זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

הודעהעל ידי misha » 17 ספטמבר 2012, 17:13

felix_r כתב:
misha כתב:
felix_r כתב:אני אישית מקווה מאוד שהצדדים יתרצו, ואוחיון ישחק העונה במכבי

בשביל שזה יקרה אוחיון כנראה יצטרך לתת סוג של התנצלות ולחתום על חוזה חדש (אין טעם להשאיר אותו לעונה אם הוא יעזוב בקיץ הבא).
יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי מעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.

יש רצון או אין רצון לראות את אוחיון במכבי, כל אחד וטעמו הוא, אבל תסכים איתי, שעם אוחיון ההרכב של מכבי יהיה הרבה יותר מאוזן

אני מסכים שאתו ההרכב יהיה יותר חזק, אבל אחרי כל השקרים, חוצפה ותאבות בצע מצד אוחיון ומקורביו, אי אפשר לחזור לעניינים כאילו כלום לא קרה.
הוא קודם כל יצטרך להתנצל כדי לפייס את ההנהלה ואת האוהדים ואני לא חושב שזה יקרה. יותר מדי אגו מעורב בעניין.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי tomerp » 17 ספטמבר 2012, 17:19

felix_r כתב:
misha כתב:

בשביל שזה יקרה אוחיון כנראה יצטרך לתת סוג של התנצלות ולחתום על חוזה חדש (אין טעם להשאיר אותו לעונה אם הוא יעזוב בקיץ הבא).
יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי יעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.

יש רצון או אין רצון לראות את אוחיון במכבי, כל אחד וטעמו הוא, אבל תסכים איתי, שעם אוחיון ההרכב של מכבי יהיה הרבה יותר מאוזן

בטח שהסגל יהיה יותר מאוזן! יהיה רכז אמיתי שמתאים ליורוליג גם פיזית וגם מבחינה שכבר אוחיון התנסה ביורוליג.....
אני מקווה שגם ישאירו את רוט....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי er79 » 17 ספטמבר 2012, 17:50

מת לראות את הפרצוף של הפישר הקטן. הצדק ניצח. אני עדיין מאמין שהוא יהיה שחקן קובאן, אבל עכשיו זה בידיים של מכבי. אם אני פדרמן אני מבקש מהרוסים צ'ק שמן במיוחד.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ספטמבר 2012, 17:52

Chen כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אחחח מישהו יכול לרכז כאן את כל הציטוטים שבהם נאמר שמכבי הולכת להפסיד בבוררות ושמכבי "לא יודעת לנסח חוזים"?
זה הזמן ללקק את האצבעות.

אם הסיפור הגיע לבוררות, מן הסתם שהחוזה היה ניתן לפרשנות... בכל מקרה,אפילו שמכבי צודקים, את המטרה שלו הוא השיג,לא קשה לדעת שהוא לא ישאר כאן... אם החוזה היה ברור מספיק לא היה לו בכלל צ'אנס לשחק בנו. חבל שהצ'אנס הזה ניתן לו מהתחלה בגלל שבאחד מהטפסים הייתה טעות.

החוזה לא נתון לפרשנות, וזה בדיוק מה שפיבא קבעה. יוגב רצה לעזוב, וקיווה שמכבי לא ישאירו אותו בכוח ושפיבא יחליטו ללכת עם השחקן כמו שהם עושים בדרך כלל. אם החוזה היה לא חד משמעי, ההחלטה של פיבא הייתה שונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2012, 17:53

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 17 ספטמבר 2012, 17:59

1. יש אפשרות לערער למוסד לבוררות בינ"ל בענייני ספורט בשוויץ (קא"ס).
2. ערעור כזה יהיה חסר סיכוי. ליוגב לא היה קייס משפטי מלכתחילה, ומי שיחפור בשרשורי עבר ימצא הערכה זו בזמן אמת.
3. השאלה הגדולה מה הלאה: אם הדברים תלויים בבלאט ובמזרחי, יש מקום לסולחה ולשילוב של יוגב במכבי לזמן ארוך עם חוזה חדש ומשופר. הפדרמנים, לעומת זה, לא ינוחו לפני שיזחילו את אוחיון כהוגן (קצת בצדק, האמת).
4. דעתי - כרגיל בחיים, עדיף להיות חכם מצודק. יוגב - פטר את הסוכן האיראני, זה ישביע את תאוות ההשפלה של הפדרמנים; שמעון - קח את המושכות, תארגן סולחה עם שקשוקה של הסדר חדש.
שבלאט ישמח קצת, עד עכשיו בעיקר ביאסו אותו הפדרמנים.
מקצועית, יוגב נחוץ לחלוטין למכבי, מכל כיוון שתנתחו. יוסיף ישראלי לסגל, יביא לכך שיהיו יותר משניים וחצי גארדים לרוטציית היורוליג, יהיה הגארד המנוסה ביותר במשחק בשורות מכבי (כמה שנשמע מצחיק...) ועוד ועוד
argof

הודעהעל ידי er79 » 17 ספטמבר 2012, 18:02

tomerp כתב:
felix_r כתב:
misha כתב:

יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי יעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.

בטח שהסגל יהיה יותר מאוזן! יהיה רכז אמיתי שמתאים ליורוליג גם פיזית וגם מבחינה שכבר אוחיון התנסה ביורוליג.....
אני מקווה שגם ישאירו את רוט....

לגבי רוט, דווקא תאורטית יש סבירות להגיע להסדר כלשהו עם חולון, שגם הד וגם סטרוברי דפקו לה ברז, והעיתוי מתאים. אבל אני לא שש לראות פה את הדרעק הבוגדני. אני גם חושב שבסופו של דבר קובאן יקנו אותו ממכבי, ואני מקווה שפדרמן יהיה חכם להוציא עליו תג מחיר שמן במיוחד.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2012, 18:05

argof כתב:1. יש אפשרות לערער למוסד לבוררות בינ"ל בענייני ספורט בשוויץ (קא"ס).
2. ערעור כזה יהיה חסר סיכוי. ליוגב לא היה קייס משפטי מלכתחילה, ומי שיחפור בשרשורי עבר ימצא הערכה זו בזמן אמת.
3. השאלה הגדולה מה הלאה: אם הדברים תלויים בבלאט ובמזרחי, יש מקום לסולחה ולשילוב של יוגב במכבי לזמן ארוך עם חוזה חדש ומשופר. הפדרמנים, לעומת זה, לא ינוחו לפני שיזחילו את אוחיון כהוגן (קצת בצדק, האמת).
4. דעתי - כרגיל בחיים, עדיף להיות חכם מצודק. יוגב - פטר את הסוכן האיראני, זה ישביע את תאוות ההשפלה של הפדרמנים; שמעון - קח את המושכות, תארגן סולחה עם שקשוקה של הסדר חדש.
מקצועית, יוגב נחוץ לחלוטין למכבי, מכל כיוון שתנתחו. יוסיף ישראלי לסגל, יביא לכך שיהיו יותר משניים וחצי גארדים לרוטציית היורוליג, יהיה הגארד המנוסה ביותר במשחק בשורות מכבי (כמה שנשמע מצחיק...) ועוד ועוד

ולמה שאוחיון ירצה את זה?
לדעתי הוא כבר מחכה שהתוקף של החוזה יגמר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ספטמבר 2012, 18:13

LIAV10 כתב:

ולמה שאוחיון ירצה את זה?

למה שמכבי תרצה את זה? האפס הזה דרך על המועדון אין ספור פעמים הקיץ. עד שהוא לא מתנצל פומבית על הטיפשות, אין לו מקום במכבי( אולי ביציע).
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 17 ספטמבר 2012, 19:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי argof » 17 ספטמבר 2012, 18:15

LIAV10 כתב:

ולמה שאוחיון ירצה את זה?

מפני שכרגע הוא בעיקר יכול לשבת ביציע, ולחכות לשנה הבאה, שבה אף אחד לא יזכור מי הוא, והחוזה הבא שיוכל לקבל יהיה בליגה הבלגית מקסימום, ברוטציה עם מאור בוזגלו בבוורן או משהו כזה.
argof

הודעהעל ידי קובי » 17 ספטמבר 2012, 18:16

איזה יופי, איזה כיף !

אוחיון, break a leg !

בניגוד למקרה פארגו, אני מקווה שמכבי תוציא מכל הסיפור הזה את המקסימום.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Assaf M » 17 ספטמבר 2012, 18:48

יש רק אידיוט אחד גמור בכל הסיפור הזה-וזה הסוכן של אוחיון שלקח על עצמו סיכון בכל הסיפור הזה שעלול להשאיר אותו בלי עבודה בהמשך הקריירה שלו, כנראה שהתמלוגים מהרוסים היו מאוד מפתים. בכל מקרה, היה צפוי שזו תהיה ההחלטה, וטוב שכך. חבל שיוגב הלך לכיוון הזה, כיוון שיכול בקלות להרוס לו קריירה, בכל מקרה זהו סיפור שיהווה לו כתם כל הקריירה.
חבל, אבל בעיה שלו
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2012, 18:51

אני שמח מאוד שזאת ההחלטה שהתקבלה. הייתי שמח עוד יותר אם ראשי מכבי היו שומעים פעם אחת לרצון המאמן שלהם ומשאירים את יוגב כאן בחוזה ארוך טווח ל-3 או 4 שנים. לצערי סביר להניח שהכסף והכבוד העצמי שוב יעוור את עיניהם ויגרום להם לשחרר אותו תמורת איזה 300-400 אלף דולר. אם זה אכן יקרה זה יהיה קצת אבסורד שיותם הלפרין נאלץ לשלם קרוב למיליון דולר כדי להשתחרר לאולימפיאקוס למרות שלא עשה שום דבר מאחורי הגב של מכבי ואילו אוחיון שהפר חוזה זוכר להנחה יפה. מבחינתי, האפשרות היחידה לשחרר אותו היא תמורת לפחות מיליון דולר. ואם הוא לא יכול להביא סכום כזה וגם לא מוכן להאריך את חוזהו? מבחינתי שירקב על הספסל כל העונה ובנוסף אפשר גם "לצ'פר" אותו בתביעה נחמדה על הפרת חוזה לאחר שחתם במקום אחר ונסע לשם בלי אישור הקבוצה כשהוא תחת חוזה מחייב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 17 ספטמבר 2012, 18:57

קובי כתב:איזה יופי, איזה כיף !

אוחיון, break a leg !

break a leg ? מה הקשר?

או שאני לא הבנתי את כוונתך או שאתה לא יודע את משמעות הביטוי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2012, 19:02

felix_r כתב:
קובי כתב:איזה יופי, איזה כיף !

אוחיון, break a leg !

break a leg ?

או שאני לא הבנתי את כוונתך או שאתה לא יודע את משמעות הביטוי...

זה כל הקטע, הוא מתכוון שאשכרה ישבור רגל ולא ״בהצלחה״ חחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 17 ספטמבר 2012, 19:09

בעקרון לאור הפסיקה הזאת גם קובן בבעיה ...............הרי הם חתמו על חוזה עם שחקן תחת חוזה . הרי כל העניין היה די בעיתי .................... למה שקובן כפיצוי לא ישלם את החוזה של רוט השנה ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2012, 20:05

חדשות טובות.
בכל אופן, זה ברור שאוחיון כבר לא ישחק במכבי. בפני מכבי עומדות שתי אפשרויות:
1. להשאיר אותו בקבוצה, על מנת שירקב ביציע כל משחק שילמד לקח שחוזים יש לכבד.
2. לדרוש פיצוי של מיליון דולר מקובאן ולהשקיע את הכסף בחיזוק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2012, 20:23

שמואל1 כתב:חדשות טובות.
בכל אופן, זה ברור שאוחיון כבר לא ישחק במכבי. בפני מכבי עומדות שתי אפשרויות:
1. להשאיר אותו בקבוצה, על מנת שירקב ביציע כל משחק שילמד לקח שחוזים יש לכבד.
2. לדרוש פיצוי של מיליון דולר מקובאן ולהשקיע את הכסף בחיזוק.

היה סיכוי שאוחיון יישאר במכבי אם הוא היה מראה רצון להישאר במכבי
מאז שהתפוצץ כל הסיפור הוא היה מאוד לוחמני כלפי מכבי ואפילו אם הוא לא דיבר(כי אסור לו)הוא הראה המון טינה וכעס כלפי המועדון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 ספטמבר 2012, 20:39

יוגב שרף את כל הגשרים בשביל לחזור למכבי . האופציה היחידה מבחינתו היא להגיע להסדר לגבי גובהה הפיצוי או להירקב בבית כי עושה רושם שמקצועית מכבי כבר עברו הלאה....
אני לא רואה אף קבוצה שתסכים לשלם יותר מ-400-500K (וגם זה בהגזמה ) ולכן כל סכום באזור הזה יהיה שווה למכבי מאשר שיוגב ישב בבית ויקבל את השכר לפי החוזה שלו...
לא צריך להיות גרידים כי לא מדובר במקאלב ולא בדיאמנטידיס....
זה נכון שמקצועית יוגב יכל לעזור אבל כך גם במקרה פארגו ואני לא מאמין שמגיע לו שיסלחו לו כלכך מהר , שיצא לגלות לעונה שתיים ויחזור עם הזנב בין הרגליים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2012, 20:47

yzafrir כתב:יוגב שרף את כל הגשרים בשביל לחזור למכבי . האופציה היחידה מבחינתו היא להגיע להסדר לגבי גובהה הפיצוי או להירקב בבית כי עושה רושם שמקצועית מכבי כבר עברו הלאה....
אני לא רואה אף קבוצה שתסכים לשלם יותר מ-400-500K (וגם זה בהגזמה ) ולכן כל סכום באזור הזה יהיה שווה למכבי מאשר שיוגב ישב בבית ויקבל את השכר לפי החוזה שלו...
לא צריך להיות גרידים כי לא מדובר במקאלב ולא בדיאמנטידיס....
זה נכון שמקצועית יוגב יכל לעזור אבל כך גם במקרה פארגו ואני לא מאמין שמגיע לו שיסלחו לו כלכך מהר , שיצא לגלות לעונה שתיים ויחזור עם הזנב בין הרגליים....

האמת שבזמנו כעסתי על פארגו אבל אם אני מסתכלת אחורה אז אני לא כועסת עליו כמו שאני כועסת על יוגב
פארגו תמיד אמר שזה לא היה עניין כספי ושהוא אוהב את מכבי אבל הוא רוצה שיתנו לו לעזוב ל-NBA שזה החלום שלו
קובאן זה החלום של יוגב?
הוא התנהג נוראי בכל הסיפור הזה וזה אחרי משפטים מטומטמים בסיום העונה שעברה כמו ''אני במכבי, אני נאמן''..העלבון בסיפור הזה הרבה יותר גדול מכאב על הדברים המקצועיים שיוגב היה יכול לתת

הרבה זמן לא היה שחקן ישראלי במכבי שהרימו אותו כל כך גבוה(האנשים במכבי)וזאת התודה שהמועדון מקבל? אחרי זה עוד ידרשו ממכבי לא להעדיף זרים על פני ישראלים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־35 אורחים