סוף הסאגה: יוגב אוחיון נשאר במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוף הסאגה: יוגב אוחיון נשאר במכבי

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 08:45

doubleM כתב:את האמת אין לי מושג אם ההחלטה להשאיר את יוגב היא טובה או רעה (אני מקבל את כל הטיעונים שעלו פה בעד ונגד ואת האמת שאני לא יודע מה טוב יותר).

רק דבר אחד אני לוקח מהמסיבת עיתונאים שהייתה אתמול וזו הדינמיקה של איך שהתפחתה מסיבת העיתונאים. כל הכתבים (ובצדק מבחינתם) ניסו לתקוף / להתקיל את יוגב בשאלות על ענייני הסוכנים וההחלטות של יוגב, ומנגד דיוויד פדרמן ו(הרבה יותר) שמעון מזרחי לוקחים על יוגב חסות ומגינים על יוגב ושומרים עליו מפני כל בור שמנסים לכרות לו ועל כל מילה שעלולה להפיל את יוגב.
והדברים היחידים שלקחתי ממסיבת היתונאים זה:
א. יוגב, באמת רצית לעזוב מועדון כזה שמתנהג בצורה כזאת לשחקנים שלו (וזה לא המקרה היחיד, ראו מקרה וויל ביינום).
ב. כמה אני אוהב את המועדון הזה.

יותר מיזה , יוגב מצליח בסופו של דבר להשמע כמו ילד תמים שנגרר אחרי שמשון ויובב בכל הפרשה הזו .
האם הוא באמת כזה תמים ?

מישהו יכול להביא קישור לראיון\כתבה שבא יוגב בתטא נגד מכבי בכל הפרשה הזאת ?
עד כמה שאני זוכר מי שעשה את עיקר הרעש היה הסוכן וכל מיני "מקורבים "....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 11:19

אלמוג כתב:ראשית כל, תמורת 400,000 דולר לעונה, וסימון שלי כ"מושיע" העונה של מכבי, אני גם הייתי מתנצל. למעשה הייתי כל יום במהלך השנה(כולל שבתות וחגים) , מכנס מסיבת עיתונאים ומתנצל, כל יום.

שנית, הנהלת מכבי השתינה על הכבוד שלה ושל המועדון בקשת, ופגעו בנו, הקהל, המון טיפות מהשתן הזה. גועל נפש פשוט שהחזירו את התאב בצע הזה לקבוצה, שברור שתוך עונה, אולי שתיים, הוא יעשה לנו שוב את אותו קטע. ואם לא הוא אז שחקן אחר. הגישה תישמר - קח את מכבי לבוררות, מקסימום תפסיד ותקבל חוזה שמן ממכבי, או שתנצח ותקבל חוזה שמן במקום אחר. העיקר שמכבי עשתה אותך, בנתה לך את הקריירה ונתנה לך את הבמה.
חשבתי שהמועדון והרוח שלו חזקים יותר מאשר כל שחקן. מסתבר שלא. והכי נורא, שמדובר בשחקן כלכך אפור, וכלכך בינוני שזה מחריד. עוד הייתי יכול קצת להבין אם זה היה שאראס בשיאו, פרמר או מקדונלד. זה פאקינג יוגב אוחיון, שחקן בינוני, כשמורן רוט ממש לא רחוק מיכולתו.

אתמול, הדלקתי את הטלווזיה, ובהפתעה ראיתי שיש מסיבת עיתונאים. קיוויתי לשמוע שהוא הולך והסיפור נגמר בצורה יפה, ובלה בלה בלה. ובמקום זה אני שומע את שמעון מזרחי אומר שהוא נשאר בקבוצה. כמעט הקאתי.

נ.ב
בוז אני לא אשרוק לאפס המאופס הזה(אני לא שורק בוז לשחקנים במדי מכבי, ואני מקווה שאף אחד לא יעשה את זה) , ובהחלט אקווה שהוא יצליח בעונה הקרובה וישדרג את עצמו יותר(ולא כי אני סולח או כי אכפת לי מהקריירה העלובה שלו, שישדרג את עצמו בשביל מכבי).
מה שכן, אני לא אעודד אותו לרגע. שיציגו אותו אני אשתוק פשוט . שהוא יקלע סל אני אשמח בשביל הקבוצה.

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 14:48

גבריאל רעם, מומחה לשפת גוף, ניתח לנו את מסיבת העיתונאים בה הודיע הגארד על פניית פרסה. הוא לא היה שלם עם דברים רבים שנאמרו והקפיד שלא להפנות מבט לפדרמן ומזרחי. יחד עם זאת הוא המשיך לשחק את המשחק
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 22&Lang=he

לא היה קשה לשים לב לשפת הגוף שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ספטמבר 2012, 15:18

שאף אחד לא יטעה, יוגב אולי ישחק במכבי השנה(וכנראה גם בשנים הבאות), אבל הוא לא רוצה להיות כאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ספטמבר 2012, 16:05

rc4991 כתב:גבריאל רעם, מומחה לשפת גוף, ניתח לנו את מסיבת העיתונאים בה הודיע הגארד על פניית פרסה. הוא לא היה שלם עם דברים רבים שנאמרו והקפיד שלא להפנות מבט לפדרמן ומזרחי. יחד עם זאת הוא המשיך לשחק את המשחק

ממש צריך להיות מומחה בשביל לראות את כל הדברים האלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 16:16

MTA2311 כתב:שאף אחד לא יטעה, יוגב אולי ישחק במכבי השנה(וכנראה גם בשנים הבאות), אבל הוא לא רוצה להיות כאן.

גם אליהו מעדיף לשחק ביוסטון רוקטס ודווין סמית' בבוסטון סלטיקס, אז מה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 16:18

rc4991 כתב:גבריאל רעם, מומחה לשפת גוף, ניתח לנו את מסיבת העיתונאים בה הודיע הגארד על פניית פרסה. הוא לא היה שלם עם דברים רבים שנאמרו והקפיד שלא להפנות מבט לפדרמן ומזרחי. יחד עם זאת הוא המשיך לשחק את המשחק

א. לא צריך להיות גאון או מומחה גדול כדי לראות את הדברים האלה.
ב. קצת עברו את הגבול עם כל הניתוחים המטופשים האלה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 16:20

קודי כתב:

א. לא צריך להיות גאון או מומחה גדול כדי לראות את הדברים האלה.
ב. קצת עברו את הגבול עם כל הניתוחים המטופשים האלה.

מסכים,סתם העליתי את הכתבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ספטמבר 2012, 16:38

תגידו..לוגאן יחזיר לאוחיון את המספר עכשיו? :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ספטמבר 2012, 16:50

קודי כתב:
MTA2311 כתב:שאף אחד לא יטעה, יוגב אולי ישחק במכבי השנה(וכנראה גם בשנים הבאות), אבל הוא לא רוצה להיות כאן.

גם אליהו מעדיף לשחק ביוסטון רוקטס ודווין סמית' בבוסטון סלטיקס, אז מה?

באמת? זה הטיעון שלך? מדובר בקובאן להזכירך( שאוחיון מסתבר לא חתם שם בשביל הכסף בכלל), לא ביוסטון או בסלטיקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי sweety » 23 ספטמבר 2012, 17:45

למען האמת, אני לא יודעת איך להרגיש עכשיו. כשהפרשה רק התפוצצה ונודע שהוא חתם בקובאן המחשבה על לסלוח לו ולקבל אותו חזרה כשחקן מכבי הייתה ממני והלאה, אבל אחרי שהוא התנצל ונראה שראשי המועדון שלמים עם חזרתו, מה גם שאי אפשר להכחיש שמקצועית הקבוצה זקוקה לו- אני לא יודעת מה לחשוב. אני חושבת שבמשחקים הראשונים אני לא אשרוק לו בוז אבל גם לא אריע. את הכבוד והאהדה שלי (ושל כולם, אני חושבת) הוא יצטרך להרוויח דרך עבודה קשה.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 ספטמבר 2012, 13:22

גלדסטון חושף את מה שקרה בין הקלעים, מאז החלטת פיב"א ועד מסיבת העיתונאים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29815.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ספטמבר 2012, 13:32

שמואל1 כתב:גלדסטון חושף את מה שקרה בין הקלעים, מאז החלטת פיב"א ועד מסיבת העיתונאים

קצת מביך איך הוא מנסה להידמות(לחקות)לגרינוולד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ספטמבר 2012, 13:34

שמואל1 כתב:גלדסטון חושף את מה שקרה בין הקלעים, מאז החלטת פיב"א ועד מסיבת העיתונאים

סוכנו של אוחיון, אימאן שוקוחיזדה, לא מרוצה מהסיטואציה וזאת למרות הודעת סמס שנשלחה ע"י אוחיון והבטיחה לסוכן את העמלה שמגיעה לו. לא סתם הנהלת מכבי והשחקן 'הלכו על ביצים' במסיבת העיתונאים שלשום כשנשאלו בנושא. המו"מ בין הצדדים היה ישיר, ללא הסוכן, שבשיחות סגורות מאיים בתביעות לכאורה ואומר שהוא את הכסף שלו עוד ישיג, בין אם זה ממכבי או מאוחיון. לציטוט הוא אמר: "בשורה התחתונה הבאתי את אוחיון לנקודה שרצינו שבה הוא יהיה. הוא יכול היה לבחור בין שתי הצעות אטרקטיביות - מכבי וקובאן - אז מה זה משנה שהפסדנו בהחלטת פיב"א? הגענו לנקודה שבה רצינו להיות. למה הוא עשה את העיסקה בלעדיי? אין לי מושג, לא ברור למה, הוא פשוט נשבר".

מגיע לחרא הזה,אני גם הייתי מנסה לתבוע אותו אם זה אפשרי

לקובאן אין ברירה. המועדון חייב לשלוח את המכתב כי אם לא, למכבי ת"א יש את הזכות לתבוע מאחר שהרוסים החתימו שחקן למרות שכבר היה חתום במועדון אחר, וזה על פי פסיקתו של באוורמן.

סתם הלחיצו אותנו שהוא יהיה שחקן של קובאן בעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 ספטמבר 2012, 08:03

מתוך וואלה
''בצוות המקצועי של מכבי מספרים על שביעות רצון מהשתלבותו מחדש של יוגב אוחיון בקבוצה.''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 28 ספטמבר 2012, 10:56

הכי חשוב שהוא לא מופיע בלוח שנה :dance2 :dance4 :dance3 :clap2
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 ספטמבר 2012, 12:02

מקובי כתב:הכי חשוב שהוא לא מופיע בלוח שנה :dance2 :dance4 :dance3 :clap2

:worship :worship :worship
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 28 ספטמבר 2012, 13:07

מקובי כתב:הכי חשוב שהוא לא מופיע בלוח שנה :dance2 :dance4 :dance3 :clap2

חחח גדול ! :laugh1 :laugh1 :laugh1
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ספטמבר 2012, 16:24

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ספטמבר 2012, 17:22

יהיה נחמד אם בסופו של דבר אנחנו נשלם להם פיצוי. מכבי ניצחה בבוררות, העלתה ליוגב את המשכורת, ותאלץ לפצות את קובאן. משעשע...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים