מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים - קניון מרטין מועמד ? WOW !!!

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ספטמבר 2012, 15:47

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:זה רק אני, או שכל השמות האלה שמועלים כאן, הם שמות שיכלו בסיטואציה כזאת או אחרת, למצוא את עצמם משחקים במדי גליל-גלבוע, ראשל"צ ואשקלון??

חוץ מקניון מרטין כמובן, שגם לא ממש רלוונטי.

גם כל אחד מהשחקים בקו האחורי שלנו יכל למצוא את עצמו בקונסטלציה מסויימת משחק ברמה הזאת.

לוגאן לא. למרות כל ההתמרמרות ממנו, רואים שיש לו כדורסל. השאלה אם יצליח לחבר את הראש, לגוף ויימצא את היד משלוש.
גם אוחיון, הוא היום שחקן מעל הרמה של הליגה.
לגבי היקמן ולאנדסברג אתה צודק, בשלב הזה, עד שיוכח אחרת.

אני עוד לא ראיתי שיש לו כדורסל. אולי זה יבוא בהמשך.

את לוגאן אנחנו מכירים כבר הרבה זמן. כדורסל יש לו. השאלה היא האם דייויד יצליח לחבר אותו לקבוצה.

סבוניס, לוגאן שיחק בארץ לפני כמה גלגולים. זה לא באמת מה שהתכוונתי כמובן...

אתה מציג את לוגאן כאיזה כישרון גדול וגדוש בכדורסל, שרק מחכה למאמן שיכניס לו קצת שכל לראש, ולדעתי זה ממש לא נכון.
הוא לא חודר, הוא לא מנהל משחק, ובעצם כל מה שיש לו להציע זאת יכולת קליעה מאוד לא יציבה.
למעט העונות הטובות בפרוקום, הוא לא עשה כלום בקריירה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2012, 16:02

אתה צודק, אבל לדעתי כן יש לו מה לתת. הוא מצויין במשחק מעבר, יש לו חדירה לא רעה, ולדעתי הוא יוכל להשלים היטב את אוחיון, ולתת את הברק שחסר בקו האחורי האפרורי
שלנו.
האם הוא האופציה הטובה ביותר? בוודאי שלא. היו שחקנים טובים יותר, אבל זה כבר מים מתחת לגשר.

ד"א, אם הוא לא ייראה שיפור ביכולת, לא ברור כמה סבלנות תהיה לדייויד כלפיו, ולך תדע האם הוא ישרוד איתנו את החורף...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 27 ספטמבר 2012, 16:34

הסוכן של K Mart :
In a follow-up tweet, agent for former NBA All-Star Kenyon Martin told me his name fell as fast as it came up for Maccabi Tel Aviv.

מישהו יכול להסביר?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 ספטמבר 2012, 16:45

tomerp כתב:הסוכן של K Mart :
In a follow-up tweet, agent for former NBA All-Star Kenyon Martin told me his name fell as fast as it came up for Maccabi Tel Aviv.

מישהו יכול להסביר?

מה יש להסביר ? השם שלו נפל כאופציה למכבי מהר כמו שהופיע ... כמה מפתיע , שמישהו יסביר מה הקשר של תומאס לעמדת הסנטר החסרה למכבי ושמישהו יסביר ממתי שחקניי כדורסל גדלים לגובה מרבי של 2.06 ?

ככל שהמועמדים המרשימים מופיעים אני משתכנע שכל העניין עם פופס הוא תירוץ והיזדמנות להשתחרר מהחוזה שלו ו 'לחסוך ' ולהביא במקום שחקן בשקל וחצי ... ממש חסרים שחקנים בעמדה 4 ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי tomerp » 27 ספטמבר 2012, 17:54

מלקולם תומס ברוך הבא למכבי
Malcolm Thomas welcom to Maccabi

תקציר של מחר...
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי חציברטאס » 27 ספטמבר 2012, 18:22

שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).

מעדיף שחקן קולג׳ אלמוני שיתאבד על הפארקט.
חציברטאס

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 18:27

חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).

אתה רציני?מתי פאפאלוקאס חש מעצמו?הוא יתבייש שנה שלמה על הספסל ולמרות זאת לא ליכלך על מכבי
גם לא זכור לי התנשאות ממרכוס בראון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2012, 18:48

חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).

ארויו ומרכוס בראון הם מהשחקנים היותר טובים ששיחקו במכבי, ובבלעדיהם אותה עונה הייתה הופכת לקטסטרופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2012, 18:50

שמואל1 כתב:

ארויו ומרכוס בראון הם מהשחקנים היותר טובים ששיחקו במכבי, ובבלעדיהם אותה עונה הייתה הופכת לקטסטרופה.

בנוסף, אני לא זוכר שום פוזה מבראון. ארויו היה קצת סנוב, אבל מקצוען על המגרש, שנתן את הכל בשביל מכבי באותה העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Sabonis » 27 ספטמבר 2012, 19:04

שמואל1 כתב:

את בראון אני פחות אהבתי. היה באותה עונה בעיקר סט שוטר מהשלוש.
אבל אין ספק שארויו היה אחד הטובים, לא נופל בהרבה מפארמר. אם בכלל.
התדמית השחצנית שלו נוצרה כי היה נראה שהוא קצת סוליסט במשחק, אבל מה רצו ממנו? הוא היה הכישרון היחיד באותה עונה.
Sabonis

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 19:28

פיק:"Maccabi TLV stepping it up a notch in pursuit of NBA free agent Malcolm Thomas; Maccabi coach David Blatt recruiting him now"

נראה שתומאס יהיה הסנטר החדש שלנו(עד כמה שאפשר לקרוא לו סנטר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2012, 19:46

Sabonis כתב:
שמואל1 כתב:

את בראון אני פחות אהבתי. היה באותה עונה בעיקר סט שוטר מהשלוש.
אבל אין ספק שארויו היה אחד הטובים, לא נופל בהרבה מפארמר. אם בכלל.
התדמית השחצנית שלו נוצרה כי היה נראה שהוא קצת סוליסט במשחק, אבל מה רצו ממנו? הוא היה הכישרון היחיד באותה עונה.

בראון ממש לא היה סט שוטר מהשלוש. הייתה לו יד מדהימה מחוץ לקשת, אך הוא עשה הרבה יותר מזה.
למשל, את רוב המסירות לאלי אופים של פישר, בראון היה מוסר. הוא היה סוחט עבירות בחסד (חלק מזה הודות לכבוד שקיבל מהשופטים).
העובדה שהוא היה אחד הגארדים הנורמליים בקבוצה (עצוב שבהתחלה חשבו שטרה סימונס יהיה ה 2 הפותח) , ונאלץ לשחק המון דקות, גרמה לו להגיע למצב של קריסה בסוף העונה ולכן אולי הטעם המר ממנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 20:20

אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
אני מניח שקאזאן בנתה קבוצה חזקה כדי להעפיל ליורוליג ועכשיו החשיבות של וויוקאס יורדת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 27 ספטמבר 2012, 20:23

rc4991 כתב:אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
אני מניח שקאזאן בנתה קבוצה חזקה כדי להעפיל ליורוליג ועכשיו החשיבות של וויוקאס יורדת

אם כבר אז אולי כדאי יותר להביא את הבאטיסטה הזה שדפק 20 נק' ו-10 ריב' ליווני על הראש. וויוקאס סיים עם ה-+/- הנמוך ביותר בקאזאן.
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2012, 20:32

EulGam05 כתב:

אם כבר אז אולי כדאי יותר להביא את הבאטיסטה הזה שדפק 20 נק' ו-10 ריב' ליווני על הראש. וויוקאס סיים עם ה-+/- הנמוך ביותר בקאזאן.

ג'ואו פאולו באטיסטה? שחקן ותיק בזירה האירופאית. לפני 4 שחקנים בערך אני זוכר במדי ריטאס וילנה נגד מכבי. שחקן מאוד בינוני לרמות היורוליג, כבר בן 31 ולא להגיע לשום דבר רציני בקריירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 20:35

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:

ג'ואו פאולו באטיסטה? שחקן ותיק בזירה האירופאית. לפני 4 שחקנים בערך אני זוכר במדי ריטאס וילנה נגד מכבי. שחקן מאוד בינוני לרמות היורוליג, כבר בן 31 ולא להגיע לשום דבר רציני בקריירה.

כמו ששמואל אמר,מדובר בסנטר בינוני שלא עשה שום דבר משמעותי בקריירה שלו והוא גם ריבאונדר רע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 20:36

EulGam05 כתב:

אולי עכשיו אחרי שהם בהלם מהכישלון שלהם זה באמת הזמן המתאים לשים ביי אאוט ולקחת אותו
טוב גם שהוא נתן משחק רע כי לרוב הקבוצות שקונות כל מה שזז יש זיכרון קצר וכנראה שזה יגרום להם להתאכזב ממנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 ספטמבר 2012, 20:38

מלקולם תומס שחקן נחמד מאוד, אבל הוא בהחלט לא סנטר.
מצד שני, אין למכבי אופצית מהוללות בגזרת הסנטרים הכבדים, מה שאתה לא עושה כל הקיץ לא סביר שתעשה דווקא תחת לחץ של זמן בסתיו, גם פופס בעצם לא דוגמא לסנטר גדול שמשחק בעיקר בפוסט.

למכבי לא תהיה ברירה - היא תצטרך כנראה לשחק כדורסל מהיר ולוחץ השנה, אתלטיות תהיה שם המשחק ובלאט כיוון לזה מההתחלה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 27 ספטמבר 2012, 20:39

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:

לא צריך ללכת כל כך רחוק, הוא שיחק נגדנו במדי אותה לה-מאן בעונת ארויו. אני יודע שהוא שחקן בינוני, מה שכתבתי נועד להדגיש את החולשה של וויוקאס מאשר את החוזק של באטיסטה.
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2012, 20:40

yarinsaky כתב:מלקולם תומס שחקן נחמד מאוד, אבל הוא בהחלט לא סנטר.
מצד שני, אין למכבי אופצית מהוללות בגזרת הסנטרים הכבדים, מה שאתה לא עושה כל הקיץ לא סביר שתעשה דווקא תחת לחץ של זמן בסתיו, גם פופס בעצם לא דוגמא לסנטר גדול שמשחק בעיקר בפוסט.

למכבי לא תהיה ברירה - היא תצטרך כנראה לשחק כדורסל מהיר ולוחץ השנה, אתלטיות תהיה שם המשחק ובלאט כיוון לזה מההתחלה.

לשחק כדורסל מהיר ולוחץ זה טוב ויפה נגד קבוצות קטנות וחלשות. אבל מה יקרה כשמכבי תפגוש קבוצות רציניות, שמשחקות סט-אופנס, שאיתן היא אמורה להתמודד בכדי להגיע להצלבה ומעבר לכך?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־29 אורחים