cannon כתב:שחקן שחקן. הייתי שמח מאוד לראות אותו בעונות קודמות במכבי ואף היה מועמד. האם בדרכו לגועל??
הוא חתם בסוף בבני השרון
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:שחקן שחקן. הייתי שמח מאוד לראות אותו בעונות קודמות במכבי ואף היה מועמד. האם בדרכו לגועל??
LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
ונניח שמרטין הוא החתמה טובה זה עדיין מעצבן שיש עוד שלושה שחקנים בינוניים שימישכו לשחק בליגה(והם לא היחידים)
איך זה שכל הקבוצות(למעט אלה של שמיר,אפי ובני השרון)תמיד מביאות שחקנים שכבר שיחקו כאן כולל כאלה בינוניים?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
ונניח שמרטין הוא החתמה טובה זה עדיין מעצבן שיש עוד שלושה שחקנים בינוניים שימישכו לשחק בליגה(והם לא היחידים)
איך זה שכל הקבוצות(למעט אלה של שמיר,אפי ובני השרון)תמיד מביאות שחקנים שכבר שיחקו כאן כולל כאלה בינוניים?
לא שללתי את מה שאמרת, להפך, אני מאוד מסכים..
מאמנים פחדנים וחסרי יצירתיות שהולכים על הידוע הבינוני מאשר ההימור האטרקטיבי...
rc4991 כתב:לימונד סיכם בירושלים:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28148.html
נראה שדרוקר בונה שם קבוצה טובה
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
felix_r כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
ההכללות שלך לא ממש נכונות.
לדוגמא, חיפה כל קייץ מוצאת שחקנים מעניינים בארה"ב
felix_r כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
LIAV10 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:יאן מרטין שחקן טוב, דווקא בגליל לא הצליח..
כן, החברים של ג׳ף רוזן..
חוץ מזה שזה לא אומר שזה 100 אחוזי הצלחה, בגלל זה קוראים לזה הימור, אבל לפחות זה יותר אטרקטיבי..
tomerp כתב:אילת נראית אטרקטיבית ומאוד מעניינת...החתימה את אוסטין פרימאן
tomerp כתב:אילת נראית אטרקטיבית ומאוד מעניינת...החתימה את אוסטין פרימאן
LIAV10 כתב:ישראל עלתה לחצי גמר אליפות העולם 3X3, מולה צרפת כשבחצי השני רוסיה נגד סרביה..
ארה"ב, ספרד והמארחת יוון עפו..
אפשר, בבקשה את הסגלים של כל בנבחרות? אני לא מוצא.. אולי כאן: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/3x3/p/ ... 3-hub.html
LIAV10 כתב:ישראל עלתה לחצי גמר אליפות העולם 3X3, מולה צרפת כשבחצי השני רוסיה נגד סרביה..
ארה"ב, ספרד והמארחת יוון עפו..
אפשר, בבקשה את הסגלים של כל בנבחרות? אני לא מוצא.. אולי כאן: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/3x3/p/ ... 3-hub.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־32 אורחים