המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

6 לב צהוב כתב:מה עם שחקני הגנה נהדרים כמו פרקניס ואידסון בקו האחור לא יהיה השנה ?

saymo כתב:wow, מכבי קיבלה עודף מהחצי מיליון דולר שיוני רצה לשלם על הלפרין.( מה שאומר, שאין, פשוט אין על מכבי במסחר ).
בכלל, שאייר והלפרין זה כמו צמד קוטג'ים לבנים במבצע. נקווה שיהיו טובים ויקלעו מה שאמורים לקלוע, כי זה החלק הפחות חזק של
מכבי בשנה שעברה.

saymo כתב:wow, מכבי קיבלה עודף מהחצי מיליון דולר שיוני רצה לשלם על הלפרין.( מה שאומר, שאין, פשוט אין על מכבי במסחר ).
בכלל, שאייר והלפרין זה כמו צמד קוטג'ים לבנים במבצע. נקווה שיהיו טובים ויקלעו מה שאמורים לקלוע, כי זה החלק הפחות חזק של
מכבי בשנה שעברה.

itai7 כתב:אחד הסגלים הישראלים הכי חזקים שהיו אי פעם במכבי, ואו.

Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו כשהלפרין חזר..אתם חושבים שאפשר לשחק עם סגל שכמעט כולו ישראלי בליגה הישראלית ועדיין לסיים מקום ראשון עם אותה דומיננטיות?
PG:שייר
SG:הלפרין
SF:פניני
PF:אליהו
C:בלו(כמו בנבחרת חחח)
נראה לי החמישייה הזאת לוקחת כל חמישייה בליגה
Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו כשהלפרין חזר..אתם חושבים שאפשר לשחק עם סגל שכמעט כולו ישראלי בליגה הישראלית ועדיין לסיים מקום ראשון עם אותה דומיננטיות?
PG:שייר
SG:הלפרין
SF:פניני
PF:אליהו
C:בלו(כמו בנבחרת חחח)
נראה לי החמישייה הזאת לוקחת כל חמישייה בליגה
טיקי חוזר כתב:מבחינת מבחן התוצאה הלפרין הגיע להרבה יותר השגים לקטש עם מכבי . שקטש שיחק הוא היה טוב אבל אלו היו שנים הכי גרועות שאני זוכר באירופה . בסופו של דבר פדרמן עושה בשכל ששיחרר את יותם שהוא ביקש ככה יחסים לא נפגיעו . וחזרה היתה אפשרית .
לא רוצה את כספי לחלק מעונה , מה עוד שמכבי מחפשת בפירוש רכז ושחקן לעמדה 2-3 . כספי באירופה הוא 3-4 . במבחן התוצאה בלי רעשי רקע פניני תורם לא פחות ממה שכספי תרם .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים