המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:פיצוי עלוב ביותר, רק למען יראו וייראו הייתי מעמיד על הפישר הזה תג מחיר של לפחות מליון, זו התרפסות של מכבי שלא מפיקה לקחים. לקובאן בסופו של דבר לא תהיה בעיה לשלם סכום כזה, סכום שמן המיותר לציין יילך לכיס של פדרמן ולא לאף אחד אחר.
er79 כתב:מה גורם לך לחשוב שהוא ישחק ביציע? בלאט הרים אליך צלצול ואמר לך את זה? אם הוא יישאר במכבי, הוא יקבל את הדקות שלו. מכבי צריכה להיות נחרצת: או שאתה סוגר את העונה אצלנו תחת החוזה המקורי, או שאתה משוחרר לקובאן תמורת לפחות מליון דולר. ככה ייעשה לאיש אשר פדרמן חפץ בדברו. פיצוי של חצי מליון דולר זה נצחון שכולו הפסד, כי כמו שיש כאלה שטוענים שאחרי קובאן הוא ישחק תמורת זוטות בהגועל, הוא גם יכול בשקט לשחק בקבוצת טופ יורוליג תמורת מליון יורו+. לעשות עליו קופה זה רק עכשיו או לעולם לא.
er79 כתב:מה גורם לך לחשוב שהוא ישחק ביציע? בלאט הרים אליך צלצול ואמר לך את זה? אם הוא יישאר במכבי, הוא יקבל את הדקות שלו. מכבי צריכה להיות נחרצת: או שאתה סוגר את העונה אצלנו תחת החוזה המקורי, או שאתה משוחרר לקובאן תמורת לפחות מליון דולר. ככה ייעשה לאיש אשר פדרמן חפץ בדברו. פיצוי של חצי מליון דולר זה נצחון שכולו הפסד, כי כמו שיש כאלה שטוענים שאחרי קובאן הוא ישחק תמורת זוטות בהגועל, הוא גם יכול בשקט לשחק בקבוצת טופ יורוליג תמורת מליון יורו+. לעשות עליו קופה זה רק עכשיו או לעולם לא.
אלמוג כתב:כמובן שאני מקווה שהוא לא יתאמן באף מקום וגם לא ישחק באף מקום. ומה טוב אם הוא יגמור את הקריירה מחר והביטוח שלא לא יהיה תקף בגלל שהוא יהיה בין חוזים. )
יאיר_ב כתב:אלמוג כתב:כמובן שאני מקווה שהוא לא יתאמן באף מקום וגם לא ישחק באף מקום. ומה טוב אם הוא יגמור את הקריירה מחר והביטוח שלא לא יהיה תקף בגלל שהוא יהיה בין חוזים. )
לפי הבורר עכשיו הוא תחת חוזה במכבי, אז אם הוא יפצע עכשיו זה די ידפוק את מכבי.
נקווה שהוא לא קורה כאן וחושב על דרך גם לקבל משכורת וגם לדפוק את פדרמן ושמעון...
yzafrir כתב:אם אוחיון נפצע עכשיו באימוני גליל , קודם כל הוא לא מבוטח כך שהוא ניזוק מיזה ודבר שני הוא חשוף לתביעה של מכבי על הנזק שנגרם לה שלא במסגרת הקבוצה בזה שהוא לא יכול לשחק בקבוצה וגם אי אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת...
בכל מקרה זו הפרת חוזה אם הוא לא מתייצב מיידית לאימונים...
אלמוג כתב:yzafrir כתב:אם אוחיון נפצע עכשיו באימוני גליל , קודם כל הוא לא מבוטח כך שהוא ניזוק מיזה ודבר שני הוא חשוף לתביעה של מכבי על הנזק שנגרם לה שלא במסגרת הקבוצה בזה שהוא לא יכול לשחק בקבוצה וגם אי אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת...
בכל מקרה זו הפרת חוזה אם הוא לא מתייצב מיידית לאימונים...
מרגש (:
אם קורה דבר כזה, זה פשוט צחוק הגורל.![]()
![]()
![]()
טוב יאללה נמאס לי לפנטז, שיבעטו אותו כבר מהקבוצה שירקב ברוסיה.
rc4991 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284107,00.html
"במקביל לכך שאוחיון ומכבי ת"א מנהלים שיחות אישיות, קובאן החליטה להודיע היום למכבי כי היא לא מתכוונת לשלם לצהובים נוסף מעבר ל-200 אלף הדולרים שהעביר השחקן לקבוצה על פי חוזהו (כסעיף יציאה)."
נקווה שזה יגרום לו להישאר אצלנו ולהירקב על הספסל,מצד שני אני מפחד שמכבי תשחרר אותו בסוף תמורת ביי-אאוט נמוך
rc4991 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284107,00.html
"במקביל לכך שאוחיון ומכבי ת"א מנהלים שיחות אישיות, קובאן החליטה להודיע היום למכבי כי היא לא מתכוונת לשלם לצהובים נוסף מעבר ל-200 אלף הדולרים שהעביר השחקן לקבוצה על פי חוזהו (כסעיף יציאה)."
נקווה שזה יגרום לו להישאר אצלנו ולהירקב על הספסל,מצד שני אני מפחד שמכבי תשחרר אותו בסוף תמורת ביי-אאוט נמוך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־20 אורחים