עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - סלאם מס' 17 של המאסטרו!!

הודעהעל ידי yiffy » 13 אוגוסט 2012, 11:31

עכשיו גם ראיתי שצונגה בכלל לא ניגש לטורניר הזה...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2012, 13:21

אוקיי, אז טסונגה לא.
נראה. אולי מארי ישחזר את הזכיה שלו משנה שעברה. אולי רוג'ר...
לדעתי נובאק יהיה די עייף. צריך הרבה אנרגיות וכוחות נפשיים על מנת לזכות בשני מאסטרסים רצוף, ובכל זאת לא מדובר בנובאק של 2011.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 אוגוסט 2012, 13:33

jol9 כתב:אוקיי, אז טסונגה לא.
לדעתי נובאק יהיה די עייף. צריך הרבה אנרגיות וכוחות נפשיים על מנת לזכות בשני מאסטרסים רצוף, ובכל זאת לא מדובר בנובאק של 2011.

וגם אז הוא קרס בגמר של סינסינטי. אבל אז זה באמת היה אחרי רצף בלתי נתפס של הישגים...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2012, 13:35

yiffy כתב:
jol9 כתב:אוקיי, אז טסונגה לא.

וגם אז הוא קרס בגמר של סינסינטי. אבל אז זה באמת היה אחרי רצף בלתי נתפס של הישגים...

נכון.
התואר בקנדה היה הראשון שלו מאז הזכיה במיאמי. כלומר הוא העביר בסבב כמה חודשים טובים (למעשה החודשים הכי עמוסים בשנה) ללא זכיות בכלל.
אין ספק שהHC עושה לו טוב, והוא עדיין פייבוריט לזכות בUO לדעתי, אבל זה לא יהיה לו קל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 אוגוסט 2012, 15:40

נדאל: : 'Don't know whether I am going to be able to play US Open. Can't say yes or no. Knee injury is different than others'
לא נשמע טוב.

אגב, שמתם לב ששחקני טופ4 זכו ב15 מאסטרסים רצופים?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 14 אוגוסט 2012, 21:04

misha כתב:נדאל: : 'Don't know whether I am going to be able to play US Open. Can't say yes or no. Knee injury is different than others'
לא נשמע טוב.

אגב, שמתם לב ששחקני טופ4 זכו ב15 מאסטרסים רצופים?

בכלל לא.
לא יודע מה הסיפור הזה... הוא הרי היה כשיר ונתן עונת חימר נהדרת, ואח"כ רץ מיד להשתתף בהאלה ובווימבלדון, אז מה קרה פתאום??

תכלס ספורטאים לא חייבים לנו שום דבר בעניין של הדיווחים והשקיפות, אבל ספורטאי ברמה הזאת, עם מליונים רבים של אוהדים בכל רחבי העולם, יכול לשפוך
קצת יותר אור מאשר להגיד "הפעם זה שונה"...

בכל אופן, רפא הרס לי את ווימבלדון, ועכשיו כנראה יהרוס לי גם את הUO... בעסה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 אוגוסט 2012, 16:22

עכשיו זה סופי.

Rafael Nadal has pulled out of the U.S. Open, the USTA announced today. The 2010 U.S. Open champion has not played a tournament since Wimbledon due to tendonitis in his knees. The season's final Grand Slam tournament starts on August 27th.

"Rafa has informed us that he will not be ready to compete at the U.S. Open this year and has withdrawn from the tournament," said U.S. Open Tournament Director David Brewer in statement. "We hope to see him back on the court soon and look forward to his return to New York next year."
Nadal recently told the Spanish TV station Laverdad that the injury "is not the same as other years, and I have found it a little different." The 11-time Grand Slam champion also recently told Reuters Television that "I will compete when my knee says I am ready to compete. I don't want to go on court with bad feeling because then it is terrible."
After Nadal, the 2008 Olympic gold medal champion, pulled out of the London Games, his uncle and coach Toni said: "Rafael has gone through bad times and serious injury, but I think this is the worst moment of all."
Former No. 1 Nadal has experienced knee trouble for years, but his most recent long-term stint off the tour during a critical period of the season came in 2009 when he was unable to defend his Wimbledon title. Nadal was sidelined for nine weeks in 2009. Currently, he has been off tour for almost seven weeks dating back to his Wimbledon second round loss to Lukas Rosol on June 28. Given that he will not return until sometime after U.S. Open, this spell off the tour will be the longest of his career.
As it stands today, it appears that unless Andy Murray loses very early at the U.S. Open, the fourth-ranked Briton will pass Nadal for the No. 3 spot after the Open ends.
After winning the Madrid tournament in mid-October of 2005 when it was still played indoors, Nadal suffered a left foot injury and did not return to the circuit until February, 2006 in Marseille, missing the Australian Open.

This marks the first time Nadal, the 2011 U.S. Open runner-up to Novak Djokovic, will miss the Flushing Meadows major.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2012, 16:24

אוףףףףףףף, באמת שבלי נדאל זה כבר לא מעניין..
מקווה שטסונגה יפתיע וייקח את זה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 15 אוגוסט 2012, 17:18

LIAV10 כתב:אוףףףףףףף, באמת שבלי נדאל זה כבר לא מעניין..

אני ממש לא נמנה על מעריציו של רפא, אבל הסבב הוא לא אותו הדבר בלעדיו ולדעת שהוא חסר כל כך הרבה זמן זו מכה רצינית לסבב.
לרפא יש מזל גדול שהפער בין ה-4 הראשונים לפרר הוא עצום ושהוא לא מגן על יותר מדי נקודות עד סוף השנה. בנוסף, הוא נשר מהטופ 2 בדיוק בתקופה בה אין ממש הבדל בין הסיכויים של כל אחד מה-4 המדורגים, ולאן מקום רביעי שה לא טרגדיה גדולה כ״כ.

בסופו של יום זאת עוד עונה שהוא ירצה לשכוח (למעט השלושה חודשים הקסומים של החימר), אבל בשנה הבאה הוא יהיה בעמדת פתיחה מצויינת להסתער שוב על הצמרת בדומה לפדרר השנה ואפילו יותר. מיד אחרי אוסטרליה וה-RG הוא יוכל לצבור כמויות סיטונאיות של נקודות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2012, 19:48

yiffy כתב:
LIAV10 כתב:אוףףףףףףף, באמת שבלי נדאל זה כבר לא מעניין..

אני ממש לא נמנה על מעריציו של רפא, אבל הסבב הוא לא אותו הדבר בלעדיו ולדעת שהוא חסר כל כך הרבה זמן זו מכה רצינית לסבב.
לרפא יש מזל גדול שהפער בין ה-4 הראשונים לפרר הוא עצום ושהוא לא מגן על יותר מדי נקודות עד סוף השנה. בנוסף, הוא נשר מהטופ 2 בדיוק בתקופה בה אין ממש הבדל בין הסיכויים של כל אחד מה-4 המדורגים, ולאן מקום רביעי שה לא טרגדיה גדולה כ״כ.

בסופו של יום זאת עוד עונה שהוא ירצה לשכוח (למעט השלושה חודשים הקסומים של החימר), אבל בשנה הבאה הוא יהיה בעמדת פתיחה מצויינת להסתער שוב על הצמרת בדומה לפדרר השנה ואפילו יותר. מיד אחרי אוסטרליה וה-RG הוא יוכל לצבור כמויות סיטונאיות של נקודות.

לי לחלוטין יוצא העניין מהסבב בלי רפא, וזה מעצבן אותי כי אני אוהב את הספורט ואוהב לעקוב באדיקות אחר התחרויות.

לא נראה לי שרפא יחזור כ"כ מהר. אני מקווה בכל זאת, שזה יהיה לפני סוף השנה. שיישחק קצת, וישתתף בWTF, ויתכונן כמו שצריך ל2013.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 17 אוגוסט 2012, 06:22

מארי הודח בשמינית סינסינטי ע"י שארדי. אולי המקום השלישי יישאר אצל נדאל למרות הכל :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 17 אוגוסט 2012, 14:14

בחצי של פדרר גם פרר וגם ברדיך כבר נפלו. אם ינצח הלילה את פיש, יפגוש את המנצח בין ראוניץ' לוורינקה. בחצי השני הכל הולך לקראת נובאק vs דל פוטרו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוגוסט 2012, 14:31

שמתי לב שבשנה האחרונה המזל בעיקר שיחק אצלו, לא שהוא היה ממש טוב, יותר ניצל חולשה וחוסר מזל של השאר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 17 אוגוסט 2012, 22:18

LIAV10 כתב:שמתי לב שבשנה האחרונה המזל בעיקר שיחק אצלו, לא שהוא היה ממש טוב, יותר ניצל חולשה וחוסר מזל של השאר..

ומה תגיד על ה-שנה של נדאל ב-10'? הוא ניצל חולשה ענקית של פדרר ולא היה צריך לשחק אפילו גמר GS אחד מולו. גם נולה אז לא היה הלהיט של שנה אח"כ.

ככה זה טניס. יש מומנטום ויש כושר. אני יכול להגיד לך בתור אוהד פדרר שרואה משחקים שלו כל הזמן שיש הבדל משמעותי בין הרמה שהוא מציג השנה לזו שהוא הציג בשנתיים הקודמות. מן הסתם שאם שחקנים חזקים אחרים מורידים את הרגל מהגז זה עוזר, אבל בווימבי (ההישג הכי גדול שלו השנה) הוא ניצח גם את נולה וגם את מארי (הראשון היה בכושר סביר, השני בכושר מעולה).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 18 אוגוסט 2012, 07:49

פדרר בחצי אחרי משחק טוב מול פיש. יפגוש בחצי את וואורינקה - שחקן יחסית נוח עבור חצי גמר אבל גם אחד שנמצא בכושר מצוין.
בחצי השני ייפגשו נולה ודל-פוטרו לשחזור את הקרב על מדליית הארד באולימפיאדה. יש לי תחושה שיהיה משחק טוב.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 18 אוגוסט 2012, 20:22

נובאק פירק את דלפו, רוג'ר עוד מעט יסיים את המשחק (הדי צמוד יחסית ) נגד וורינקה. יהיה מעניין לראות מחר איפה שניהם עומדים לפני גמר המאוד אפשרי ביניהם גם בUS אופן.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 18 אוגוסט 2012, 20:27

פדרר בגמר. נולה ורוג'ר ייפגשו מחר ל"שובר שיוויון" מבחינתם בטורנירי מאסטרס השנה.

פדרר בסה"כ שיחק לא רע. התוצאה הייתה צמודה בעיקר כי וואורינקה שיחק נפלא ולא כי פדרר עשה בוחטה טעויות לא מחויבות. מה שכן, הסרב הראשון היה על הפנים (אחרי טורניר שלם שבו הוא הגיש נפלא) וזה יהיה מאוד משמעותי מול נולה. אני מקווה שזה ישתפר איכשהו.

אני מעריך שיהיה גמר חזק. נולה פייבוריט בפער לא גדול כיוון שבסטטוס קוו של הצמרת העולמית היום הוא שחקן ההארד קורטס הכי טוב כרגע. ניצחון שלו די יכין את הבמה לקראת תואר בניו-יורק. ניצחון של פדרר לעומת זאת יעביר מסר רציני.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 אוגוסט 2012, 18:07

פדרר לוקח 6-0 7-6 בעוד תצוגה משכנעת מאוד שלו והוא כבר עם 2 תארים וגמר ב-3 הטרנירים האחרונים שלו , לא רע בכלל.

לקראת אליפות ארצות הברית הוא הפייבוריט בעיני אבל בעיני הוא היה כזה גם בשנתיים האחרונות שבהן עף בצורה כואבת מאוד מול נובאק , הגיע הזמן באמת להחזיר את נובאק למסלול אחרי שני נצחונות רצופים של פדרר בדו קרב ביניהם.
יוסי22

הודעהעל ידי misha » 19 אוגוסט 2012, 18:56

רוג'ר נראה נהדר. מקווה שזה היה פריוויו לקראת הנקמה בגמר ה-US אופן על ההפסדים המרגיזים בשנים האחרונות.

תמונה
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 אוגוסט 2012, 19:05

misha כתב:רוג'ר נראה נהדר. מקווה שזה היה פריוויו לקראת הנקמה בגמר ה-US אופן על ההפסדים המרגיזים בשנים האחרונות.

מארי לדעתי בכושר טוב בהרבה מדיוקו למרות התואר והגמר שדיוקו עשה בשבועיים האחרונים והוא הפייבוריט לגמר מבין השניים .

בכל מקרה יש גם את דל פוטרו שחוזר לכושר לאחרונה והוא זה שלמעשה עצר את הרצף של פדרר בארה"ב כשגם מולו פדרר היה בעמדת ניצחון יותר מפעם אחת במשחק המרגיז ההוא .

בסך הכול פדרר כבר 3 שנים מודח מהטורניר שבעיני הוא מציג בו את הטניס הטוב ביותר שלו בכל מה שקשור לסלאמים ובשלושת הפעמים הוא הודח למרות משחק נהדר שלו כשבכולם הוא היה בעמדת ניצחון והיה חייב לגמור את זה , הגיע הזמן לתיקון בענין הזה.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים