גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת: שלישי, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת: שלישי, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 21:05

jol9 כתב:הוא לא מקבל את הקרדיט הזה מחלק מאוהדי מכבי. תמצא כאן לא מעט דעות כאלה, של אנשים שחושבים הפוך.

אולי הם היו צריכים לראות כמה דקות מהמשחק של ירושלים. אני לא חושב שפולן/סמית' הם שחקני כדורסל פחות טובים מהיקמן וג'יימס, אבל ירושלים נראית כמו חבורה של שחקני רחוב ומכבי נראית כמו קבוצת כדורסל. אוי ואבוי אם דרוקר היה מגיע להיות המאמן של מכבי איכשהו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 21:13

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הוא לא מקבל את הקרדיט הזה מחלק מאוהדי מכבי. תמצא כאן לא מעט דעות כאלה, של אנשים שחושבים הפוך.

אולי הם היו צריכים לראות כמה דקות מהמשחק של ירושלים. אני לא חושב שפולן/סמית' הם שחקני כדורסל פחות טובים מהיקמן וג'יימס, אבל ירושלים נראית כמו חבורה של שחקני רחוב ומכבי נראית כמו קבוצת כדורסל. אוי ואבוי אם דרוקר היה מגיע להיות המאמן של מכבי איכשהו.

לא רק דרוקר. לטעמי כל מאמן אולי פרט לז'ליקו ומסינה, לא היה מצליח במכבי כמו שדייויד הצליח בשנתיים האחרונות.
זה לא אומר שאין עוד מאמנים ברמה של דייויד, אלא שפשוט הוא מאוד מאוד מתאים למה שקורה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 21:17

jol9 כתב:לא רק דרוקר. לטעמי כל מאמן אולי פרט לז'ליקו ומסינה, לא היה מצליח במכבי כמו שדייויד הצליח בשנתיים האחרונות.
זה לא אומר שאין עוד מאמנים ברמה של דייויד, אלא שפשוט הוא מאוד מאוד מתאים למה שקורה במכבי.

אתה מתכוון לזה שבלאט תפור על סגל של שחקנים ללא כוכבים שבת'כלס הוא יכול לכפות עליהם לשחק כמו שהוא רוצה. זה מה שיש לו גם ברוסיה (חוץ מקירילנקו שלא תמיד משחק) ועם סגל הכוכבים של דינמו הוא נכשל. בכל מקרה, זה עובד.

בשורה התחתונה, כל אחד מהזרים של במכבי יכל להגיע לירושלים של לפני כמה שנים (כשהיה להם כסף). אולי חוץ משרמדיני. אין איזה כוכב מובהק.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2012, 21:22

למכבי יש שלושה יתרונות עצומים על כל קבוצה ישראלית אחרת - מה שיגרום לה לנצח משחקים בקלילות גם ביכולת בינונית:
1. סגל מאוד רחב, שיכול לשחק באינטנסיביות שתתיש כל קבוצה בארץ
2. ישראלים מצויינים, שהם בכמה דרגות טובים יותר מכל יתר הישראלים בליגה
3. מאמן גדול
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אדם » 02 אוקטובר 2012, 21:35

שמעו לגבי היקמן זה לא משנה אם הוא קולע לא קולע הבעיה שהוא נראה שחקן מוגבל ששצריך ששיצרו לו קליעות או שהוא קולע אחרי חסימה אבלבשביל זה יש את לוגאן שיותר טוב בזה מה נעשה נגד הגנות למשל מול מסינה?הגנות חזקות אישיות שדוחפות החוצה?חייבים שחקן אינדיבדואל שיוצר לעצמו יודע לחדור צעד ראשון טוב,יודע לעבור תשחקן שלו עד לסל לא לסיים בקליעה.
כי שחקן שמסיים בקליעה אחרי דריבל זה לוגאן ,
י זה מה שלוגאן עושה זורק שלשות,שתיים מה יהיה בימים שהקליעה לא תלך?מי יעבור תשחקן שלו?מי יפרוץ תהגנה וייצר?
היה את לאנגפורד שידע להגיע לסל השנה כולם כביכול קלעים טובים שצריכים שיצרו להם אז כולם יעמדו מסביב ומה.
מכבי באמת בלי קשר שהיקמן נראה בינוני לא עובר שחקן לא אתלט לא יודע מה לעשות שהוא מגיע קרוב לסל או נתקע ומחפש למסור,הוא לא יודע איך להגיע לסל אחד על אחד,עכשוי לא בקטע של להעיף יאלה וזהו אלא באמת שמכבי תהיי טובה השנה יש צורך להחליף אותו בגארד גדול סקורר יותר שיוצר חודר ,ככה נהנה גם יותר מלגוגאן ,לוגאן יכול להיות אחלה גניבה בתור שחקן מהספפסל שעולה ונותן נקודות ,ובנוסף שיהיה גארד גדול ושיודע לעבור תשחקן שלו.
כי לגבי הרכז הבנו שזה יהיה אוחיון וזהו כנראה.
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 21:45

קודי כתב:למכבי יש שלושה יתרונות עצומים על כל קבוצה ישראלית אחרת - מה שיגרום לה לנצח משחקים בקלילות גם ביכולת בינונית:
1. סגל מאוד רחב, שיכול לשחק באינטנסיביות שתתיש כל קבוצה בארץ
2. ישראלים מצויינים, שהם בכמה דרגות טובים יותר מכל יתר הישראלים בליגה
3. מאמן גדול

אני מאמין שמכבי גם תיתקל בקשיים במהלך העונה בליגה. היא לא תנצח בקלילות כל הזמן.
חוץ מזה, הכל נכון. אלה היתרונות של מכבי לאורך השנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 21:46

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא רק דרוקר. לטעמי כל מאמן אולי פרט לז'ליקו ומסינה, לא היה מצליח במכבי כמו שדייויד הצליח בשנתיים האחרונות.

אתה מתכוון לזה שבלאט תפור על סגל של שחקנים ללא כוכבים שבת'כלס הוא יכול לכפות עליהם לשחק כמו שהוא רוצה. זה מה שיש לו גם ברוסיה (חוץ מקירילנקו שלא תמיד משחק) ועם סגל הכוכבים של דינמו הוא נכשל. בכל מקרה, זה עובד.

בשורה התחתונה, כל אחד מהזרים של במכבי יכל להגיע לירושלים של לפני כמה שנים (כשהיה להם כסף). אולי חוץ משרמדיני. אין איזה כוכב מובהק.

לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
לוגאן ושרמדיני הם שחקנים מעל רמת הליגה, ולכן לא סביר שגם היו מגיעים לכאן באיזשהו מצב, שלא למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2012, 21:50

felix_r כתב:
rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות

מדלי מעצבן אותי עם החד גוניות שלו והעקשנות על זריקות מרחוק במקום לחדור לסל קצת
שרמאדיני לא מתאים לליגה

בוא אני אספר לך משהו, לשרמאדיני יש את מדד ה +/- הכי גבוה בקבוצה +27. אז למה אתה אומר שהוא לא מתאים לליגה?

הוא לא מתאים לליגה כי חגגו עליו בהגנה וגם בהתקפה הוא לא היה טוב
הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו בליגה עם סנטרים זריזים ואתלטים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2012, 21:52

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות

שרמאדיני לא מתאים לליגה

בוא אני אספר לך משהו, לשרמאדיני יש את מדד ה +/- הכי גבוה בקבוצה +27. אז למה אתה אומר שהוא לא מתאים לליגה?

האמת בהגנה הוא היה היום לא רע..
מה נעשה שכל המשחק של אילת מתבסס על 4 שחורים בצבע ועוד 2 נקודות של סקורר בדקה האחרונה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 21:52

jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
לוגאן ושרמדיני הם שחקנים מעל רמת הליגה, ולכן לא סביר שגם היו מגיעים לכאן באיזשהו מצב, שלא למכבי.

לוגאן זה שחקן שנכנס ויוצא מהאופנה. יכול לנוע בין היורוליג ליורוקאפ. שרמדיני זה שחקן יורוליג בלבד כי גבוהים שיכולים לרוץ וללעוס מסטיק זה מצרך נדיר באירופה. כל עוד זה עובד ומכבי מגיעה לטופ 16+ זה בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2012, 21:54

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

שרמאדיני לא מתאים לליגה

עד כמה הצלחתי לראות בלינק הדפוק, חגגו לאו דווקא עליו אלא על השחקנים שבאו או לא באו לעזרה. לגבי ההתקפה... זה היה כשהיקמן שיחק, כי הוא לא חילק אפילו אסיסט אחד כל המשחק... גן כן רכז מצטיין
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2012, 21:55

השחקן הכי טוב ללא ספק משתי הקבוצות היה פצוע, אבי בן שימול שמו, אלוף היורוליג..
איזה רקורד, אחרי הפרישה של בורשטיין הוא הפך לשחקן הישראלי הכי מעוטר, אולי אחרי גרין..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2012, 21:58

גם אתם הרגשתם שמכבי משחקת מול נתניה מודל 2010?
גם להם וגם לאילת יש שלושה סקוררים עיקריים והם אפילו באותן עמדות(2,3,5)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 22:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).

לוגאן זה שחקן שנכנס ויוצא מהאופנה. יכול לנוע בין היורוליג ליורוקאפ. שרמדיני זה שחקן יורוליג בלבד כי גבוהים שיכולים לרוץ וללעוס מסטיק זה מצרך נדיר באירופה. כל עוד זה עובד ומכבי מגיעה לטופ 16+ זה בסדר.

אני חושב שלוגאן הוא שחקן עם כשרון יורוליג. אני מקווה שהוא עוד יוכיח את זה, והכי חשוב, ייראה יציבות, כי אני די מחבב את הפוטנציאל שיש לו, במיוחד במגרש הפתוח ובקליעה.
לגבי שרמאן אין הרבה מה להגיד.

סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2012, 22:02

ליאב ופליקס אתם רציניים??
הוא שמר ממש רע,ברור שלא כל הסלים שנקלעו בצבע היו באשמתו אבל הוא היה חלק מרכזי בזה
אני מת עליו ואפילו נורא התרשמתי מההגנה שלו עד כה אבל מה לעשות שהנתונים שלו בוגדים בו כשהוא משחק בליגה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 22:15

jol9 כתב:סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.

היקמן וקיינר-מדלי לא נראים מעניינים במיוחד עד עכשיו. תומאס זה שחקן מעניין בזכות האתלטיות שלו, אבל זה פעם ראשונה שהוא משחק באירופה. הבעסה זה שאם הוא כן מצליח אז הוא נעלם בסוף העונה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2012, 22:23

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אני חושב שלוגאן הוא שחקן עם כשרון יורוליג. אני מקווה שהוא עוד יוכיח את זה, והכי חשוב, ייראה יציבות, כי אני די מחבב את הפוטנציאל שיש לו, במיוחד במגרש הפתוח ובקליעה.

סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.

לוגאן הוא סקורר מצוין, ולמי שיש עדיין ספקות בנושא, אני אזכיר שרק לפני שלוש שנים לוגאן עם קינטל וודס לקחו חבורה של נגרים בני נגרים פולנים להצלבה (ואני בטוח שאין פה אף אחד בפורום שיכול לשלוף שם של שחקן פולני אחד מאותה הקבוצה)! שם הפסידו 3-1 למליונרים של אולימפיאקוס (צ'ילדרס, קלייזה וכו).

אז נכון, כמו לכל סקורר טוב, גם ללוגאן יש בטחון עצמי מופרז שגורם לו לפעמים לעשות מהלכים מעצבנים, אבל ככה זה ואנחנו נלמד לחיות עם זה. גם סקוררים הרבה יותר טובים ויקרים מלוגאן עושים את הדברים האלה. לדוגמא נבארו לא לוקח זריקות מעצבנות מ 8 מטר שנכנסות פעם 1 ל 20 משחקים? אז מה. מי שרוצה סקורר בקבוצה חייב לחיות עם זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2012, 22:27

felix_r כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לוגאן הוא סקורר מצוין, ולמי שיש עדיין ספקות בנושא, אני אזכיר שרק לפני שלוש שנים לוגאן עם קינטל וודס לקחו חבורה של נגרים בני נגרים פולנים להצלבה (ואני בטוח שאין פה אף אחד בפורום שיכול לשלוף שם של שחקן פולני אחד מאותה הקבוצה)! שם הפסידו 3-1 למליונרים של אולימפיאקוס (צ'ילדרס, קלייזה וכו).

אז נכון, כמו לכל סקורר טוב, גם ללוגאן יש בטחון עצמי מופרז שגורם לו לפעמים לעשות מהלכים מעצבנים, אבל ככה זה ואנחנו נלמד לחיות עם זה. גם סקוררים הרבה יותר טובים ויקרים מלוגאן עושים את הדברים האלה. לדוגמא נבארו לא לוקח זריקות מעצבנות מ 8 מטר שנכנסות פעם 1 ל 20 משחקים? אז מה. מי שרוצה סקורר בקבוצה חייב לחיות עם זה.

לוגאן באמת יכול להיות סקורר אבל הבעיה היא שהוא לא גו טו גאי ושחקן שיוצר לעצמו הרבה מצבים כשההתקפה תקועה
הוא כן קלעי נהדר וגם חודר לא רע לפעמים אבל יכולות האחד על אחד שלו לא גבוהות

בכלל חסר לנו גו טו גאי וסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות אבל נראה שלא נקבל כאלה :::
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 02 אוקטובר 2012, 22:37

roy1000 כתב:
מקובי כתב:וממתי בחירה בדראפט אומרת משהו על היכולת של השחקן?

זה נראה כאילו מחפשים כאן נתונים מתחת לאדמה.

23 הפרש.
עוד 9 ימים :) :wubyellow

אני בטוח שאתה לא באמת מתכוון למשפט הזה. מזכיר לי את האנשים שאומרים "ממתי ציון בפסיכומטרי מעיד על שכל"?

אני אתחיל בזה שציון פסיכומטרי גבוה לא מעיד על שכל.
יש לא מעט גאונים שנלחצים מבחינה וכד' זה לא אומר שהם לא גאונים.

ברור שבחירה בדראפט מעידה על כך שהרבה אנשי מקצוע בארה"ב עקבו אחרי השחקן, אבל זה לא מעיד על יכולת מסוימת.
היו פה שחקנים שהיו בעשיריה הראשונה בדראפט ולא הרשימו והיו כאן שחקנים שלא נבחרו והיו שחקנים נהדרים.
מקובי

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

הודעהעל ידי BIG sofo » 02 אוקטובר 2012, 22:48

תגידו יש מצב שמיץ גולדאהר החתים את ריקי היקמן לקבוצת כדורגל והם שכחו לאסוף אותו מנתב"ג אז גור שלף בא ואסף אותו לקבוצת כדורסל?

:hihigh
BIG sofo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים