המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:באמת בושה שככה מתייחסים לספורטאים שלנו,במיוחד אלה שלא מענפי הכדורגל והכדורסל
אלמוג כתב:לי יותר הזוי ומפריע שחייל נותן 3-4 שנים למדינה בסיירת מטכ"ל, משתחרר, והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להרוויח 35 לשעה באבטחה בעיר העתיקה בירושלים.
התנין כתב:אלמוג כתב:לי יותר הזוי ומפריע שחייל נותן 3-4 שנים למדינה בסיירת מטכ"ל, משתחרר, והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להרוויח 35 לשעה באבטחה בעיר העתיקה בירושלים.
אה, ואם הוא לא היה בסיירת מטכ''ל, אלא סתם שרף שלוש שנים מהחיים בתותחנים? שתלך לעזאזל המדינה הזאת.
אלמוג כתב:לי יותר הזוי ומפריע שחייל נותן 3-4 שנים למדינה בסיירת מטכ"ל, משתחרר, והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להרוויח 35 לשעה באבטחה בעיר העתיקה בירושלים.
אלמוג כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים. הוא(אברבוך) והחדשות מציגים את זה שאין כסף וככה אתם רואים את זה.
למעשה הוא פשוט עשה עבודה די גרועה, לא הגיש מסמכים(עזבו שהוא איחר את המועד, הוא בכלל לא כתב דוח"ות) והוא לא התאים. גם מארדונה נכשל כמאמן, ולא משנה כמה הזדמנויות קיבל - הוא מאמן זוועה, ומדובר באחד הספורטאים הגדולים בהיסטוריה העולמית.
אז אם אתם מחפשים סיבות לכשלונות שלנו באולימפיאדה האחרונה, יש מצב שאברבוך אחד מהם. כי אני לא זוכר שהוא הצליח לקדם איכשהו את הענף, לא שלו(קפיצה), ולא את האטלטיקה באשר היא. הענף היה ונותר רקוב, פרט להצלחה האישית שלו בעבר. העובדות מדברות בעד עצמם, ישראל ואברבוך נכשלו.
אחלה שהוא ידע לקפוץ במוט, אבל זה לא אומר שהוא מתאים לניהול כלשהו בענף, ובאמת את זה אני אומר עם כל הכבוד והערכה לאברבוך.
אז אם מחפשים מישהו שלא יכתוב דוחו"ת ומסקנות, ולא יבצע את העבודה שהוגדרה לו, אז אפשר לשלם לו הרבה פחות מאשר לאברבוך - או פשוט לסגור את התקן ולהעביר את זה למישהו שגם ככה לא הכי עסוק, כ"נאמן".
לי יותר הזוי ומפריע שחייל נותן 3-4 שנים למדינה בסיירת מטכ"ל, משתחרר, והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להרוויח 35 לשעה באבטחה בעיר העתיקה בירושלים.
misha כתב:מסכים עם יוני. אפשר למצוא לו תפקיד שיתאים לכישוריו. זה לא שיש לנו עודף של ספורטאים ברמה שלו (במיוחד באתלטיקה) שיכולים לעבוד ולכוון את החברה הצעירים.
MTA2311 כתב:מישהו פה בדק לאחרונה כמה מאמן אתלטיקה בישראל מרוויח? עדיף לו כבר לחתום בלשכה...
jol9 כתב:אלמוג כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים. הוא(אברבוך) והחדשות מציגים את זה שאין כסף וככה אתם רואים את זה.
למעשה הוא פשוט עשה עבודה די גרועה, לא הגיש מסמכים(עזבו שהוא איחר את המועד, הוא בכלל לא כתב דוח"ות) והוא לא התאים. גם מארדונה נכשל כמאמן, ולא משנה כמה הזדמנויות קיבל - הוא מאמן זוועה, ומדובר באחד הספורטאים הגדולים בהיסטוריה העולמית.
אז אם אתם מחפשים סיבות לכשלונות שלנו באולימפיאדה האחרונה, יש מצב שאברבוך אחד מהם. כי אני לא זוכר שהוא הצליח לקדם איכשהו את הענף, לא שלו(קפיצה), ולא את האטלטיקה באשר היא. הענף היה ונותר רקוב, פרט להצלחה האישית שלו בעבר. העובדות מדברות בעד עצמם, ישראל ואברבוך נכשלו.
אחלה שהוא ידע לקפוץ במוט, אבל זה לא אומר שהוא מתאים לניהול כלשהו בענף, ובאמת את זה אני אומר עם כל הכבוד והערכה לאברבוך.
אז אם מחפשים מישהו שלא יכתוב דוחו"ת ומסקנות, ולא יבצע את העבודה שהוגדרה לו, אז אפשר לשלם לו הרבה פחות מאשר לאברבוך - או פשוט לסגור את התקן ולהעביר את זה למישהו שגם ככה לא הכי עסוק, כ"נאמן".
לי יותר הזוי ומפריע שחייל נותן 3-4 שנים למדינה בסיירת מטכ"ל, משתחרר, והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להרוויח 35 לשעה באבטחה בעיר העתיקה בירושלים.
אז מה, שיילך לעבוד כשומר במסעדה??
לא כל אחד מתאים להיות מנהל. החוכמה היא למצוא איפה אפשר לנצל את הכישורים שלו, וברוך השם יש לו.
אולי לעבוד עם ילדים ונוער, אולי לשמש כיועץ מקצועי בתחום האתלטיקה (ולא רכז או מנהל) וכו'.
זה לא ששילמו לו כ"כ הרבה... כל מתכנת מתחיל מרוויח יותר.
מי שמשתחרר אחרי צבא הוא בחור צעיר שהכל עוד לפניו. הוא הולך ללמוד ואין לו (בדר"כ) משפחה לפרנס. מה עוד אתה רוצה לעשות עם חבר'ה שאין להם שום הכשרה פרט
להכשרה עם נשק?
אלמוג כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים. הוא(אברבוך) והחדשות מציגים את זה שאין כסף וככה אתם רואים את זה.
לא כל אחד מתאים להיות מנהל. החוכמה היא למצוא איפה אפשר לנצל את הכישורים שלו, וברוך השם יש לו.
אולי לעבוד עם ילדים ונוער, אולי לשמש כיועץ מקצועי בתחום האתלטיקה (ולא רכז או מנהל) וכו'.
מי שמשתחרר אחרי צבא הוא בחור צעיר שהכל עוד לפניו. הוא הולך ללמוד ואין לו (בדר"כ) משפחה לפרנס. מה עוד אתה רוצה לעשות עם חבר'ה שאין להם שום הכשרה פרט
להכשרה עם נשק?
שילך לעבוד כשומר במסעדה, או שיעשה מה שהוא צריך להתפרנס. זה לא ענייני.
הוא יודע לקפוץ מצויין במוט, כל מה שקשור בתפקידים ניהולים ואימונים, הוא פשוט חלש. הוא לא עושה מה שמבקשים ממנו בכלל, ובעיקר הוא ואתם רק מזכירים את ההישגים שלו בעבר, כאילו יש לזה קשר ליכולות שלו כיועץ\מאמן\טייס קרב.
זה לא עובד ככה פשוט.
אלמוג כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים. הוא(אברבוך) והחדשות מציגים את זה שאין כסף וככה אתם רואים את זה.
להכשרה עם נשק?
שילך לעבוד כשומר במסעדה, או שיעשה מה שהוא צריך להתפרנס. זה לא ענייני.
הוא יודע לקפוץ מצויין במוט, כל מה שקשור בתפקידים ניהולים ואימונים, הוא פשוט חלש. הוא לא עושה מה שמבקשים ממנו בכלל, ובעיקר הוא ואתם רק מזכירים את ההישגים שלו בעבר, כאילו יש לזה קשר ליכולות שלו כיועץ\מאמן\טייס קרב.
זה לא עובד ככה פשוט.
felix_r כתב:תשמע, לדעתי ההשוואה לחיילים היא בכלל לא במקום. חיילים משתחררים מהצבא בגיל צעיר בלי משפחה על הראש ויש להם זמן ללמוד ולרכוש מקצוע לחיים. אתה לא יכול לבקש מאברבוך שבגיל 40 יתחיל את חייו מחדש כמו ילד בן 21.
חוץ מזה אי אפשר גם לומר שלאברבוך אין מקצוע/השכלה. לפני שעלה לארץ הוא עבד ברוסיה כמורה לחינוך גופני בבית ספר. לא יודע מה החוק אומר בארץ, אבל ברוסיה אתה לא יכול להיות מורה לחינוך גופני מבלי שלמדת חינוך גופני במכללה או באוניברסיטה. לכן אני לא רואה שום סיבה בעולם שהוא לא יכול להיות מאמן אתלטיקה. ד""א , אברבוך התחיל את הקריירה לא כקופץ מוט אלא התחרה בקרב-רב, ואפילו היה אלוף אירופה עד גיל 23 בקרב-רב . ככה שאין שום ספק שהוא מבין באתלטיקה (לא רק בקבוצה במוט)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים