זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

הודעהעל ידי er79 » 20 ספטמבר 2012, 07:02

פיצוי עלוב ביותר, רק למען יראו וייראו הייתי מעמיד על הפישר הזה תג מחיר של לפחות מליון, זו התרפסות של מכבי שלא מפיקה לקחים. לקובאן בסופו של דבר לא תהיה בעיה לשלם סכום כזה, סכום שמן המיותר לציין יילך לכיס של פדרמן ולא לאף אחד אחר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 08:44

er79 כתב:פיצוי עלוב ביותר, רק למען יראו וייראו הייתי מעמיד על הפישר הזה תג מחיר של לפחות מליון, זו התרפסות של מכבי שלא מפיקה לקחים. לקובאן בסופו של דבר לא תהיה בעיה לשלם סכום כזה, סכום שמן המיותר לציין יילך לכיס של פדרמן ולא לאף אחד אחר.

אפשר להעמיד פיצוי גם של שתי מליון , השאלה מי יסכים לשלם את זה ....עדיף סכום הגיוני שמישהו מוכן לשלם מאשר לשלם שכר לשחק שמתייבש ביציע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 20 ספטמבר 2012, 10:08

מה גורם לך לחשוב שהוא ישחק ביציע? בלאט הרים אליך צלצול ואמר לך את זה? אם הוא יישאר במכבי, הוא יקבל את הדקות שלו. מכבי צריכה להיות נחרצת: או שאתה סוגר את העונה אצלנו תחת החוזה המקורי, או שאתה משוחרר לקובאן תמורת לפחות מליון דולר. ככה ייעשה לאיש אשר פדרמן חפץ בדברו. פיצוי של חצי מליון דולר זה נצחון שכולו הפסד, כי כמו שיש כאלה שטוענים שאחרי קובאן הוא ישחק תמורת זוטות בהגועל, הוא גם יכול בשקט לשחק בקבוצת טופ יורוליג תמורת מליון יורו+. לעשות עליו קופה זה רק עכשיו או לעולם לא.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 20 ספטמבר 2012, 10:17

er79 כתב:מה גורם לך לחשוב שהוא ישחק ביציע? בלאט הרים אליך צלצול ואמר לך את זה? אם הוא יישאר במכבי, הוא יקבל את הדקות שלו. מכבי צריכה להיות נחרצת: או שאתה סוגר את העונה אצלנו תחת החוזה המקורי, או שאתה משוחרר לקובאן תמורת לפחות מליון דולר. ככה ייעשה לאיש אשר פדרמן חפץ בדברו. פיצוי של חצי מליון דולר זה נצחון שכולו הפסד, כי כמו שיש כאלה שטוענים שאחרי קובאן הוא ישחק תמורת זוטות בהגועל, הוא גם יכול בשקט לשחק בקבוצת טופ יורוליג תמורת מליון יורו+. לעשות עליו קופה זה רק עכשיו או לעולם לא.

אבל נכון להיום אף אחד לא יישלם עבורו מליון וגם לא 800K. בעצם מכבי מוציאה את הכסף מאוחיון עצמו, כי קובאן הסכימו לשלם לכל היותר 450K, וזה אומר
שאוחיון יוסיף עוד 150K, כלומר שהוא שיחק כמעט בחינם בעונה החולפת.
אני חושב שזאת התנהלות ראוייה, מכובדת ושומרת על כבוד המועדון
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 10:36

er79 כתב:מה גורם לך לחשוב שהוא ישחק ביציע? בלאט הרים אליך צלצול ואמר לך את זה? אם הוא יישאר במכבי, הוא יקבל את הדקות שלו. מכבי צריכה להיות נחרצת: או שאתה סוגר את העונה אצלנו תחת החוזה המקורי, או שאתה משוחרר לקובאן תמורת לפחות מליון דולר. ככה ייעשה לאיש אשר פדרמן חפץ בדברו. פיצוי של חצי מליון דולר זה נצחון שכולו הפסד, כי כמו שיש כאלה שטוענים שאחרי קובאן הוא ישחק תמורת זוטות בהגועל, הוא גם יכול בשקט לשחק בקבוצת טופ יורוליג תמורת מליון יורו+. לעשות עליו קופה זה רק עכשיו או לעולם לא.

אני בטוח שאוחיון יסכים בשמחה לתנאים האלו שמאוד מכבדים אותו...
אם אוחיון לא ימצא קבוצה שתסכים לשלם עליו את הבייאווט שמכבי דורשים אז הוא יעדיף לשבת ביציע ולקבל את ה-200K שלו מאשר לשחק במכבי והאמת שגם ההנהלה של מכבי תעדיף שישב ביציע מאשר שיהיה גורם שלילי בקבוצה .
עבר כלכך הרבה דם רע בינו להנהלה שאפילו בלאט הפנים כבר שיוגב לא יהיה חלק מהקבוצה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:06

מכבי אגב, צריכה עכשיו - לא מחר, לא היום בערב, אלא עכשיו לצלצל להנהלה של הפועל גליל עליון ולאוחיון ולהודיע שעל אוחיון להתייצב במיידית באימוני מכבי.
אם הוא לא מתייצב, שלא יתאמן באף קבוצה. השחקן שייך למכבי כל עוד הוחלט אחרת.
פעולה כזו תזרזז את העניינים בכל מצב (אם הוא לא יתאמן הוא ירצה לעשות סוף לסאגה הזו גם אם זה אומר הפסד כלכלי כבד יותר, ואם יחזור לאימונים אולי יראה שהשד לא כזה נורא ויחליט להשתלב במכבי. כמובן שאני מקווה שהוא לא יתאמן באף מקום וגם לא ישחק באף מקום. ומה טוב אם הוא יגמור את הקריירה מחר והביטוח שלא לא יהיה תקף בגלל שהוא יהיה בין חוזים. )
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Sabonis » 20 ספטמבר 2012, 11:07

איך יתקבל אוחיון אם וכאשר יום אחד יצטרך לשחק נגד מכבי בנוקיה? לדעתי יהיה ראוי לבוז הכי חזק שאי פעם שחקן יריב זכה לו בנוקיה.
אחח, הייתי משלם הרבה בשביל לפגוש העונה את קובאן ביורוליג...
Sabonis

הודעהעל ידי יאיר_ב » 20 ספטמבר 2012, 11:10

אלמוג כתב:כמובן שאני מקווה שהוא לא יתאמן באף מקום וגם לא ישחק באף מקום. ומה טוב אם הוא יגמור את הקריירה מחר והביטוח שלא לא יהיה תקף בגלל שהוא יהיה בין חוזים. )

לפי הבורר עכשיו הוא תחת חוזה במכבי, אז אם הוא יפצע עכשיו זה די ידפוק את מכבי.
נקווה שהוא לא קורה כאן וחושב על דרך גם לקבל משכורת וגם לדפוק את פדרמן ושמעון...
יאיר_ב

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:16

יאיר_ב כתב:
אלמוג כתב:כמובן שאני מקווה שהוא לא יתאמן באף מקום וגם לא ישחק באף מקום. ומה טוב אם הוא יגמור את הקריירה מחר והביטוח שלא לא יהיה תקף בגלל שהוא יהיה בין חוזים. )

לפי הבורר עכשיו הוא תחת חוזה במכבי, אז אם הוא יפצע עכשיו זה די ידפוק את מכבי.
נקווה שהוא לא קורה כאן וחושב על דרך גם לקבל משכורת וגם לדפוק את פדרמן ושמעון...

מכבי לא תדפק מזה, רק הביטוח(הגם ככה נמך שלו בגלל החוזה הנמוך שלו כביכול).

Sabonis - התאפקתי לא לקלל אותו במשחקי הנבחרת. אם הוא ישחק נגד מכבי בנוקיה מתישהו הוא יזכה לשריקות עצומות.
באמת שאני שונא אותו יותר מאת גילי מוסינזון הכושל בן כושל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 11:20

אם אוחיון נפצע עכשיו באימוני גליל , קודם כל הוא לא מבוטח כך שהוא ניזוק מיזה ודבר שני הוא חשוף לתביעה של מכבי על הנזק שנגרם לה שלא במסגרת הקבוצה בזה שהוא לא יכול לשחק בקבוצה וגם אי אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת...
בכל מקרה זו הפרת חוזה אם הוא לא מתייצב מיידית לאימונים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:24

yzafrir כתב:אם אוחיון נפצע עכשיו באימוני גליל , קודם כל הוא לא מבוטח כך שהוא ניזוק מיזה ודבר שני הוא חשוף לתביעה של מכבי על הנזק שנגרם לה שלא במסגרת הקבוצה בזה שהוא לא יכול לשחק בקבוצה וגם אי אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת...

מרגש (:
אם קורה דבר כזה, זה פשוט צחוק הגורל. :clap2 :clap2 :clap2

טוב יאללה נמאס לי לפנטז, שיבעטו אותו כבר מהקבוצה שירקב ברוסיה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 11:25

למה באמת מכבי לא תובעת אותו על הפרת חוזה ,תשלום למחליף,אי התייצבות לאימוני הקבוצה ושינוי הקונספט של הקבוצה?
הרי הבורר קבע שהוא שחקן מכבי וברור שהוא הזיק לנו ועדיין מזיק לנו (כביכול) בכך שהוא לא מגיע לאימונים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 11:30

אלמוג כתב:
yzafrir כתב:אם אוחיון נפצע עכשיו באימוני גליל , קודם כל הוא לא מבוטח כך שהוא ניזוק מיזה ודבר שני הוא חשוף לתביעה של מכבי על הנזק שנגרם לה שלא במסגרת הקבוצה בזה שהוא לא יכול לשחק בקבוצה וגם אי אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת...

מרגש (:
אם קורה דבר כזה, זה פשוט צחוק הגורל. :clap2 :clap2 :clap2

טוב יאללה נמאס לי לפנטז, שיבעטו אותו כבר מהקבוצה שירקב ברוסיה.

איך אני מקווה שהשנה יהיה חורף קשה במיוחד ברוסיה.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 11:35

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284107,00.html
"במקביל לכך שאוחיון ומכבי ת"א מנהלים שיחות אישיות, קובאן החליטה להודיע היום למכבי כי היא לא מתכוונת לשלם לצהובים נוסף מעבר ל-200 אלף הדולרים שהעביר השחקן לקבוצה על פי חוזהו (כסעיף יציאה)."

נקווה שזה יגרום לו להישאר אצלנו ולהירקב על הספסל,מצד שני אני מפחד שמכבי תשחרר אותו בסוף תמורת ביי-אאוט נמוך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:43

rc4991 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284107,00.html
"במקביל לכך שאוחיון ומכבי ת"א מנהלים שיחות אישיות, קובאן החליטה להודיע היום למכבי כי היא לא מתכוונת לשלם לצהובים נוסף מעבר ל-200 אלף הדולרים שהעביר השחקן לקבוצה על פי חוזהו (כסעיף יציאה)."

נקווה שזה יגרום לו להישאר אצלנו ולהירקב על הספסל,מצד שני אני מפחד שמכבי תשחרר אותו בסוף תמורת ביי-אאוט נמוך

יאללה, שאוחיון ישלם כסף או ישלם בקריירה. יבוש של שנה בספסל לא יעשה לו כלכך טוב.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2012, 12:14

rc4991 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284107,00.html

אני מניח שזה אמצעי לחץ מתואם עם אוחיון כדי להוריד את מחיר הביי אאוט. מכבי צריכה כתגובה להחזיר להם את ה-200 אלף דולר המסכנים האלה ולוהודיע לאוחיון שיעלה על מטוס לגרמניה ויתייצב לאימוני הקבוצה. אני בטוח שזה יגרום לו להתקפל במהירות.
ברור שמדובר בבלוף מתואם של קובאן ושל אוחיון שהרי אחרת הקבוצה לא היתה יכולה להודיע למכבי שהיא לוקחת את אוחיון בקיץ הבא מאחר שאם הם היו מודיעים למכבי שהם לא מוכנים לשלם עליו כסף בלי לתאם איתו אז ברור שהוא לא היה מוכן לשחק שם בעונה הבאה. בכל מקרה, מכבי יכולה לשחק עכשיו על זמן שהוא בעיקר לרעתם של אוחיון וקובאן ולא צריכה למהר לפתור את הבעיה. לאוחיון יש כרגע חוזה במכבי והוא נדרש להתייצב לאימונים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 20 ספטמבר 2012, 16:13

כותרת ראשית ב-103: מכבי תל אביב משחררת: יוגב אוחיון עובר לקובאן הרוסייה. אין שום אזכור לזה בשום מקום.
זרובבל

הודעהעל ידי er79 » 20 ספטמבר 2012, 16:46

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

זה השידור. ע"פ גלדסטון רק 350 אלף פיצוי. בזיון לדעתי. זהו, הסאגה נגמרה, ומכבי הפסידה לדעתי. פיצוי עלוב.
er79

הודעהעל ידי Dookie » 20 ספטמבר 2012, 16:48

תמונה
Dookie

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 ספטמבר 2012, 16:48

http://www.one.co.il/Article/205938.html

פה בכלל מדברים על נטיה להשאירו...
תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא