עידן כתב:במילים אחרות, ההפסד לבריטניה הכניס אותנו לצרות וגרם לנו לא להיות תלויים בעצמנו. ממש חבל שלהפסד בודד יש כזו השפעה, אפילו כשמנצחים את כל שאר המשחקים...
נכון
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:במילים אחרות, ההפסד לבריטניה הכניס אותנו לצרות וגרם לנו לא להיות תלויים בעצמנו. ממש חבל שלהפסד בודד יש כזו השפעה, אפילו כשמנצחים את כל שאר המשחקים...
misha כתב:מה שפליקס אמר, גם אם ננצח ב-100 הפרש זה לא ישנה כלום. מסתכלים רק על ההפרשים הפנימיים בין הנבחרות בבית המשולש.
אנגליה ניצחה בקלות את אסטוניה. המשחק שלנו מול האסטונים ב-15:00, אנגליה -צ'כיה ב-17:15. מקווה שהמאמן של האנגלים ישחק עם ההרכב החזק שלו במהלך כל המשחק ולא ייתן למחליפים יותר דקות.
גל מקל כתב:אפשרויות לעלות במקרה של ניצחון צכי. (לפי "ספסל")
1. נצחון בנקודה, בתנאי שהתוצאה פחות מ-64-65.
2. נצחון ב-20 הפרש ומעלה.
כל נצחון צ'כי ב-2 עד 19 הפרש מסיים את הקמפיין. (לצערי כרגע זאת נראת לי התוצאה האפשרית יותר, אני בונה על סעיף1)
LIAV10 כתב:גל מקל כתב:אפשרויות לעלות במקרה של ניצחון צכי. (לפי "ספסל")
כל נצחון צ'כי ב-2 עד 19 הפרש מסיים את הקמפיין. (לצערי כרגע זאת נראת לי התוצאה האפשרית יותר, אני בונה על סעיף1)
התכוונת אסטוני, לא?
גל מקל כתב:LIAV10 כתב:גל מקל כתב:אפשרויות לעלות במקרה של ניצחון צכי. (לפי "ספסל")
התכוונת אסטוני, לא?
לא נצחון צכי, על אנגליה.
נצחון אסטוני על ישראל , והם יכולים להשאר בחו"ל ולא לחזור. (סתם ,לא יקרה בחיים כבר 17-34 ברבע שני).
misha כתב:כן, עפנו. ההפסד במשחק הראשון נגד אנגליה רדף אחרינו עד הסוף. חבל כי נראה שיש נבחרת ששווה דרג א'. מישהו בפיבא צריך לשנות את שיטה הדפוקה.
misha כתב:ברור שלא היינו צריכים להפסיד, אבל נותנים יותר מדי משמעות למשחק אחד בתחילת האליפות. לדעתי, משחקי נוקאוט בשלב השני היו משקפים יותר.
felix_r כתב:misha כתב:כן, עפנו. ההפסד במשחק הראשון נגד אנגליה רדף אחרינו עד הסוף. חבל כי נראה שיש נבחרת ששווה דרג א'. מישהו בפיבא צריך לשנות את שיטה הדפוקה.
אין שום דבר דפוק בשיטה. השיטה סבירה מאוד, רגילה לחלוטין.
לא הינו צריכים להפסיד לאנגליה.
rc4991 כתב:felix_r כתב:misha כתב:כן, עפנו. ההפסד במשחק הראשון נגד אנגליה רדף אחרינו עד הסוף. חבל כי נראה שיש נבחרת ששווה דרג א'. מישהו בפיבא צריך לשנות את שיטה הדפוקה.
אין שום דבר דפוק בשיטה. השיטה סבירה מאוד, רגילה לחלוטין.
לא הינו צריכים להפסיד לאנגליה.
זה נראה לך הגיוני שנבחרת עם מאזן 6-1 לא תעלה שלב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים