר העביר אליו מסמך המתאר את תוכנית התקיפה באיראן.

מי זה?
סתם מהאנשים האלה שהוזים?

בלוגר יהודי אמריקאי.
תלוי את מי אתה שואל.
יש לו בלוג שנקרא "תיקון עולם" והוא נחשב למקור די אמין במרחב התקשורתי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dperk » 15 אוגוסט 2012, 17:48

Mta_atic כתב:
LIAV10 כתב:

מי זה?
סתם מהאנשים האלה שהוזים?

בלוגר יהודי אמריקאי.
תלוי את מי אתה שואל.
יש לו בלוג שנקרא "תיקון עולם" והוא נחשב למקור די אמין במרחב התקשורתי.

הבלוגר הזה אכן די אמין, אבל הוא "פוסט ציוני" מובהק, אז אני לא יודע אם להאמין לזה או לא.
Dperk

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2012, 17:58

אני לא יודע אם כדאי לנו לתקוך באיראן אבל על פניו התכנית הזאת נראית מצויינת ותשמיד לא רק את הכורים אלא גם את מצבורי הנשק וחלק מהתשתיות שלהם ואולי אפילו יחוסלו כמה בכירים מהממשל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 15 אוגוסט 2012, 18:09

rc4991 כתב:אני לא יודע אם כדאי לנו לתקוך באיראן אבל על פניו התכנית הזאת נראית מצויינת ותשמיד לא רק את הכורים אלא גם את מצבורי הנשק וחלק מהתשתיות שלהם ואולי אפילו יחוסלו כמה בכירים מהממשל

קח בחשבון שיש עוד המון המון דברים שאנחנו לא יודעים ושמקבלי ההחלטות כן. ושיכול להיות שהמודיעין שלנו חלקי בלבד. אני לא חושב שהדברים הם כל כך פשוטים.
Dperk

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוגוסט 2012, 19:37

Dperk כתב:
rc4991 כתב:אני לא יודע אם כדאי לנו לתקוך באיראן אבל על פניו התכנית הזאת נראית מצויינת ותשמיד לא רק את הכורים אלא גם את מצבורי הנשק וחלק מהתשתיות שלהם ואולי אפילו יחוסלו כמה בכירים מהממשל

קח בחשבון שיש עוד המון המון דברים שאנחנו לא יודעים ושמקבלי ההחלטות כן. ושיכול להיות שהמודיעין שלנו חלקי בלבד. אני לא חושב שהדברים הם כל כך פשוטים.

איך זה יכול להיות? הרי כל זמר או אמן בישראל הוא מומחה הרבה יותר גדול לנושא מכל הקבינט הבטחוני. לפחות כך על פי התקשורת ההזויה בישראל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yiffy » 15 אוגוסט 2012, 19:39

אגב, לא שאני מתיימר להעריך כמה חמורה תהיה ההשלכה של איראן גרעינית, אבל ההרגשה שלי היא שהעורף בישראל לא ערוך ולא הוערך לאורך השנים במידה מספקת.
עצם העובדה שישראל כ"כ לא ערוכה מבחינה הגנתית גורמת לי להאמין שביבי וברק מבלפים ומחזיקים את הקלפים קרוב מאוד לחזה, אבל אולי אתבדה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2012, 20:12

Dperk כתב:

באמת הופתעתי מהפשטות בה הוא מציג את המבצע,מצד שני קשה לדעת כמה חזקה יכולה להיות מתקפת סייבר שלפי התיאור היא "הג'וקר" שלנו(ואני מניח שהיא הרסנית מאוד בטווח הקצר)כך שאולי זה אפשרי
יכול להיות גם שהם סתם מנסים להפחיד את איראן או לזרז את ארה"ב :neutral
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2012, 20:29

Dperk כתב:

ה"מודיעין" שלנו, אם אפשר בכלל לקרוא לזה כך, הוא אפסי.
רוב הציבור לא יודע אפילו היכן נמצאים הכורים, בכמה מדובר ולמה כל אחד משמש. הכיסוי התקשורתי בנושא איראן מדבר יותר על נושאים כמו דעת הקהל, תקיפה נגדית של איראן ומוכנות העורף. מעט מאד כתבות מקצועיות נכתבו בנושא, וגם אלו שכן עסקו בכך נכתבו ע"י אנשים שספק אם יודעים פרומיל ממה שצה"ל יודע ומתכנן.

לגבי הפרסום של סילברסטין בבלוג שלו, יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שהפרטים הללו מתפרסמים.
לפני כמעט שנה פירסם השבועון האמריקאי ניוזוויק כמעט בדיוק את אותם פרטים ואפילו הרחיב מעט יותר על התשתית הנרחבת ללוחמה אלטקרונית שפיתחה ישראל בעשור האחרון, כך שבפועל אין חדש תחת השמש.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000699048
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוגוסט 2012, 04:25

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4269145,00.html
חבורה של מפגרים... יושבים כל היום בבית, רואים ערוץ 22, קוראים ידיעות אחרונות(וynet כמובן) ובטוחים שסוף העולם מגיע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוגוסט 2012, 07:40

MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4269145,00.html
חבורה של מפגרים... יושבים כל היום בבית, רואים ערוץ 22, קוראים ידיעות אחרונות(וynet כמובן) ובטוחים שסוף העולם מגיע.

רצית להגיד "חבורה של שמאלנים"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוגוסט 2012, 10:21

אין פה עניין מובהק של שמאל וימין. אני מכיר לא מעט ימנים שמתנגדים לתקיפה ולהפך. הבעיה היא, שאנשים בטוחים שהם יודעים לא פחות מראש אמ"ן ומרח"ט מחקר, ומרשים לעצמם להתבטא בנחרצות נגד התקיפה. תעצרו שנייה ותחשבו, מה אתם בעצם יודעים? יש פה מישהו שיודע משהו על אנרגיה אטומית או נשק גרעיני? יש פה מישהו שיודע משהו על הכוונות של איראן? אולי על סטטוס תכנית הגרעין של איראן? תפסיקו לחשוב ולהתנהג כאילו כל מה שכותבים ואומרים בתקשורת זה עובדה מוגמרת, ותתנו קצת קרדיט לאנשים שעובדים ימים ולילות בשביל להגיע להחלטה הנכונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 16 אוגוסט 2012, 10:38

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4269145,00.html

רצית להגיד "חבורה של שמאלנים"

אני חושב שאם ממש תתאמץ אתה תצליח לצייר גם את הוויכוח של איפה צריך להתחיל לאכול את הקסטה במונחים של ימין ושמאל.

דגן ודיסקין הם שניהם אנשי ימין. שניהם התנגדו נחרצות לעסקת שליט (גם כאן ד"א לא לגמרי ברור מה זה שמאל ומה זה ימין) ושניהם הרגו המון ערבים בשירותם במערכות הביטחון ולא שכחו לחגוג אח"כ עם קרם בוואריה בסטקיית לויקו מושיקו.

אני מסכים לחלוטין עם MTA. זו לא שאלה של שמאל וימין.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוגוסט 2012, 12:53

ידידי השמאלנים,

זה שאתם מתביישים במעשיהם של חלק מהאנשים המשתיכים לגוש שמאל, זה ברור, אבל אני לא אשם בזה.
אין לי חלק בזה. אלה הם האנשים שבחרתם להתחבר אליהם.
גם אם כולנו כבר בטוחים שבאמת אין כבר לאן לרדת, אותם השמאלנים כל פעם מוצאים לעשות משהו הזוי ומביש עוד יותר.

נ.ב. yiffy היקר, המסקנה שלך על פיה מי שהרג ערבים בחייו הוא בהכרח ימני, הזויה לא פחות מהמכתב הזה של הרופאים. זה לא תלוי בדיעות פוליטיות אלא במלחמות. גם ימנים וגם שמאלנים שירתו בצבא (רק בשנים האחרונות השמאלנים מרבים להשתמט), והרגו חיילי אויב או מחבלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אוגוסט 2012, 12:57

לפי מה שאני יודע אור (MTA) הוא דווקא ימני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 16 אוגוסט 2012, 13:34

felix_r כתב:ידידי השמאלנים,

זה שאתם מתביישים במעשיהם של חלק מהאנשים המשתיכים לגוש שמאל, זה ברור, אבל אני לא אשם בזה.
אין לי חלק בזה. אלה הם האנשים שבחרתם להתחבר אליהם.
גם אם כולנו כבר בטוחים שבאמת אין כבר לאן לרדת, אותם השמאלנים כל פעם מוצאים לעשות משהו הזוי ומביש עוד יותר.

נ.ב. yiffy היקר, המסקנה שלך על פיה מי שהרג ערבים בחייו הוא בהכרח ימני, הזויה לא פחות מהמכתב הזה של הרופאים. זה לא תלוי בדיעות פוליטיות אלא במלחמות. גם ימנים וגם שמאלנים שירתו בצבא (רק בשנים האחרונות השמאלנים מרבים להשתמט), והרגו חיילי אויב או מחבלים.

בדיוק, מה עם מכתב הטייסים? כולם היו טייסי קרב שהפילו והפציצו, וכולם שמאלנים. וארגון שוברים שתיקה? חיילים קרביים שמספרים על הדרכים הסדיסטיות שבהם התעללו בפלסטינים המסכנים במסגרת הכיבוש המתועב והמשחית. קוראים לזה אתוס החייל השמאלני ה"יורה ובוכה".
Dperk

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוגוסט 2012, 10:38

תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד