נאום נתניהו באו"ם ואחריות לאומית

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

נאום נתניהו באו"ם ואחריות לאומית

הודעהעל ידי Mta_atic » 27 ספטמבר 2012, 20:57

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles
http://news.walla.co.il/?w=/9/2571057
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4286577,00.html

עדיין לא הצלחתי להבין את הרציונל שעומד מאחורי האופוזיציה לדורותיה במדינת ישראל.
כאילו הגנים של שמעון פרס נחקקו שם כ"כ עמוק שכל אופוזיציה נלחמת כדי להמשיך ולהיות "לא אחראית" כדברי בגין המנוח.

גם בשעה שאנחנו נתונים לאיום קיומי יקומו אותם אנשים שתאוות השררה לנגד עיניהם וימצאו מה לומר נגד האיש שאמור לייצג את כולנו במאבק הגדול הזה.
מילא שאול מופז, לא ציפיתי מהטרמפיסט הזה להרבה, אבל שלי יחימוביץ', זו שכולם מדברים על המטען הערכי והמוסרי שמאחוריה, היא זו שמראה ברגע האחרון שאחריות לאומית זה ממנה והלאה? אם חשבתי לתת את הקול שלי למפלגת העבודה בבחירות הבאות (וזה רק בגלל יחימוביץ') באותו רגע הבנתי שכנראה היה מדובר באי שפיות זמנית.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

Re: נאום נתניהו באו"ם ואחריות לאומית

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 21:08

נתחיל במשהו מצחיק:
http://tech.walla.co.il/?w=/4/2571060

ולסיום באמרה רצינית לגמרי:הצביעו ליברמן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2012, 22:42

מילא שאול מופז, לא ציפיתי מהטרמפיסט הזה להרבה, אבל שלי יחימוביץ', זו שכולם מדברים על המטען הערכי והמוסרי שמאחוריה, היא זו שמראה ברגע האחרון שאחריות לאומית זה ממנה והלאה? אם חשבתי לתת את הקול שלי למפלגת העבודה בבחירות הבאות (וזה רק בגלל יחימוביץ') באותו רגע הבנתי שכנראה היה מדובר באי שפיות זמנית.

מה? תמיד חשבתי אותך לבן אדם שפוי ופתאום אתה מגלה שרצית להצביע ליחימוביץ'?
וזאת למה? מה היא עשתה בחיים שלה? במה היא שונה משאר העתונות השמאלנית שמשקרת לנו יומיום בתקשורת?
מופז לפחות תרם למדינה, ולא רק עבד עם הלשון כל החיים. (ולא שאני מחובבי מופז)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 ספטמבר 2012, 00:36

בסך הכל נאום סביר של ביבי. הצליח לגעת בנקודות העיקריות, מבלי לעצבן את אובאמה יותר מדי.
אפשר לבקר את "פצצת הלוני טונס" שהוא הציג, אבל את המטרה שלו הוא השיג. אין היום עיתון/אתר חדשות שלא מדבר על זה. הנאומים שלו לאורך השנים(גם כראש ממשלה, וגם כשגריר באום) היו לא שגרתיים, ואין בזה שום דבר רע.
שמחתי לראות גם שהוא לא התפתה לענות לאבו מאזן, ודבק בנושא איראן, שיותר קריטי כרגע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mta_atic » 28 ספטמבר 2012, 06:41

felix_r כתב:

מה? תמיד חשבתי אותך לבן אדם שפוי ופתאום אתה מגלה שרצית להצביע ליחימוביץ'?
וזאת למה? מה היא עשתה בחיים שלה? במה היא שונה משאר העתונות השמאלנית שמשקרת לנו יומיום בתקשורת?
מופז לפחות תרם למדינה, ולא רק עבד עם הלשון כל החיים. (ולא שאני מחובבי מופז)

תראה, אם לומר את האמת, שלי יחימוביץ' היא סוג של נקודת אור בכל הקשור לפרסונה ולעשייה הציבורית שלה, היא פרלמנטרית נהדרת.
אי אפשר לקחת ממנה את החוקים שהיא חוקקה למען החלשים והיא אחת היחידות שבאמת עושה משהו בכנסת.
היא אישה חשובה לציבוריות הישראלית אבל לא בתפקידי מפתח כמו ראש ממשלה.

למה חשבתי להצביע לה? זו הייתה מחשבה שעברה בראשי אחרי שקראתי את הספר שלה (שהוא בעצם סוג של מניפסט חברתי) + העובדה שנמאס לי כבר מכל הפולטיקה הישראלית והקומבינות.
אומנם ברור לי שזה לא היה קורה ולו בגלל רשימת השועלים שמאחוריה במפלגת העבודה ובגלל העובדה שאין לה באמת אמירה בנושאים מדיניים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 ספטמבר 2012, 19:32

מבחינת רהיטות והגשה, הנאום של ביבי היה מעולה, אין מילים.

מבחינת תוכן הדברים והקריקטורה של הפצצה, פשנו ביזינו את עצמנו.
לבוא ולצאת ברייש גלי ומול כל העולם נגד הגישה של בת בריתינו ארה"ב, זה מעשה שעשוי להיות לו השלכות חמורות וזה לא שהיחסים שלנו עם האמריקאים הוא כ"כ טוב.
את הדברים שביבי רצה לומר לאובמה או לשאר לעולם, הוא היה יכול לומר בפורום אחר. הדרך בה הוא בחר היתה פשוט מטופשת.
בנוגע לציור הפצצה - פה באמת ביבי עשה מעצמו צחוק. בשלב מסויים, לא האמנתי שאני רואה את מה שאני רואה.

חבל שנאום רהוט וקולח מסתיים בפדיחות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים