המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:jol9 כתב:יובל, מכבי לא יכולה לשחרר את ג'יימס. הוא סגור ונעול, ואין סיבה לשלם לו את כל החוזה שלו עכשיו.
אני גם חושב שבמידה ומכבי תיפול עם הסנטר המוביל שלה, אז ג'יימס יוכל להחזיק את העמדה יחד עם שרמאדיני.
אני מזכיר לך שלפני משהו כמו חודשיים היו כמה קבוצות, ביניהן וארזה, שרצו אותו והסכימו לשלם את כל שכרו. בזמנו צרחתי כאן שחייבים לקחת את העסקה אחרת נצטער על זה. אני מקווה שעדיין יש קבוצות שיסכימו לקחת על עצמן את החוזה שלו.
אין שום צורך לשחרר את ג'יימס. גם אם לא יצטיין ביורוליג, אנחנו נצטרך את יכולתו הגבוהה בליגה, כי יש השנה קבוצות עם סגלים טובים
ומאיפה בדיוק יהיה כסף להביא סנטר איכותי, כשהתקציב שיועד לכך קוצץ בצורה ניכרת עם השארתו של אוחיון?
אל תאמין לכל הקישקושים האלה של פדרמן על התקציב. כמעט כל השחקנים החדשים הם זולים יותר מאלה שהיו בעונה שעברה.
שחף כתב:פליקס, מה דעתך על האוקראיני שהוזכר פה לפני כמה עמודים, פסנקו?
ועכשיו יוגב יחתום על 1.2
פופס חתם על מעל למליון
מדלי ממש ממש לא זול
לוגאן אני חושבת שפירסמו כמה הוא עלה אבל אני לא רוצה להגיד סתם כי אני לא זוכרת ב-100%
ודיוויד בלאט קיבל יופי של חוזה
אז נכון, עזבו שחקנים כמו סופו, לאנגפורד והנדריקס שישבו על חוזים לא קטנים אבל מפה ועד להגיד שחסכנו איזה 5 מליון..אני לא בטוחה שהסגל הנוכחי כזה זול לעומת הסגל של לפני שנה
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:פליקס, מה דעתך על האוקראיני שהוזכר פה לפני כמה עמודים, פסנקו?
אפרופו אוקראינים..מתי אנחנו מקבלים את פצ'רוב?
שחף כתב:פליקס, מה דעתך על האוקראיני שהוזכר פה לפני כמה עמודים, פסנקו?
felix_r כתב:ועכשיו יוגב יחתום על 1.2
פופס חתם על מעל למליון
מדלי ממש ממש לא זול
לוגאן אני חושבת שפירסמו כמה הוא עלה אבל אני לא רוצה להגיד סתם כי אני לא זוכרת ב-100%
ודיוויד בלאט קיבל יופי של חוזה
אז נכון, עזבו שחקנים כמו סופו, לאנגפורד והנדריקס שישבו על חוזים לא קטנים אבל מפה ועד להגיד שחסכנו איזה 5 מליון..אני לא בטוחה שהסגל הנוכחי כזה זול לעומת הסגל של לפני שנה
איזה 1.2 ??? זה לשלוש עונות ביחד! וגם מדורג (עולה בכל עונה). וגם בנתים לא חתמו כלום והוא יושב על ה 200K שלו.
פופס חתם על מיליון אבל הוא לא פה.
חוץ מהשחקנים שציינת, עזבו גם פאפאס, בורשטיין, בלו, מאלט
אז אולי זה לא ה 5 מיליון שמישהו אמר שחסכו (לא אני), אבל יש מספיק כסף בקופה, ושפדרמן לא יספר לנו סיפורים
LIAV10 כתב:למה את מכניסה את פופס שלא קיבל סנט?
שחף כתב:http://www.youtube.com/watch?v=awuV5n9p85A
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה את מכניסה את פופס שלא קיבל סנט?
כי טכנית הוא חתם
זה לא שמכבי לא רצו להביא אותו
הם הביאו אותו תמורת יותר ממליון דולר וזה אומר שהם היו מוכנים להוציא מליון דולר..זה שהוא לא שיחק פה זה משהו אחר כזה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה את מכניסה את פופס שלא קיבל סנט?
כי טכנית הוא חתם
זה לא שמכבי לא רצו להביא אותו
הם הביאו אותו תמורת יותר ממליון דולר וזה אומר שהם היו מוכנים להוציא מליון דולר..זה שהוא לא שיחק פה זה משהו אחר כזה
אפשר לחשוב, השחקן הכי יקר בסגל.. חוזה של פחות ממליון דולר ואפילו לא שיחק..
אין ספק שגם אם מכניסים את החוזה של פופס התקציב קטן משל שנה שעברה..
שחף כתב:הוא שחקן חופשי.
לגבי סנטרים גדולים, אני מניח מניח שיש מעט מאוד סנטרים באירופה יותר גדולים ממנו, ככה שאני מניח שזה קצת פחות בעייתי.
לגבי פצ'רוב, הוא לא מן גירסה לעניים כזו של לאמפה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים