הינה זה בא!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הינה זה בא!

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 ספטמבר 2012, 18:11

האדם שיוצא הכי גרוע בכתבה הזו, הוא ללא כל צל של ספק, הסוכן של אוחיון.
כמה נקודומות מעניינות שעלו מן הכתבה:

1) שני הצדדים טוענים שבמכבי היתה את הנכנות להוסיף כסף לחוזה של יוגב. כנראה מדובר בכ30 אלף דולר.

2) נראה ששהתבטאות היהירה של פדרמן על כך ש"בלי מכבי, אף אחד לא היה יודע מי זה אוחיון", הוסיפה שמן למדורה ומנעה מן הדברים להסגר בשקט.

3) שני הצדדים טוענים שהפערים בינהם היו די גדולים - מצדו של אוחיון, מדובר בדרישה של חוזה בגודל של בורשטיין ופניני (קרי, תוספת של עוד 150-180 אלף דולר נטו), מצדה של מכבי, מדברים על כך שאוחיון דרש חוזה גדול פי 3 ממה שהיה לו בעונה האחרונה, שזה בקירוב גס, עוד משהו כמו 400 אלף דולר. בכל מקרה, ממש לא מדובר כאן בכסף קטן כפי שחשבו כאן רוב הזמן.

4) סעיף היציאה של אוחיון, לא באמת היה קיים בחוזה. אפילו סוכנו של אוחיון לא דיבר על קיומו של סעיף כזה. כל הסיפור סביב אפשרות השחרור טמון באיזה אי-מייל ששלח דני פדרמן לסוכן של אוחיון ובו הוא רושם שמכבי לא תחזיק בכוח את יוגב. בחוזה, סעיף היציאה היה רק לאחר העונה השנייה. מבחינה חוזית, לא היה לאוחיון את האפשרות להשתחרר בתום העונה הזו, כך שגם את תאוריית "מכבי לא יודעת לכתוב חוזים" ניתן לגנוז ולהעלים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 ספטמבר 2012, 18:56

חביב אורנג'ד כתב:האדם שיוצא הכי גרוע בכתבה הזו, הוא ללא כל צל של ספק, הסוכן של אוחיון.

1) שני הצדדים טוענים שבמכבי היתה את הנכנות להוסיף כסף לחוזה של יוגב. כנראה מדובר בכ30 אלף דולר.

2) נראה ששהתבטאות היהירה של פדרמן על כך ש"בלי מכבי, אף אחד לא היה יודע מי זה אוחיון", הוסיפו שמן למדורה ומנעו מן הדברים להסגר בשקט.

3) שני הצדדים טוענים שהפערים בינהם היו די גדולים - מצדו של אוחיון, מדובר בדרישה של חוזה בגודל של בורשטיין ופניני (קרי, תוספת של עוד 150-180 אלף דולר נטו), מצדה של מכבי, מדברים על כך שאוחיון דרך חוזה גדול פי 3 ממה שהיה לו בעונה האחרונה, שזה בקירוב גס, עוד משהו כמו 400 אלף דולר. בכל מקרה, ממש לא מדובר כאן בכסף קטן כפי שחשבו כאן רוב הזמן.

4) סעיף היציאה של אוחיון, לא באמת היה קיים בחוזה. אפילו סוכנו של אוחיון לא דיבר על זה. כל ההעיניין סביבי אפשרות השחרור טמון באיזה אי-מייל ששלח דני פדרמן לסוכן של אוחיון ובו הוא רושם שמכבי לא תחזיק בכוח את יוגב. סעיף היציאה היה רק לאחר העונה השנייה. מבחינה חוזית, לא היה לאוחיון את האפשרות להשתחרר בתום העונה הזו, כך שגם את תאוריית "מכבי לא יודעת לכתוב חוזים" ניתן לגנוז ולהעלים.

ובכל זאת קובאן טוענת שהיא לא הכירה את אוחיון לפני שהציעו לה אותו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ספטמבר 2012, 19:03

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:האדם שיוצא הכי גרוע בכתבה הזו, הוא ללא כל צל של ספק, הסוכן של אוחיון.

2) נראה ששהתבטאות היהירה של פדרמן על כך ש"בלי מכבי, אף אחד לא היה יודע מי זה אוחיון", הוסיפו שמן למדורה ומנעו מן הדברים להסגר בשקט.

3) שני הצדדים טוענים שהפערים בינהם היו די גדולים - מצדו של אוחיון, מדובר בדרישה של חוזה בגודל של בורשטיין ופניני (קרי, תוספת של עוד 150-180 אלף דולר נטו), מצדה של מכבי, מדברים על כך שאוחיון דרך חוזה גדול פי 3 ממה שהיה לו בעונה האחרונה, שזה בקירוב גס, עוד משהו כמו 400 אלף דולר. בכל מקרה, ממש לא מדובר כאן בכסף קטן כפי שחשבו כאן רוב הזמן.

4) סעיף היציאה של אוחיון, לא באמת היה קיים בחוזה. אפילו סוכנו של אוחיון לא דיבר על זה. כל ההעיניין סביבי אפשרות השחרור טמון באיזה אי-מייל ששלח דני פדרמן לסוכן של אוחיון ובו הוא רושם שמכבי לא תחזיק בכוח את יוגב. סעיף היציאה היה רק לאחר העונה השנייה. מבחינה חוזית, לא היה לאוחיון את האפשרות להשתחרר בתום העונה הזו, כך שגם את תאוריית "מכבי לא יודעת לכתוב חוזים" ניתן לגנוז ולהעלים.

ובכל זאת קובאן טוענת שהיא לא הכירה את אוחיון לפני שהציעו לה אותו

ועכשיו כשהם כבר "מכירים" אותו הם חושבים שהוא וקלאתיס יהיו רכזים כמו שאראס ופאפאלוקאס
מישהו פה חי בסרט :hi
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 ספטמבר 2012, 19:10

אין שום דבר יהיר בהתבטאות הזאת. אם מכבי לא היו מחתימים את יוגב, ואם בלאט לא היה מאמין בו, סביר להניח שהוא היה נשאר רכז שלישי בירושלים, ועל תקן חנוכי בנבחרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2012, 19:13

MTA2311 כתב:אין שום דבר יהיר בהתבטאות הזאת. אם מכבי לא היו מחתימים את יוגב, ואם בלאט לא היה מאמין בו, סביר להניח שהוא היה נשאר רכז שלישי בירושלים, ועל תקן חנוכי בנבחרת.

כן, אבל זה עדיין לא משהו שאומרים בצורה כזאת.
זה לא מכובד, גם אם זו האמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי dov42 » 09 ספטמבר 2012, 19:14

מרוקאי ואירני נפגשים... סתם :)
נשמע כמו אחלה משחקי כוח וכבוד (כל כך שונא את המילה הזו בהקשר הזה) של סוכן שיותר מתאים לליגה ז בכדורגל אצלנו, הסוכן הריח דרך להרוויח לא מעט כסף, וניצל שחקן צעיר שכנראה לא הבין/מבין לאיזה פרופורציות כל הסיפור הזה יכל להגיע, אגב לא הגבתי עד עכשו לגבי יוגב, חייב להגיד, חוזה זה חוזה, נקודה! ואין שום סיבה שאפילו אם יוגב היה שחקן של 14נק ו 6אס למשחק מישהו "חייב" להעלות לו את השכר, יש חוק ויש חוזה וזהו. ניתן בסוף עונה לבקש פתיחת חוזה (כפי שכולנו - או לפחות כל מי שעובד על פי חוזה אישי יכול לעשות), אבל זה לא מחייב את הבוס במקרה הנ"ל מכבי. בטח ובטח שחקן צעיר בשנה ראשונה בקרייריה שלו בקבוצת צמרת אירופית, שחקן שחתם לכמות שנים ולא לשנה בלבד, ואם כל הכבוד הוא רחוק שנות אור מפניני ובטח ובטח מבורשטיין (ביחס לניסיון), מה שהכי מקומם בכתבה זה שהערס צעצוע.. סליחה התכוונתי "סוכן" משווה את יוגב לליאור מבחינת שכר, שזה לא שהם ביקשו את מה שליאור מרוויח... וואלה.. תודה לך, כל העסק הזה מלכתחילה הריח רע, ונראה כאילו נשלט מרחוק ע"י מקורבים ולא ע"י יוגב או מכבי, ואגב אפילו אם דני פדרמן אמר את מה שאמר... ולא שאני מסכים אם זה... אבל.. סו פאקינט וואט... אפשר לחשוב הכבוד הכל כך עדין של שחקן מקצועי נפגע כאן.. לפעמים צריך להבין שדברים נאמרים מתוך כעס/תסכול.. ולא שאני מצדיק את זה אבל בהחלט ניתן לסלוח במצבים מסוימים, היה כאן ניפוח של דברים בכדי לאפשר לסוכן לקבל עמלה יותר טובה, ויוגב, לא מכבי, ישלם את המחיר - הרי החוזה בקובאן (במידה ולא יעונש בצורה אחרת) בסופו של דבר יגמר.. ואז? מה אז יוגב?
dov42

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 ספטמבר 2012, 19:17

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אין שום דבר יהיר בהתבטאות הזאת. אם מכבי לא היו מחתימים את יוגב, ואם בלאט לא היה מאמין בו, סביר להניח שהוא היה נשאר רכז שלישי בירושלים, ועל תקן חנוכי בנבחרת.

אותי היה הרבה יותר מעצבן אם מכבי היו שותקים. זאת כבר פעם שנייה בשנתייים ששחקן מחליט שלא בא לו על מכבי יותר, ופשוט בורח. לדעתי מכבי צריכה לנצל את כל האמצעים שיש לה, כולל התקשורת, בשביל להבהיר שזה לא מתקבל על הדעת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2012, 20:16

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אותי היה הרבה יותר מעצבן אם מכבי היו שותקים. זאת כבר פעם שנייה בשנתייים ששחקן מחליט שלא בא לו על מכבי יותר, ופשוט בורח. לדעתי מכבי צריכה לנצל את כל האמצעים שיש לה, כולל התקשורת, בשביל להבהיר שזה לא מתקבל על הדעת.

זה משחקי כבוד, וזה לא לטובת הקבוצה לדעתי, ובסופו של דבר זה מה שקובע.

בסיכומו של עניין מכבי מפסידה שחקן טוב, ושמה מקושר לבלגאן נוסף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 10 ספטמבר 2012, 00:28

יש אנשים שטוענים :
שהבחור אינו מוכר כסוכן מוסמך ע"י פיב"א וה-NBA, לגבי ה-NBA לא מצאתי איך לבדוק אבל מסתבר שלגבי פיב"א הטענה הזאת נכונה. באתה של פיב"א יש רשימה של כל הסוכנים המוסמכים (כולל רשימת השחקנים שהם מייצגים והסוכנויות שלהם) והבחור באמת לא רשום שם. הסוכן של אוחיון עפ"י פיב"א הוא בכלל כריסטופר קאפצ'ונאס מסוכנות The Lanshire Group (הסוכן האיראני גם חלק מהסוכנות הזאת).

עוד נטען בטוקבק שהסיבה שהוא לא סוכן מוסמך עפ"י פיב"א וה-NBA היא בגלל שהוא לא יכל לנפק תעודת יושר. לא יודע אם זה נכון אבל מסתבר שעפ"י תקנון פיב"א באמת אחת הדרישות של סוכנים שרוצים לקבל רשיון מפיב"א היא להמציא מסמך המוכיח שאין להם עבר פלילי (תקנה 3-139).
טיקי חוזר

הודעהעל ידי misha » 10 ספטמבר 2012, 05:42

לא יודע, לא חושב שאוחיון כזה נאיבי כמו שעושים ממנו. כן, הסוכן שלו נשמע כמו הסוכנים המלוקקים מהזן הגרוע ביותר, אבל כמה תמים אפשר להיות?

הראיון הפתטי הזה רק עזר למכבי. בכל מקרה, אם הפרטים שם נכונים, נראה שלאוחיון אין שום קייס פה וכל הדיבורים על טעות של עורך דין היו שטויות.

לא פוסל אפשרות שבסוף יוגב ירד מהעץ, יאשים את הסוכן ויגיע לסיכום עם מכבי על הארכת חוזה. נראה שגם במכבי מנסים לא לשרוף את הגשרים עם אוחיון ומפילים הכל על הסוכן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 10 ספטמבר 2012, 07:27

misha כתב:לא יודע, לא חושב שאוחיון כזה נאיבי כמו שעושים ממנו. כן, הסוכן שלו נשמע כמו הסוכנים המלוקקים מהזן הגרוע ביותר, אבל כמה תמים אפשר להיות?

הראיון הפתטי הזה רק עזר למכבי. בכל מקרה, אם הפרטים שם נכונים, נראה שלאוחיון אין שום קייס פה וכל הדיבורים על טעות של עורך דין היו שטויות.

לא פוסל אפשרות שבסוף יוגב ירד מהעץ, יאשים את הסוכן ויגיע לסיכום עם מכבי על הארכת חוזה. נראה שגם במכבי מנסים לא לשרוף את הגשרים עם אוחיון ומפילים הכל על הסוכן.

נראת לי האפשרות הכי טובה, רק שאני לא מבין למה מכבי לקחה את הכסף (200 אלף ביי-אאוט)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 09:00

felix_r כתב:
misha כתב:לא יודע, לא חושב שאוחיון כזה נאיבי כמו שעושים ממנו. כן, הסוכן שלו נשמע כמו הסוכנים המלוקקים מהזן הגרוע ביותר, אבל כמה תמים אפשר להיות?

נראת לי האפשרות הכי טובה, רק שאני לא מבין למה מכבי לקחה את הכסף (200 אלף ביי-אאוט)

היא לא לקחה. הכסף הועבר לחשבון הבנק של הקבוצה. אני מאמין שהוא נמצא באותו המקום, ויוחזר לאוחיון במידה והצדדים יגיעו לפשרה.
האמת, שכל ההתנהלות של הקיץ בגיבוי הראיונות האחרונים, מטים את הכף מבחינתי בחזרה למכבי. אין מספיק סוכנים בעולם שאוחיון היה צריך ללכת
לסוכן ממוצא איראני? לא שזה בהכרח מעמיד אותו במקום של האיש הרע, אבל בכל זאת...

אני מקווה שהעניין יסתדר ושיוגב יחליף סוכן ויישאר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 09:59

לא כיף להיות פרסי בפורום הזה :sad1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 11:11

rc4991 כתב:לא כיף להיות פרסי בפורום הזה :sad1

הכוונה היתה אחרת... :bigsmile3

פרסים אנחנו אוהבים דווקא :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 11:25

jol9 כתב:

אז קבענו ששונאים איראנים אבל אוהבים פרסים? :tongue3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2012, 14:56

יש מצב שזה האשכול הכי גזעני בתולדות הפורום? זה התחיל במרוקאים פושטקים, ונמשך בשנאה לפרסים. לי באופן אישי חסר קצת מוקה לקינוח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 10 ספטמבר 2012, 15:30

MTA2311 כתב:יש מצב שזה האשכול הכי גזעני בתולדות הפורום? זה התחיל במרוקאים פושטקים, ונמשך בשנאה לפרסים. לי באופן אישי חסר קצת מוקה לקינוח.

קצת גזענות לא הרגה אף אחד מעולם :grin
:unsure
:sorry
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 16:05

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אז קבענו ששונאים איראנים אבל אוהבים פרסים? :tongue3

בדיוק!! נראה לי שמופז מסכים ומחזק... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 ספטמבר 2012, 16:22

אני לא לגמרי בטוחה שהמייל שהסוכן מדבר עליו סותר את הטעות בחוזה שדיברו עליה בכל מקום, יכול להיות שהסוכן מביא את המייל הזה כגיבוי לטענה שלו כשהוא מוכיח באמצעות המייל שגם בכוונה של מכבי היתה לשחרר את יוגב כשירצה ולכן יש סעיף בחוזה שהטעות היחידה בו היא התאריך של שנה הבאה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 10 ספטמבר 2012, 16:34

חנו'ש כתב:אני לא לגמרי בטוחה שהמייל שהסוכן מדבר עליו סותר את הטעות בחוזה שדיברו עליה בכל מקום, יכול להיות שהסוכן מביא את המייל הזה כגיבוי לטענה שלו כשהוא מוכיח באמצעות המייל שגם בכוונה של מכבי היתה לשחרר את יוגב כשירצה ולכן יש סעיף בחוזה שהטעות היחידה בו היא התאריך של שנה הבאה.

אני מזמן כבר הפסקתי להביע דיעה בנושא, כי פשוט אין לנו את העובדות. בלי עובדות, בהתבסס רק על שמועות, אי אפשר לשפוט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים