מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ספטמבר 2012, 21:39

שמואל1 כתב:אחרי מעבר קצר על הרשימה הבאה של השחקנים החופשיים ב NBA:
http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm

הרשימה גרמה לי להיות אופטימי. יש לא מעט שמות מעניינים, רובם הרבה יותר טובים מפופס.

- לואיס אמונדסון- אתלטי, ריבאונדר טוב, שחקן הגנה טוב. קליעה מחצי מרחק. מביא בערך את האיכויות של פופס, רק יותר טוב.
- יי ז'יאן ליאן- סנטר סיני, שחקן מאוד מוכשר וורסיטלי. קליעה מצויינת מכל הטווחים. נבחר מקום שישי בדראפט (!!) וברזומה שלו עונה של 12 נק', 7 ריב' ו 1 חס' בניו ג'רזי.
- לאון פו- כמדומני היה מועמד בעבר למכבי. שחקן פוסט מצויין, חזק מאוד, שומר טוב. ברזומה שלו שתי עונות נפלאות בבוסטון הגדולה, היה בורג חשוב בספסל ( יותר מ 7 נק' למשחק).
- כריס אנדרסן- דובר.

היחיד מכל הרשימה הזאת שקרץ לי הוא באמת ג'יאליאן שבהחלט שחקן ברמה ויכול להיות גםשחקן על באירופה
הבעיה היא שאני חושב שהוא יקר וממש לא בטווח המחירים שלנו,הוא גם לא רוצה לשחק באירופה.פאו ניסתה להחתים אותו אבל הוא לא רוצה לשחק באירופה
אולי עכשיו כשאנחנו קרובים לפתיחת העונה הוא יהיה קצת לחוץ ויתפשר ועדיין מכבי תצטרך לפתוח ת'כיס בשבילו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 ספטמבר 2012, 00:58

הרשימה גרמה לי להיות אופטימי. יש לא מעט שמות מעניינים, רובם הרבה יותר טובים מפופס.

- לואיס אמונדסון- אתלטי, ריבאונדר טוב, שחקן הגנה טוב. קליעה מחצי מרחק. מביא בערך את האיכויות של פופס, רק יותר טוב.
- יי ז'יאן ליאן- סנטר סיני, שחקן מאוד מוכשר וורסיטלי. קליעה מצויינת מכל הטווחים. נבחר מקום שישי בדראפט (!!) וברזומה שלו עונה של 12 נק', 7 ריב' ו 1 חס' בניו ג'רזי.
- לאון פו- כמדומני היה מועמד בעבר למכבי. שחקן פוסט מצויין, חזק מאוד, שומר טוב. ברזומה שלו שתי עונות נפלאות בבוסטון הגדולה, היה בורג חשוב בספסל ( יותר מ 7 נק' למשחק).
- כריס אנדרסן- דובר.

מכל הרשימה הזאת היחיד שעוד שווה משהו זה אמודסון שהוא מעין גרסת NBA של הנדריקס רק עם משחק פוסט-אפ אפילו חלש יותר מזה של ריצ'י. ז'יאן-ליאן נדמה לי שנפצע במהלך האולימפיאדה. כריס אנדרסן הוא הד-קייס שנמצא הרבה מעבר לשיא שלו. לאון פו שיחק בליגת הקיץ במדי שיקאגו בולס ונראה גמור לחלוטין, עם איך שהוא נראה שם ספק אם הוא יותר טוב אפילו מברנדון האנטר.
EulGam05

הודעהעל ידי tomerp » 20 ספטמבר 2012, 03:43

הדיג'יי זה השחקן שהכי קרוב לסטייל משחק של הנדריקס....הייתי מחתים אותו.....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 04:10

דבר אחד בטוח , בלאט ירד מקונספט המשחק עם סנטר כבד בצבע שמקבל כדורים לפוסט אפ . ברגע שהוחתם פופס כנראה שהוא השלים עם העובדה שלא יהיה לו שחקן פוסט דומיננטי (אלא אם יצליח להפוך את שרמאן לכזה .)
לכן רשימת המעומדים כולל רק טווינרים שבאירופה יכולים לשחק כסנטר ומתאימים לקונספט החדש של בלאט , לא אידאלי אבל זה מה יש .
עכשיו רק צריך לבחור את זה שנמצא בגיל הנכון , בכושר הנכון , וברמת הכשרון המתאימה ואני חושב שדווקא ווייט עדיף על מרפי \ אנדרסון או כל שחקן מעבר לשיא שהוזכר כאן....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 20 ספטמבר 2012, 05:38

- כריס אנדרסן- דובר.

אין לך מה להיות אופטימי מהרשימה, כי עדיין לא ברור איזו רשימה נמצאת אצל מכבי.
לפי מה שהלך בקיץ, מכבי לא ממש חיפשה שחקנים מהNBA, וכל ההחתמות שלה הם של שחקנים מאירופה. לא בטוח שבהחתמה המשמעותית הזאת, הכיוון הזה ישתנה, למרות שאין לדעת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 20 ספטמבר 2012, 07:12

עם הסכום שהשתחרר מאוחיון (כ-600k) והסכום של בונסו - יש למכבי איזה 1.5 מליון לשים על מישהו רציני.
לא הייתי מביא את וויט ביותר ממליון, למרות שמכל המועמדים הוא נראה לי הכי מתאים - לא איזה שחקן מעבר לשיאו ועם רגליים שחוקות.
נכון שהוא שיחק בקבוצה לא משהו, אבל עדיין שיחק זמן לא מבוטל (כ-20 דק' בממוצע) ונתן מספרים יפים ומשמעותיים לקבוצה שלו ולא היה שחקן סוף ספסל, אפילו פתח בחמישיה כמה פעמים.
הוא לא ממש סנטר באנ בי איי אבל באירופה יוכל לשים גוף על כל שחקן. יש לו כמה תנועות יפות מתחת לסל למרות שהוא מטבע העמדה שלו שיחק קצת רחוק מהסל.
קיצר - לא יהלום, אבל נראה לי שעדיף על שאר השמות (במיוחד וליציקוביץ שגרינוולד זרק)
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי זרובבל » 20 ספטמבר 2012, 08:37

וויט דומה להנדריקס בתכונות שלו, והוא גם מזכיר אותו בפנים. הוא נראה לי קצת פחות טוב ממנו בהגנה, אבל טוב יותר בהתקפה - בזריקות מחצי מרחק.
זרובבל

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 08:42

זרובבל כתב:וויט דומה להנדריקס בתכונות שלו, והוא גם מזכיר אותו בפנים. הוא נראה לי קצת פחות טוב ממנו בהגנה, אבל טוב יותר בהתקפה - בזריקות מחצי מרחק.

כנראה שזה מה שבלאט מחפש , שחקנים שיכולים לשחק בשתי העמדות .
בשלב כלכך מאוחר קשה למצוא סנטרים מאסיביים איכותיים ולכן אולי בלאט מעדיף שחקנים כאלו לסגנון קצת יותר מהיר ולוחץ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2012, 09:42

אם כבר ללכת על מישהו בסגנון פורוורד אז וויט הוא אופציה טובה לדעתי.

שחקן נוסף שחופשי הוא Hassan Whiteside שהוזכר כאן בעבר. שחקן צעיר ומעניין. אולי גם הוא יעלה כמועמד מתישהו...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2012, 09:45

Chen כתב:אם כבר ללכת על מישהו בסגנון פורוורד אז וויט הוא אופציה טובה לדעתי.

שחקן נוסף שחופשי הוא Hassan Whiteside שהוזכר כאן בעבר. שחקן צעיר ומעניין. אולי גם הוא יעלה כמועמד מתישהו...

לא צריך שחקנים מוסלמים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 10:01

מה אתם חושבים הסיכויים שנעשה טרייד על אוחיון+כסף (אם צריך) תמורת סנטר?
ככה אנחנו ניפטר מאוחיון ועל הדרך נשיג סנטר טוב ואמיתי כמו שאנחנו צריכים ורוצים
אולי אוחיון+כסף עבור וויוקאס?(טרייד עם קאזאן),אוחיון+כסף עבור פרוביץ'?(טרייד עם מלאגה שהתעניינה בו).אני מניח שיכולות להיות עוד אפשרויות

ממש לא בא לי לקבל עכשיו עוד 4 שיוצב כסנטר.בא לי סנטר אמיתי!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 10:38

לא זכור לי שקבוצה באירופה עשתה טרייד על שחקנים עם קבוצה אחרת....ובטח לו על שחקן שרק חתם שם העונה
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 ספטמבר 2012, 10:51

וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.

מה שכן, חסן וויטסייד הוא שם מאוד מעניין. מישהו יודע האם הוא פנוי?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:00

זה רק אני או שחזרנו חודש וחצי אחורה, בתוך יומיים בדיוק?
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Sabonis » 20 ספטמבר 2012, 11:04

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129594.html
"פדרמן התייחס גם לסוגיית פופס מנסה-בונסו, שנחתך אתמול בגלל מצבו הרפואי: "ראיתי את הקבוצה בכמה אימונים לאחרונה ואני חושב שהיא נראית טוב. שאלתי את הצוות המקצועי אם אפשר להסתדר בלי סנטר נוסף ואמרו לי שלא, אז אנחנו נחתים סנטר נוסף. יש לנו כמה מועמדים כשאחד או שניים יותר רציניים מהאחרים ואני מאמין שאנחנו נפתור את זה בקרוב"."

עצם המחשבה של פדרמן שאולי אפשר להסתדר העונה בלי מחליף ראוי לבונסו (שאמור להיות היקר בסגל) גורמת לאי נחת.
Sabonis

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 11:10

yzafrir כתב:לא זכור לי שקבוצה באירופה עשתה טרייד על שחקנים עם קבוצה אחרת....ובטח לו על שחקן שרק חתם שם העונה

נכון,אבל אף פעם לא מזיק לבדוק לפחות(במיוחד עם קבוצות שמלכתחילה רוצות אותו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2012, 11:14

חביב אורנג'ד כתב:וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.

מה שכן, חסן וויטסייד הוא שם מאוד מעניין. מישהו יודע האם הוא פנוי?

פנוי לגמרי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:22

Sabonis כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129594.html
"פדרמן התייחס גם לסוגיית פופס מנסה-בונסו, שנחתך אתמול בגלל מצבו הרפואי: "ראיתי את הקבוצה בכמה אימונים לאחרונה ואני חושב שהיא נראית טוב. שאלתי את הצוות המקצועי אם אפשר להסתדר בלי סנטר נוסף ואמרו לי שלא, אז אנחנו נחתים סנטר נוסף. יש לנו כמה מועמדים כשאחד או שניים יותר רציניים מהאחרים ואני מאמין שאנחנו נפתור את זה בקרוב"."

עצם המחשבה של פדרמן שאולי אפשר להסתדר העונה בלי מחליף ראוי לבונסו (שאמור להיות היקר בסגל) גורמת לאי נחת.

:o
באמת שאם הוא לא היה מצוטט כמי שאמר את זה, הייתי בטוח שאחד מהפורום כתב את זה פה בכדי לגחך על צורת ההתנהלות והחשיבה שלו
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2012, 11:33

אבל זו המחשבה שלו מאז ומתמיד וזה לא יתשנה דווקא השנה. פתאום יש לו מיליון דולר מאוחיון ועוד מיליון דולר שאפשר לחסוך על סנטר שלא מגיע והכל מבחינתו נראה ורוד. אני גם לא אתפלא אם הוא לא יקשיב לצוות המקצועי כמו שלא הקשיב להם כל הקיץ ויחכה למשחקי האימון בגרמניה, שם אחרי נצחון מקרי על חימקי הוא יטען שנראה שלא צריך עוד סנטר ואולי בכלל כדאי לחכות עם זה לתחילת העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 11:41

קודי כתב:

אבל זו המחשבה שלו מאז ומתמיד וזה לא יתשנה דווקא השנה. פתאום יש לו מיליון דולר מאוחיון ועוד מיליון דולר שאפשר לחסוך על סנטר שלא מגיע והכל מבחינתו נראה ורוד. אני גם לא אתפלא אם הוא לא יקשיב לצוות המקצועי כמו שלא הקשיב להם כל הקיץ ויחכה למשחקי האימון בגרמניה, שם אחרי נצחון מקרי על חימקי הוא יטען שנראה שלא צריך עוד סנטר ואולי בכלל כדאי לחכות עם זה לתחילת העונה.

או שיותר גרוע , הוא סיק שהסודאני יכול להיות הסנטר המוביל שלנו ביורוליג...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים