המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
michael כתב:סרטון לא קל לצפייה.
לבעלי לב חזק בלבד.
אדם שמדבר מהבניין ברגעיו האחרונים.
עצוב מאוד.
LIAV10 כתב:הידעתם שבמקור היו אמורים להחטף 10 מטוסים? בסוף נחטפו "רק" 4 בגלל שרצו כבר להוציא את הפיגוע לפועל ולא לחכות (החלטה של בן לאדן)..
במקור היו אמורים להתרסק ארבעה מטובים בחוף המזרחי (כמו שבאמת קרה), 4 בחוף המערבי (במקומות צבאיים וגרעיניים, הערכה שלי אישית ששלושה שקליפורניה ועוד אחד בנבדה, אולי אני טועה) ועוד שני מטוסים נחשו איפה, פה..
חביב אורנג'ד כתב:לפני שלושה ימים מצאתי תמונה שצילמתי באחד הבניינים בשנת 97. עברו בי צמרורות.
אני ממליץ לכל אחד שמגיע לניו-יורק לבקר באתר ההנצחה לאירועי ה9/11 (שעוצב אגב, ע"י אמריקאי-ישראלי).
אני בעצמי עשיתי זאת לפני כמה חודשים וזו חוויה מרטיטה (במיוחד עבור מישהו שהיה במקום כאשר הוא היה קיים). המקום הוא מעין ה"יד ושם" אמריקאי ובו ישנם שני מפלים ענקיים היכן ששכנו הבניינים ומוזיאון קטן המנציח את האירועים של אותו היום. חוויה קשה, אבל מומלץ לבקר.
LIAV10 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לפני שלושה ימים מצאתי תמונה שצילמתי באחד הבניינים בשנת 97. עברו בי צמרורות.
אני ממליץ לכל אחד שמגיע לניו-יורק לבקר באתר ההנצחה לאירועי ה9/11 (שעוצב אגב, ע"י אמריקאי-ישראלי).
אני בעצמי עשיתי זאת לפני כמה חודשים וזו חוויה מרטיטה (במיוחד עבור מישהו שהיה במקום כאשר הוא היה קיים). המקום הוא מעין ה"יד ושם" אמריקאי ובו ישנם שני מפלים ענקיים היכן ששכנו הבניינים ומוזיאון קטן המנציח את האירועים של אותו היום. חוויה קשה, אבל מומלץ לבקר.
איך הגראונד זירו היום? הייתי לפני שנתיים והיה זוועה, כאילו מפחדים, נראה כמו אתר בנייה שלא הופך לכלום, שמעתי יותר מפעם אחת אמריקאים שהיו שם (כנראה לא תושבי ניו יורק) אומרים אחד לשני "עברו 10 שנים ולא עשו כלום"..
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לפני שלושה ימים מצאתי תמונה שצילמתי באחד הבניינים בשנת 97. עברו בי צמרורות.
איך הגראונד זירו היום? הייתי לפני שנתיים והיה זוועה, כאילו מפחדים, נראה כמו אתר בנייה שלא הופך לכלום, שמעתי יותר מפעם אחת אמריקאים שהיו שם (כנראה לא תושבי ניו יורק) אומרים אחד לשני "עברו 10 שנים ולא עשו כלום"..
אתר מרשים מאוד המספק חוויה שהיא כאמור, מרטיטה.
עשיתי כמה צילומים במקום וסרטון וידאו קצרצר של אחת הבריכות, שעל שפתותיהן רשומים שמות הנספים.
אם תרצה, אוכל לשלוח לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים