המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מכבי חייבת אותו מקצועית, אין לי ספק בכך.
אני מקווה שאוחיון יתנצל וכולם יפתחו דף חדש כולל אותם האוהדים שרוצים לתלות את הבחור עם הראש למטה בכניסה לנוקיה.
p&p כתב:מבחינה מקצועית אין ספק שהוא יוסיף ויוסיף הרבה לאור המצב.
אבל איפה הכבוד של המועדון,קודם כל כלפי הקהל
מישהו חושב שאם פיבא הייתה קובעת שיוגב לא הפר את החוזה הוא היה חותם כאן לשלוש שנים?
מה מכבי משדרים לשחקן כמו רוט , אתה היית ברירת מחדל וכעת אנו לא זקוקים לך יותר אז תתיבש בספסל?
וכמו שרשמו כבר המסקנה שיוצאת מכל הסיפור היא שמכבי ניתנת לסחיטה ,אוחיון רצה שכר כמו פניני וקיבל.
לפי דעתי יוגב עשה טעויות ועל טעויות צריך לשלם ולא לקבל מתנות.
החציל האצטקי כתב:מכבי היא המנצחת הגדולה.
החזיקה כאן שחקן ישראלי מוביל אחרי שיכלה לשים לו זין עצום בפנים ולעשות בו כרצונה. יצאה לארג'ית לכל הדעות.
אני לא מגדיר את ראשי הקבוצה כפראיירים. להפך, הם עשו את המהלך הנכון מבחינה מקצועית ותדמיתית וזה להשאר עם יוגב למרות הכל.
כל הכבוד- ככה אני אוהב את הקבוצה שלי.
MTA2311 כתב:וואו. בתחילת הקיץ אוחיון ישב עם פדרמן וביקש משכורת כמו של פניני ובורשטיין, כשסורב, ברח לקבוצה אחרת, והשמיץ את הקבוצה בכל פורום אפשרי( גם על ידי מקורבים, וגם בעצמו). ובסופו של דבר, מה העונש שלו? חוזה של 400 אלף לעונה, כמו שהוא רצה בתחילת הקיץ. יופי מכבי.
שמואל1 כתב:אגב לדעתי בעקבות החזרה של יוגב צריכים לשחרר את מורן רוט. כרגע הוא מיותר בסגל וחבל שסתם יתייבש עונה שלמה על הספסל. שיחזור לחולון.
שמואל1 כתב:אגב לדעתי בעקבות החזרה של יוגב צריכים לשחרר את מורן רוט. כרגע הוא מיותר בסגל וחבל שסתם יתייבש עונה שלמה על הספסל. שיחזור לחולון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־17 אורחים