המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:אגב, בתחילת העונה שעברה פורסם שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס בבריאן רוברטס.
נשאר רק להצטער על כך שהמהלך הזה לא יצא אל הפועל....
misha כתב:הרשים אותם בליגת הקיץ. יהיה שם עוד שחקן ששיחק בישראל בעבר - רוג'ר מייסון.
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אגב, בתחילת העונה שעברה פורסם שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס בבריאן רוברטס.
ממש מצער.... שחקן שעשה 8.6 נקודות ב26% ל3, 2.2 אסיסטים וסך הכל 4.2 ראנקינג (סך הכל 0.7 יותר מפאפאס, בהרבה יותר דקות בקבוצה הרבה יותר חלשה) ב25 דקות למשחק בבאמברג החלשה... איזה פספוס
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אגב, בתחילת העונה שעברה פורסם שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס בבריאן רוברטס.
ממש מצער.... שחקן שעשה 8.6 נקודות ב26% ל3, 2.2 אסיסטים וסך הכל 4.2 ראנקינג (סך הכל 0.7 יותר מפאפאס, בהרבה יותר דקות בקבוצה הרבה יותר חלשה) ב25 דקות למשחק בבאמברג החלשה... איזה פספוס
ולכן הוא כיום שחקן NBA ואילו פאפאלוקאס עם רגל וחצי בפרישה.
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אגב, בתחילת העונה שעברה פורסם שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס בבריאן רוברטס.
מה הקשר? יש המון שחקני NBA שלא הייתי לוקח גם למגדל. אתה מדבר כאילו זה איזה טעות גדולה שנעשתה. הוא שיחק שנה שעברה ביורוליג והיה רע מאוד. לא הפסדנו שום דבר
rc4991 כתב:Chen כתב:http://www.bballheadlines.com/beverley-extends-with-spartak-for-three-years/
אפשר לשכוח ממנו גם בעונה הבאה..
עדיין לא הבנתם שהוא לא שחקן חופשי ובסך הכל היתה לו אופצית יציאה ל-NBA (ורק לNBA)ובסוף הוא לא קיבל חוזה?
בשום מצב הוא לא היה בא למכבי או לכל קבוצה אחרת מאירופה
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אגב, בתחילת העונה שעברה פורסם שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס בבריאן רוברטס.
מה הקשר? יש המון שחקני NBA שלא הייתי לוקח גם למגדל. אתה מדבר כאילו זה איזה טעות גדולה שנעשתה. הוא שיחק שנה שעברה ביורוליג והיה רע מאוד. לא הפסדנו שום דבר
צודק, אין שום קשר.
רוברטס פשוט שחקן טוב יותר מפאפלוקאס (או לפחות ממה שנאשאר מפאפלוקאס בשנתיים האחרונות) וזו הסיבה שלמכבי היה עדיף לקחת אותו.
אפשר גם לצרף את העובדה (במידה והשמועות היו נכונות כמובן) שהמאמן רצה יותר ברוברטס מאשר בפאפלוקאס והנה לנו עוד סיבה משמעותית.
אני חושב שכאן ניתן לסיים את הויכוח.
סופ"ש נעים ושבת שלום
חביב אורנג'ד כתב:אגב, בתחילת העונה שעברה פורסם שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס בבריאן רוברטס.
זרובבל כתב:אידסון על סף חתימה בקאזאן, ג'ון שאייר הולך לגראן קנריה ומריו קאסון ישחק מולנו עם סיינה. לדעתי קאסון היה אופציה מצוינת למכבי, והוא גם זול למדי.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 29&Lang=he
rc4991 כתב:אידסון חתם בקאזאן
rc4991 כתב:קאסון אחלה סנטר הבעיה היא שהוא לא מספיק טוב בכדי להיות סנטר פותח וכזה אנחנו חיפשנו
אני חושב שעכשיו נותר לנו לבכות שלא החתמנו את וויקאס על מיליון דולר לעונה כי נראה שהוא אחד הסנטרים היותר טובים שהיו פנויים
אלמוג כתב:rc4991 כתב:קאסון אחלה סנטר הבעיה היא שהוא לא מספיק טוב בכדי להיות סנטר פותח וכזה אנחנו חיפשנו
אני חושב שעכשיו נותר לנו לבכות שלא החתמנו את וויקאס על מיליון דולר לעונה כי נראה שהוא אחד הסנטרים היותר טובים שהיו פנויים
למה הייתה אופציה להחתים אותו במיליון לעונה?!
rc4991 כתב:אלמוג כתב:rc4991 כתב:קאסון אחלה סנטר הבעיה היא שהוא לא מספיק טוב בכדי להיות סנטר פותח וכזה אנחנו חיפשנו
למה הייתה אופציה להחתים אותו במיליון לעונה?!
אם אני לא טועה זה החוזה שהוא קיבל בקאזאן פלוס מינוס(ואני מניח שהיה מתפשר קצת בשביל לשחק במכבי)
אגב,קאזאן בנו קבוצה חזקה,אם היא תעלה מהמוקדמות היא תעבור לבית שלנו?
rc4991 כתב:קאסון אחלה סנטר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים