המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אבל חכו, עכשיו יוגב וקזאן יגישו ערעור ונחכה עוד איזה חודשיים (והחלטה לא תשתנה דרך אגב, פשוט עוד חודשיים מעצבנים של ״חוסר וודאות״)
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:אבל חכו, עכשיו יוגב וקזאן יגישו ערעור ונחכה עוד איזה חודשיים (והחלטה לא תשתנה דרך אגב, פשוט עוד חודשיים מעצבנים של ״חוסר וודאות״)
מה הקשר לקאזאן?
האם בכלל אפשר להגיש ערעור?
NY boy כתב:כמו בכל בוררות גם בפיב"א יש אפשרות לערער על ההחלטה.
חביב אורנג'ד כתב:אחחח מישהו יכול לרכז כאן את כל הציטוטים שבהם נאמר שמכבי הולכת להפסיד בבוררות ושמכבי "לא יודעת לנסח חוזים"?
זה הזמן ללקק את האצבעות.
MTA2311 כתב:עד כמה שאני יודע, נושא הערעור על בוררות הוא די מסובך. הרי כל הרעיון בבוררות הוא האמון של שני הצדדים בהחלטה שהגורם המוסמך מקבל. בארץ ניתן לערער רק אם מתקיימים תנאים מסוימים( סעיף בהסכם הבוררות הראשוני, פסק דין שנוי במחלוקת וכו) . קשה לי להאמין שהם ינסו לערער, לדעתי הם יתעסקו עכשיו בהתחנפות למכבי, בשביל שתשחרר את יוגב עבור סכום הגיוני.
felix_r כתב:אני אישית מקווה מאוד שהצדדים יתרצו, ואוחיון ישחק העונה במכבי
חביב אורנג'ד כתב:אחחח מישהו יכול לרכז כאן את כל הציטוטים שבהם נאמר שמכבי הולכת להפסיד בבוררות ושמכבי "לא יודעת לנסח חוזים"?
זה הזמן ללקק את האצבעות.
misha כתב:felix_r כתב:אני אישית מקווה מאוד שהצדדים יתרצו, ואוחיון ישחק העונה במכבי
בשביל שזה יקרה אוחיון כנראה יצטרך לתת סוג של התנצלות ולחתום על חוזה חדש (אין טעם להשאיר אותו לעונה אם הוא יעזוב בקיץ הבא).
יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי יעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.
MTA2311 כתב:עד כמה שאני יודע, נושא הערעור על בוררות הוא די מסובך. הרי כל הרעיון בבוררות הוא האמון של שני הצדדים בהחלטה שהגורם המוסמך מקבל. בארץ ניתן לערער רק אם מתקיימים תנאים מסוימים( סעיף בהסכם הבוררות הראשוני, פסק דין שנוי במחלוקת וכו) . קשה לי להאמין שהם ינסו לערער, לדעתי הם יתעסקו עכשיו בהתחנפות למכבי, בשביל שתשחרר את יוגב עבור סכום הגיוני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים