08 ספטמבר 2012, 21:12
MTA2311 כתב:er79 כתב:זוהי התשובה למלעיזים, חלקם אפילו בפורום הזה, שלא סובלים את ליאור ומייחלים לעזיבתו של מכבי. אני שמח שליאור הגיב להם בדרכו שלו. אנשים עדיין שכחו שמדובר באחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים באירופה, ויש לו גם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל. גם בהגנה לא הכל שחור כמו שעושים ממנו. ברכות על משחק מצוין, ליאור.
פיייי מדהים מה כמה משחקים מול אסטוניה, איסלנד וסלובקיה, עושים לזיכרון של אנשים. באמת שלא רציתי להיכנס לזה, כי ליאור נתן קמפיין יפה, אבל למה להגזים?
08 ספטמבר 2012, 21:26
08 ספטמבר 2012, 22:01
09 ספטמבר 2012, 06:51
felix_r כתב:לדעתי ליאור הוא שחקן נהדר ומזמן כבר לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.
אם אני מרכיב קבוצה, אז מכל השחקנים השיראלים אני לוקח את אליהו לפני כולם, גם לפני כספי הפלצן.
09 ספטמבר 2012, 07:16
Dperk כתב:felix_r כתב:לדעתי ליאור הוא שחקן נהדר ומזמן כבר לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.
אם אני מרכיב קבוצה, אז מכל השחקנים השיראלים אני לוקח את אליהו לפני כולם, גם לפני כספי הפלצן.
חותם לך שקיינר מדלי יעלה לפניו בחמישייה.
סלובקיה ומונטנגרו זה טוב ויפה, אבל זו הרמה של ליאור. משחק אחד נגד סרביה לא אומר כלום.
09 ספטמבר 2012, 07:27
felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:לדעתי ליאור הוא שחקן נהדר ומזמן כבר לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.
סלובקיה ומונטנגרו זה טוב ויפה, אבל זו הרמה של ליאור. משחק אחד נגד סרביה לא אומר כלום.
מה הקשר לסלובקיה? ליאור לא עלה השנה מהנוער. אני מכיר אותו מצוין, והמשחקים האלה לא השפיעו על הדיעה שלי
09 ספטמבר 2012, 07:50
09 ספטמבר 2012, 12:50
Dperk כתב:felix_r כתב:לדעתי ליאור הוא שחקן נהדר ומזמן כבר לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.
09 ספטמבר 2012, 16:05
09 ספטמבר 2012, 17:20
felix_r כתב:תזכרו ממי שמעתם את זה לראשונה!![]()
אליהו וקנר-מדלי ישחקו לא מעט זמן ביחד בחמישיה בסגנון אליהו וכספי
09 ספטמבר 2012, 18:00
09 ספטמבר 2012, 18:21
felix_r כתב:תזכרו ממי שמעתם את זה לראשונה!![]()
אליהו וקנר-מדלי ישחקו לא מעט זמן ביחד בחמישיה בסגנון אליהו וכספי
12 ספטמבר 2012, 15:57
גל מקל כתב:ואפרופו חגיגות הטריפל דאבל ההיסטורי של ליאור אליהו.
"חידת ליאור אליהו" קטנה לחברי הפורום.
אליהו מחזיק ביחד עם עוד 3 שחקנים בשיא מסויים של כל הזמנים בתולדות היורוליג. (לדעתי אחד השיאים היפים במשחק),
מהו השיא הזה?? פרט ונמק.
בין הזוכים יוגרל פרס יקר ערך.
12 ספטמבר 2012, 20:26
Asf כתב:גל מקל כתב:ואפרופו חגיגות הטריפל דאבל ההיסטורי של ליאור אליהו.
"חידת ליאור אליהו" קטנה לחברי הפורום.
אליהו מחזיק ביחד עם עוד 3 שחקנים בשיא מסויים של כל הזמנים בתולדות היורוליג. (לדעתי אחד השיאים היפים במשחק),
מהו השיא הזה?? פרט ונמק.
בין הזוכים יוגרל פרס יקר ערך.
מה השיא??