פופס נחת בארץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס בדרך החוצה?

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2012, 18:58

rc4991 כתב:"נקרע לי הלב"
כלום לא הכין את פופס מנסה בונסו להתקפה של חבריו לשעבר בטורקיה. כעת הוא מסביר בדיוק מה היה שם, מה באמת המצב הרפואי שלו ומה הולך להיות מיוחד כל כך בחיבור שלו עם מכבי.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2564644

כמו שחשבתי,סתם סיפור שנופח מעל ומעבר.והוא עדיין לא הגיע בגלל שהוא מתחתן בשבוע הבא

הפרט המעניין בכתבה הזאת, הוא שפופס וקנר-מדלי שיחקו ביחד בבית-ספר. אמורים להתחבר טוב ביחד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ספטמבר 2012, 19:18

אהבתי מאוד את הראיון איתו, נראה מאוד נלהב להגיע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2012, 20:12

felix_r כתב:
rc4991 כתב:"נקרע לי הלב"
כלום לא הכין את פופס מנסה בונסו להתקפה של חבריו לשעבר בטורקיה. כעת הוא מסביר בדיוק מה היה שם, מה באמת המצב הרפואי שלו ומה הולך להיות מיוחד כל כך בחיבור שלו עם מכבי.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2564644

כמו שחשבתי,סתם סיפור שנופח מעל ומעבר.והוא עדיין לא הגיע בגלל שהוא מתחתן בשבוע הבא

הפרט המעניין בכתבה הזאת, הוא שפופס וקנר-מדלי שיחקו ביחד בבית-ספר. אמורים להתחבר טוב ביחד

הם שיחקו אחד נגד השני ולא אחד עם השני
"שמחתי לשמוע שניק קיינר מדלי חתם. היינו יריבים בבית הספר.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2012, 20:33

צודקת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 05 ספטמבר 2012, 03:33

רועי גולדסטון ההזוי שואל בראיון עם פופס "מה דעתך על הקוו הקידמי המרשים השנה של מכבי..." מרשים ??? הבן אדם צריך טיפול דחוף
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 05 ספטמבר 2012, 05:02

yzafrir כתב:רועי גולדסטון ההזוי שואל בראיון עם פופס "מה דעתך על הקוו הקידמי המרשים השנה של מכבי..." מרשים ??? הבן אדם צריך טיפול דחוף

שמע לדעתי יש למכבי קו קדמי מצויןן ומוכשר מאוד עם הוא יתחבר כמו שצריך...הוא גם מאוד ורסטילי ואתה יכול לשחק איתו בסיטואצית שונות כמו פופס ב 4 או ביחד עם שארמדיני או גיימס
וגם עמדה מספר 4 התחזקה עם קנר מדלי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 05 ספטמבר 2012, 07:06

גל גל כתב:
yzafrir כתב:רועי גולדסטון ההזוי שואל בראיון עם פופס "מה דעתך על הקוו הקידמי המרשים השנה של מכבי..." מרשים ??? הבן אדם צריך טיפול דחוף

שמע לדעתי יש למכבי קו קדמי מצויןן ומוכשר מאוד עם הוא יתחבר כמו שצריך...הוא גם מאוד ורסטילי ואתה יכול לשחק איתו בסיטואצית שונות כמו פופס ב 4 או ביחד עם שארמדיני או גיימס
וגם עמדה מספר 4 התחזקה עם קנר מדלי

זה נכון שהוא וורסטילי ועם פוטנציאל אבל יש לו חסרונות מאוד בולטים לקוו קידמי וזה מסה וקצת גובהה . לקורא לו מרשים זו הגזמה פרועה .
אין למכבי שום חוליה השנה שאפשר לומר עליה שהיא מרשימה .
עמדה 3 ו-4 הם טובות ומאוזנות יחסית אבל עדיין קשה לומר עליהם שהם מרשימות...אז בטח שלא על עמדה 5
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 05 ספטמבר 2012, 07:11

בהנחה שפופס ושרמדיני בריאים (מה שעדיין מוטל בספק כרגע) אז הקו הקדמי בהחלט טוב מאוד ואולי אפילו מעבר לכך. עמדה 4, עם אליהו וקנר-מדלי, היא אחת הטובות ביבשת ואילו בעמדה 5 מכבי יכולה להתמודד כמעט עם כל קבוצה. החסרון של העמדה הזו הוא היעדר מאסה ומשחק פוסט אפ ואילו היתרון הוא ורסטיליות ואתלטיות. בכל מקרה, כנראה שהקו הקדמי לא יהיה הבעיה של מכבי בעונה הקרובה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ספטמבר 2012, 07:58

גם אני די מאוכזב שאין לנו עוגן התקפי בצבע-שחקן פוסט
מצד שני יש לי הרגשה טובה לגבי הצמד בונסו-מדלי שנראה לי שיכול להיות צמד התאומים החדש רק שהפעם זה יהיה בעמדות הפנים,אולי באמת יהיה חסר קצת מאסה אך מצד שני הם יביאו הרבה אתלטיות,הגנה,ריבאונד וחדירות לסל שיכולות בסופו של דבר להוות יתרון על קבוצות עם סנטרים אמיתיים אך כבדים.השאלה היא מה ינצח אתלטיות או מאסה?
בכל מקרה אני חושב שנקבל הרבה שואו מהצמד הזה וגם די מגיע לנו אחרי העונה הקודמת שהיתה משעממת
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 05 ספטמבר 2012, 08:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 ספטמבר 2012, 08:11

rc4991 כתב:גם אני די מאוכזב שאין לנו עוגן התקפי בצבע-שחקן פוסט
מצד שני יש לי הרגשה טובה לגבי הצמד בונסו-מדלי שנראה לי שיכול להיות צמד התאומים החדש רק שהפעם זה יהיה בעמדות הפנים,אולי באמת יהיה חסר קצת מאסה אך מצד שני הם יביאו הרבה אתלטיות,הגנה,ריבאונד וחדירות לסל שיכולות בסופו של דבר להוות יתרון על קבוצות עם סנטרים אמיתיים אך כבדים.השאלה היא מה ינצח אתלטיות או מאסה?
בכל מקרה אני חושב שנקבל הרבה שואו מהצד הזה וגם די מגיע לנו אחרי העונה הקודמת שהיתה משעממת

קוו קידמי כזה נותן משחק התקפי מאוד אטרקטיבי והוא יכול להוביל אותנו די רחוק מול רוב הקבוצות . הבעיה תיהיה נגד הקבוצות עם הקווים הקידמיים הבאמת איכותיים ....
בבית שלנו אני חושב שרק מלאגה שלדעתי בנתה את הקוו הקידמי הכי מרשים העונה פרט אולי לצסק"א תעשה לנו צרות בתחום הזה ....
כמו שקודי אמר , הבעיה שלנו לא תיהיה הקוו הקידמי ולא בגללו לא נגיע לשלבים המאוחרים . אבל במקרה שכן נצליח להגיע לשלבים המאוחרים (הצלבה או פיינל פור ) אני מאמין ששם כבר הוא כן יהווה חסרון מסויים
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2012, 14:24

שארמדיני- כנראה פצוע ומציג יכולת מחפירה בנבחרת.
פופס-מצב רפואי לא ברור, רחוק מלהיות סנטר טבעי(בשני צדי המגרש) ובינתיים לא הרשים יותר מדי ביורוליג.
מדלי-נמוך, מעולם לא שיחק ביורוליג.
אליהו- אין לי כוח להכנס לזה שוב, אז נצא מנקודת הנחה שהוא הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים.
מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מעודד פה? או מאיפה הגיעה הקביעה שהקו הקידמי שלנו הוא "לכל הפחות טוב מאוד"?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 05 ספטמבר 2012, 14:35

MTA2311 כתב:שארמדיני- כנראה פצוע ומציג יכולת מחפירה בנבחרת.
פופס-מצב רפואי לא ברור, רחוק מלהיות סנטר טבעי(בשני צדי המגרש) ובינתיים לא הרשים יותר מדי ביורוליג.
אליהו- אין לי כוח להכנס לזה שוב, אז נצא מנקודת הנחה שהוא הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים.
מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מעודד פה? או מאיפה הגיעה הקביעה שהקו הקידמי שלנו הוא "לכל הפחות טוב מאוד"?

בוא אתן לך תאירו מנקודת מבט קצת שונה:
שרמדיני - החלים מהפציעה ונתן בעונה שעברה עונת יורוליג נהדרת, כולל בטופ 16, בקבוצה שהיתה על סף עלייה לרבע הגמר.
פופס - אם הוא אל בריא לא יהיה כאן ואם הוא בריא הוא אתלט נהדר שהיה אחד משני הגורמים לעונת שיא של בשיקטאש בה זכתה בטריפל. הוא לא נופל מהנדריקס שהוא גם לא סנטר טבעי.
קנר-מדלי - מחליף את בלו ושחקן טוב יותר ממנו וגם גבוה ממנו. הגיע לגמר היורוקאפ בעונה שעברה והיה אחד השחקנים הבולטים בולנסיה בעונה נפלאה שלה. הוא אמנם לא קולע כמו בלו אבל טוב ממנו בכל אספקט אחר (ריבאונד, הגנה, חדירה והובלת כדור).
אליהו - לא הפאוור פורוורד הטוב ביקום אבל בהחלט מבחינה התקפית אחד הטובים באירופה. צריך קצת בטחון ואז הוא נראה כמו שהוא בנבחרת, שם הוא עשה בית ספר לאהוב הקהל מילאן מצ'באן.
ויש גם את ג'יימס שרק ילך וישתפר מהעונה שעברה. אמנם שחקן לא פיזי אבל אחד החוסמים היותר טובים שמסתובבים כאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2012, 14:51

אמרת זווית שונה, לא בדיונית.
לא מעניין אותי ששארמדיני החלים מהפציעה על הנייר, כרגע הוא נראה רע מאוד וכנראה שהוא לא הצליח להתגבר עליה. וגם כשהוא בריא ב100%, הוא לא טוב מספיק בשביל להיות סנטר ראשון במכבי(בינתיים), למרות העונה הטובה(לא הנהדרת) שהוא נתן בקאנטו.
פופס באמת אתלט, אבל אין לו שום תכונה של סנטר(בשונה מהנדריקס) , בנוסף כמו שאמרתי, הוא גם עוד לא הרשים יותר מדי ביורוליג.
קיינר מדלי ממש לא יותר טוב מבלו. מה הוא כבר עשה בקריירה? הוא בן 30 וזאת הולכת להיות עונת היורוליג הראשונה שלו. גם קיצ'ן יותר טוב מקארול בכל האספקטים של המשחק חוץ מבקליעה, אולי ריאל עשו עסקה גרועה? בלו הוא אחד מהקלעים הכי גדולים באירופה בעשור האחרון, ושחקן קלאץ מדהים. קיינר מדלי עוד לא בעמדה של לצחצח לו את הנעליים.
ד"א, זה שהוא יותר טוב מבלו בהובלת כדור ובחדירה, ממש לא אומר שהוא עושה את זה טוב. הוא בקושי יוצר לעצמו מצבים.
אליהו- משחק אחד שהוא היה טוב מול מצבאן(גם בהגנה), לא אומר כלום. בוא נראה מי יצלח יותר העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2012, 15:09

MTA2311 כתב:אמרת זווית שונה, לא בדיונית.
לא מעניין אותי ששארמדיני החלים מהפציעה על הנייר, כרגע הוא נראה רע מאוד וכנראה שהוא לא הצליח להתגבר עליה. וגם כשהוא בריא ב100%, הוא לא טוב מספיק בשביל להיות סנטר ראשון במכבי(בינתיים), למרות העונה הטובה(לא הנהדרת) שהוא נתן בקאנטו.
פופס באמת אתלט, אבל אין לו שום תכונה של סנטר(בשונה מהנדריקס) , בנוסף כמו שאמרתי, הוא גם עוד לא הרשים יותר מדי ביורוליג.
קיינר מדלי ממש לא יותר טוב מבלו. מה הוא כבר עשה בקריירה? הוא בן 30 וזאת הולכת להיות עונת היורוליג הראשונה שלו. גם קיצ'ן יותר טוב מקארול בכל האספקטים של המשחק חוץ מבקליעה, אולי ריאל עשו עסקה גרועה? בלו הוא אחד מהקלעים הכי גדולים באירופה בעשור האחרון, ושחקן קלאץ מדהים. קיינר מדלי עוד לא בעמדה של לצחצח לו את הנעליים.
ד"א, זה שהוא יותר טוב מבלו בהובלת כדור ובחדירה, ממש לא אומר שהוא עושה את זה טוב. הוא בקושי יוצר לעצמו מצבים.
אליהו- משחק אחד שהוא היה טוב מול מצבאן(גם בהגנה), לא אומר כלום. בוא נראה מי יצלח יותר העונה.

בעניין שרמאדיני. כמו כל סנטר אחר בעולם התוצרת שלו תלויה מאוד בסגנון המשחק של הקבוצה והאם המאמן מחליט שהוא יהיה האופציה הראשונה של הקבוצה בהתקפה המאורגנת. בנבחרת גרוזיה זה לא ממש ככה, וזה לא ממש באשמתו. יש בקבוצה לא מעט שחקנים שנחשבים כוכבים בגרוזיה, והם לוקחים את רוב הזריקות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 05 ספטמבר 2012, 15:25

felix_r כתב:

בעניין שרמאדיני. כמו כל סנטר אחר בעולם התוצרת שלו תלויה מאוד בסגנון המשחק של הקבוצה והאם המאמן מחליט שהוא יהיה האופציה הראשונה של הקבוצה בהתקפה המאורגנת. בנבחרת גרוזיה זה לא ממש ככה, וזה לא ממש באשמתו. יש בקבוצה לא מעט שחקנים שנחשבים כוכבים בגרוזיה, והם לוקחים את רוב הזריקות

נכון מאד , קודם כל מגיע הקלע המצויין גיאורגי החטאהלאבשבילי , והריבאונדר הנפלא מיקוס ריבאונדרקבשבילי
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ספטמבר 2012, 15:39

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:גם אני די מאוכזב שאין לנו עוגן התקפי בצבע-שחקן פוסט
בכל מקרה אני חושב שנקבל הרבה שואו מהצד הזה וגם די מגיע לנו אחרי העונה הקודמת שהיתה משעממת

קוו קידמי כזה נותן משחק התקפי מאוד אטרקטיבי והוא יכול להוביל אותנו די רחוק מול רוב הקבוצות . הבעיה תיהיה נגד הקבוצות עם הקווים הקידמיים הבאמת איכותיים ....
בבית שלנו אני חושב שרק מלאגה שלדעתי בנתה את הקוו הקידמי הכי מרשים העונה פרט אולי לצסק"א תעשה לנו צרות בתחום הזה ....
כמו שקודי אמר , הבעיה שלנו לא תיהיה הקוו הקידמי ולא בגללו לא נגיע לשלבים המאוחרים . אבל במקרה שכן נצליח להגיע לשלבים המאוחרים (הצלבה או פיינל פור ) אני מאמין ששם כבר הוא כן יהווה חסרון מסויים

מסכים :thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ספטמבר 2012, 15:46

אתה מסתכל עליהם בצורה/תסריט הכי פסימי ואפשר לעשות את זה על כל סגל
לדוגמא הסגל של לפני שנתיים שהגיע לגמר היורוליג:
פרקינס-לא רכז וגם לא סקורר
אידסון-אנמי ומפחד לזרוק
אליהו-לא יציב
סופו-כבד וחור הגנתי
הנדריקס-לא סנטר
מצ'באן-לא התאקלם
בלו-קולע רק שלשות
פארגו היחיד אולי שאין משהו רע לכתוב עליו
ניתן להציג כמעט כל שחקן באור שלילי אבל ברוב המקרים זה לא יהיה נכון

קודי כאמור כבר תיאר זאת בצורה הגיונית יותר:
בוא אתן לך תאירו מנקודת מבט קצת שונה:
שרמדיני - החלים מהפציעה ונתן בעונה שעברה עונת יורוליג נהדרת, כולל בטופ 16, בקבוצה שהיתה על סף עלייה לרבע הגמר.
פופס - אם הוא אל בריא לא יהיה כאן ואם הוא בריא הוא אתלט נהדר שהיה אחד משני הגורמים לעונת שיא של בשיקטאש בה זכתה בטריפל. הוא לא נופל מהנדריקס שהוא גם לא סנטר טבעי.
קנר-מדלי - מחליף את בלו ושחקן טוב יותר ממנו וגם גבוה ממנו. הגיע לגמר היורוקאפ בעונה שעברה והיה אחד השחקנים הבולטים בולנסיה בעונה נפלאה שלה. הוא אמנם לא קולע כמו בלו אבל טוב ממנו בכל אספקט אחר (ריבאונד, הגנה, חדירה והובלת כדור).
אליהו - לא הפאוור פורוורד הטוב ביקום אבל בהחלט מבחינה התקפית אחד הטובים באירופה. צריך קצת בטחון ואז הוא נראה כמו שהוא בנבחרת, שם הוא עשה בית ספר לאהוב הקהל מילאן מצ'באן.
ויש גם את ג'יימס שרק ילך וישתפר מהעונה שעברה. אמנם שחקן לא פיזי אבל אחד החוסמים היותר טובים שמסתובבים כאן.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2012, 15:46

ankram כתב:
felix_r כתב:

נכון מאד , קודם כל מגיע הקלע המצויין גיאורגי החטאהלאבשבילי , והריבאונדר הנפלא מיקוס ריבאונדרקבשבילי

בדרן אתה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ספטמבר 2012, 15:53

מדלי שחקן מצויין ואני חושב שיותר טוב מבלו
תפסיקו כבר להפוך את בלו לאיזה שחקן מטורף.מדובר בקלע יוצא מהכלל ללא ספק אבל חוץ מזה אין לו כלום,הוא חור בהגנה ואפס בריבאונד
שחקן כזה על פי התפיסה שלי צריך להיות שחקן משלים/ספסל(כי הוא טוב רק במשהו אחד),אלא אם כן הוא משחק עם חמישיה טובה שתחפה על החסרונות שלו(ולמכבי אין חמישיה כזאת)
מדלי לעומת זאת שומר יותר טוב,ריבאונדר נהדר,חודר טוב ובעצם (כמו שכבר אמרו מספיק פעמים) עולה על בלו בכל פרמטר מלבד לקליעה(וזה לא שהוא קולע באחוזים רעים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2012, 15:57

rc4991 כתב:

אתה מסתכל עליהם בצורה/תסריט הכי פסימי ואפשר לעשות את זה על כל סגל
לדוגמא הסגל של לפני שנתיים שהגיע לגמר היורוליג:
פרקינס-לא רכז וגם לא סקורר
אידסון-אנמי ומפחד לזרוק
אליהו-לא יציב
סופו-כבד וחור הגנתי
הנדריקס-לא סנטר
מצ'באן-לא התאקלם
בלו-קולע רק שלשות
פארגו היחיד אולי שאין משהו רע לכתוב עליו
ניתן להציג כמעט כל שחקן באור שלילי אבל ברוב המקרים זה לא יהיה נכון

גם על פארגו אפשר לכתוב שהוא שחקן צעיר, שבסך הכל שיחק עונה 1 בגליל. כל הדברים האלה נכונים ב100 אחוז. זה שקרה נס ובלאט הצליח להוציא 500 אחוז מהקבוצה הזאת לא אומר שזה תקדים שאפשר לבנות עליו( למרות שזה מה שפדרמן עושה).
חוץ מזה, מה פסימי בלהגיד שפופס לא סנטר, שקיינר מדלי נמוך ולא יוצר מצבים לעצמו וששארמדיני נראה רע מאוד בתקופה האחרונה? מדובר בעובדות. אני לא אומר שבגלל שנבנה פה סגל רע, לא נגיע לשום דבר, אבל זה ששמעון אומר במסיבת עיתונאים שהוא מרוצה מהסגל, לא אומר שגם אתם צריכים להיות מרוצים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים