felix_r כתב:אולי אתם גולשים דרך סמארטפון?
אני בעמדת מחשב עם דפדפן של כרום.
עריכה
גם עם אקספלורר זה הבליץ'. נראה לי ששותנה עכשיו הכותרת, אבל זה עדיין ליאור אליהו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אולי אתם גולשים דרך סמארטפון?
החציל האצטקי כתב:אני עדיין לא מבין איך היקמן הסופר-אנמי מצליח לרשום 19 נקודות על הלוח. זה מדהים, כי באמת שלא הרגשתי אותו בכלל לאורך רוב שלבי המשחק.
לא יודע אם זה טוב או רע.
שמואל1 כתב:אגב, לכל מי שחשב אחרת- מכבי הולכת לחטוף תבוסה לא קטנה במשחק הזה. אולימפיאקוס משחקים בהילוך ראשון וכבר פותחים הפרש גדול.
MTA2311 כתב:קיינר מדלי חייב להרגיע קצת. אולי יש פה אנשים שחושבים שהוא יותר טוב מבלו, אבל קלעי יותר טוב, הוא בטוח לא.
MTA2311 כתב:קיינר מדלי חייב להרגיע קצת. אולי יש פה אנשים שחושבים שהוא יותר טוב מבלו, אבל קלעי יותר טוב, הוא בטוח לא.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
מסכים איתך.
בהגנה הוא ממש תוספת כח למכבי בעמדה 4, מה שלא היה לה בעונה שעברה. הוא שם את הגוף גם מול שחקנים גדולים ממנו, ואז שרמדיני בא לעזרה עם הידים הארוכות שלו, וביחד הם מסתדרים יפה מאוד. הוא גם לוקח ריבאונד התקפה.
בהתקפה הוא הראה הבנת משחק לא רעה, כאשר שיחק לא מעט מהלכים של מסירות בין גבוהים גם עם שרמדיני וגם עם ג'יימס. אז נכון, השלשות שלו לא נכנסות בנתים, אבל הוא זורק אותן בבטחון מלא ללא היסוס, מה שמראה, שבדרך כלל הזריקות האלה מצליחות לו, והוא רק צריך להכנס לכושר קליעה.
itay92 כתב:מחר סביב שתיים בספורט 5,כבר שמתי להקלטה...
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קיינר מדלי חייב להרגיע קצת. אולי יש פה אנשים שחושבים שהוא יותר טוב מבלו, אבל קלעי יותר טוב, הוא בטוח לא.
זה לא עניין של קלעי יותר טוב או לא, הוא צריך ללמוד עדיין איך לשחק בתוך הקבוצה כי כרגע רוב המהלכים שלו סוליסטיים לחלוטין וזה סתם מייצר זריקות קשות ואחוזים רעים
יש שידור חוזר למשחק מתישהו לא ב-5+ לייב?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:קיינר מדלי חייב להרגיע קצת. אולי יש פה אנשים שחושבים שהוא יותר טוב מבלו, אבל קלעי יותר טוב, הוא בטוח לא.
דווקא היתי מרוצה מקנר מדלי היום, כפי שכתבתי פהfelix_r כתב:LIAV10 כתב:האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
מסכים איתך.
בהגנה הוא ממש תוספת כח למכבי בעמדה 4, מה שלא היה לה בעונה שעברה. הוא שם את הגוף גם מול שחקנים גדולים ממנו, ואז שרמדיני בא לעזרה עם הידים הארוכות שלו, וביחד הם מסתדרים יפה מאוד. הוא גם לוקח ריבאונד התקפה.
בהתקפה הוא הראה הבנת משחק לא רעה, כאשר שיחק לא מעט מהלכים של מסירות בין גבוהים גם עם שרמדיני וגם עם ג'יימס. אז נכון, השלשות שלו לא נכנסות בנתים, אבל הוא זורק אותן בבטחון מלא ללא היסוס, מה שמראה, שבדרך כלל הזריקות האלה מצליחות לו, והוא רק צריך להכנס לכושר קליעה.
חביב אורנג'ד כתב:אגב, גם לגיא פניני היה בסה"כ טורניר טוב.
היד עוד לא לגמרי מאפוסת (כמו אצל רוב שחקני הקבוצה), אבל הראה יכולת טובה בהגנה, מסר גם אסיסטים וגם עזר בריבאונד.
asafb96 כתב:ממש מצחיק לראות בתחילת הת'רד את כולם שוב יוצאים בהצהרות חסרות תקדים, ואוכלים את הכובע![]()
שרמאן מראה כמו שאני ועוד חלק קטן פה אמרו, שהוא פוטאנציאל אדיר, והחתמה מעולה. למי שחשב שהוא לא יכול להיות סנטר ראשון, קיבל בטורניר הזה את התשובה
אין לי מושג מה רוצים מהיקמן, סיים משחק טוב מאוד. קנר מדלי עוד לא התחבר, לאנדסברג מראה גם הוא את הפוטנציאל הענק שלו להיות סקורר מעולה. יחד עם ליאור, סמית', יוגב ועוד סנטר, יש פה אחלה קבוצה, למרות כל נבואות הזעם. שימשיכו ככה
שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
שורה של 14-14-3-2 ו-100% מהשדה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים