פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: סוגיית אוחיון

14 ספטמבר 2012, 09:46

לא מספיק. מכבי צריכה לדרוש מיליון דולר, כי הרי מדובר ביורש של דיאמנטידיס.

14 ספטמבר 2012, 09:47

itay92 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2567974
גרינוואלד לא מפסיק,והפעם מסתמנת פשרה,קובאן תכפיל את סכום הפיצוים ל400K סה"כ

פשוט נהדר... מכבי מוותרים על ישראלי נהדר בשביל כמה גרושים שממילא לא ילכו לחיזוק. עוד החלטה שהיא בניגוד גמור לדעתו של בלאט.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 14 ספטמבר 2012, 09:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 ספטמבר 2012, 09:49

משהו מאוד רע עובר עך המועדון,מחשבים כל שקל,מתפשרים על סחקנים בשביל כמה דולרים,אני לא אואהב את הכיוון שמכבי הולכת אליו.
כאילו רובוטים מנהלים אותה...

14 ספטמבר 2012, 09:51

קודי כתב:

פשוט נהדר... מכבי מוותרים על ישראלי נהדר בשביל כמה גרושים שממילא לא ילכו לחיזוק .

כסף שאפשר לקנות איתו פיצוחים לשבת זה גם סוג של חיזוק

14 ספטמבר 2012, 09:52

אני חושב שמכבי היו יכולים להוציא יותר כסף מהסיפור הזה, אבל אני שמח שהאפס הקטן לא ילבש צהוב השנה.

14 ספטמבר 2012, 09:57

אם זו תהיה הפשרה- פשוט ביזיון. זה מה שמכבי מצליחה להוציא אחרי חודשים של בוררויות ? או שאוחיון נשאר במכבי ונרקב על הספסל, או שקובאן משלמים למכבי מיליון דולר. אין פשרה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 14 ספטמבר 2012, 10:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 ספטמבר 2012, 10:11

שמואל1 כתב:

אם זו תהיה הפשרה- פשוט ביזיון. זה מה שמכבי מצליחה להוציא אחרי חודשים של בוררויות ? או שאוחיון נשאר במכבי ונקרב על הספסל, או שקובאן משלמים למכבי מיליון דולר. אין פשרה אחרת.

:thumbup
מה גם שנראה שמכבי תזכה בבוררות ושקובאן ואוחיון לחוצים וזה דבר שכדאי לנצל עד הסוף

14 ספטמבר 2012, 10:20

אתם לא זוכרים שמכבי כמעט עשתה טרייד בין שאראס לאיילבסקי בגלל השכר של שאראס ושהיו רמזים שהוא רוצה לחזור לבארסה?
היו דברים גרועים יותר. אבל זה באמת מרתיח.
אם הם רוצים לתת מכה למען יראו וירעו הם צריכים לבקש יותר כסף, או לשלוח את האפס הקטן ליציע.

מאחל לו שתיגמר לו הקריירה כמה שיותר מהר.

14 ספטמבר 2012, 10:52

הגיע הזמן לגל מקל.

המנהל הכי טוב בארץ (כולל אוחיון).

ונראה לי שהוא יסתדר עם בלאט.

14 ספטמבר 2012, 10:57

גל מקל כתב:הגיע הזמן לגל מקל.

אני לא מבין איך זה שיש פה מגיב שהכינוי שלו זה גל מקל. זה כמעט כמו שיהיה פה המגיבים יוסי אבוקסיס ושמעון אמסלם.

בקשר למקל. שחקן פח. מעדיף להביא את טפירו בכושר הנוכחי שלו.

14 ספטמבר 2012, 11:07

לא חסר מנהלים בקבוצה ועם איך שמקל נראה בקמפיין הנבחרת, כבר עדיף לחכות לנאור שרון בעונה הבאה.

14 ספטמבר 2012, 11:37

קודי כתב:

פשוט נהדר... מכבי מוותרים על ישראלי נהדר בשביל כמה גרושים שממילא לא ילכו לחיזוק. עוד החלטה שהיא בניגוד גמור לדעתו של בלאט.

זה קצת שיכתוב המציאות.

גם אם בלאט רוצה אותו במכבי, זאת תהיה טעות ענקית להשאיר שחקן שלא רוצה להיות כאן ושיש הרבה דם רע בינו לבין המועדון בכח.

מתחילת הפרשה היה די ברור שיוגב אוחיון לא ישחק במכבי, אז זה לא שמכבי מוותרים על ישראלי נהדר אלא ישראלי שמעדיף לעזוב את מכבי.
מכבי מנסה להוציא את הסכום שהיא חושבת לנכון, במו"מ כמו מו"מ יש התפשרויות מסוימות. אני עדיין לוקח את הסכום הזה כעירבון מוגבל אבל לא צריך לתקוף כל דבר בעיניים עצומות ולא צריך להגיד שמכבי מוותרת על שחקן, אם זה היה תלוי במכבי אני בטוח שהוא היה נשאר.

14 ספטמבר 2012, 11:38

שחקן מאוד בינוני. אין לו מה לתת שרוט לא יכול.לפני שנתיים או שלוש, הוא קיבל הזדמנות, אבל לא היה לו חשק להתמודד על המקום שלו בהרכב, ואין סיבה שזה יהיה אחרת אם יגיע.

14 ספטמבר 2012, 11:41

מקובי כתב:
קודי כתב:

זה קצת שיכתוב המציאות.

גם אם בלאט רוצה אותו במכבי, זאת תהיה טעות ענקית להשאיר שחקן שלא רוצה להיות כאן ושיש הרבה דם רע בינו לבין המועדון בכח.

מתחילת הפרשה היה די ברור שיוגב אוחיון לא ישחק במכבי, אז זה לא שמכבי מוותרים על ישראלי נהדר אלא ישראלי שמעדיף לעזוב את מכבי.
מכבי מנסה להוציא את הסכום שהיא חושבת לנכון, במו"מ כמו מו"מ יש התפשרויות מסוימות. אני עדיין לוקח את הסכום הזה כעירבון מוגבל אבל לא צריך לתקוף כל דבר בעיניים עצומות ולא צריך להגיד שמכבי מוותרת על שחקן, אם זה היה תלוי במכבי אני בטוח שהוא היה נשאר.

מסכים איתך. יש כאן מצב בעייתי.
נניח ומכבי תזכה בבוררות. מה אז? תשלח את אוחיון ליציע? הרי התקשורת תאכל למכבי את הנשמה. כל יום נראה פרסומים של מקורבים, ראיונות קורעי לב עם אוחיון עצמו,
ביקור שורשים בערבות מרוקו עם סבתא רבתה חזיזה שמזילה דמעה שהנכד המוצלח נפל קורבן למזימה של עסקנים לבנים, ומה לא.
בסופו של דבר מכבי לא תרוויח מהסיפור הזה.

איך שאני רואה את זה, יש כאן 2 אופציות: או שמכבי משחררת את אוחיון תמורת הסכום הכי גבוה שהיא יכולה להשיג, או שהיא זוכה בבוררות, ומחפשת דרך למחוק את כל מה
שהיה, בעיקר בעזרתם של בלאט ושמעון.
התסריט הראשון נראה הגיוני יותר, למרות שהוא פחות טוב מבחינה מקצועית.

14 ספטמבר 2012, 11:59

jol9 כתב:
מקובי כתב:
קודי כתב:

זה קצת שיכתוב המציאות.

מסכים איתך. יש כאן מצב בעייתי.
נניח ומכבי תזכה בבוררות. מה אז? תשלח את אוחיון ליציע? הרי התקשורת תאכל למכבי את הנשמה. כל יום נראה פרסומים של מקורבים, ראיונות קורעי לב עם אוחיון עצמו,
ביקור שורשים בערבות מרוקו עם סבתא רבתה חזיזה שמזילה דמעה שהנכד המוצלח נפל קורבן למזימה של עסקנים לבנים, ומה לא.
בסופו של דבר מכבי לא תרוויח מהסיפור הזה.

איך שאני רואה את זה, יש כאן 2 אופציות: או שמכבי משחררת את אוחיון תמורת הסכום הכי גבוה שהיא יכולה להשיג, או שהיא זוכה בבוררות, ומחפשת דרך למחוק את כל מה
שהיה, בעיקר בעזרתם של בלאט ושמעון.
התסריט הראשון נראה הגיוני יותר, למרות שהוא פחות טוב מבחינה מקצועית.

:worship :worship

14 ספטמבר 2012, 17:12

זה נראה לי תמוה שתמורת 200 אלף דולר מכבי תוותר לאוחיון.
אני חושב שכל עניין הפשרה הזה, זה תרגיל של מכבי על מנת להראות לפיבא שאם קובאן מוכנים לשלם למכבי עוד 200 אלף דולר זה מראה שקובאן יודעים שאוחיון לא שחקן חופשי, כי אם לדעתם אוחיון היה שחקן חופשי הם היו מחכים לתוצאות הבוררות ולא משלמים סתם למכבי.

14 ספטמבר 2012, 20:42

קובאן מתכוונת להעביר למכבי בנוסף ל200K$ עוד 200K$ ובכך לגמור את הסאגה.
ככה אפשר להוסיף עוד שחקן לסגל(אני מעדיף SF שיודע להוביל כדור....פוינט פורוורד)

14 ספטמבר 2012, 21:17

tomerp כתב:קובאן מתכוונת להעביר למכבי בנוסף ל200K$ עוד 200K$ ובכך לגמור את הסאגה.

כמה מספרי 3 אתה צריך?
יש לך את סמית', לאנגסברג ופניני.

14 ספטמבר 2012, 23:22

tomerp כתב:קובאן מתכוונת להעביר למכבי בנוסף ל200K$ עוד 200K$ ובכך לגמור את הסאגה.

אין שום סיבה להביא שחקן בעמדה 3. אם כבר הכסף הזה ילך לשחקן, אז אולי יהיה בשביל מחליף לפופס אם אכן נצטרך אחד כזה.

14 ספטמבר 2012, 23:47

שמואל1 כתב:

אין שום סיבה להביא שחקן בעמדה 3. אם כבר הכסף הזה ילך לשחקן, אז אולי יהיה בשביל מחליף לפופס אם אכן נצטרך אחד כזה.

או 1-2 כמו שבלאט אוהב אלא אם כן הוא סומך לגמרי על היקמן ולוגאן אחרי מה שהוא ראה באימונים
נושא נעול