על ידי felix_r » 02 אוקטובר 2012, 22:23
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
לוגאן ושרמדיני הם שחקנים מעל רמת הליגה, ולכן לא סביר שגם היו מגיעים לכאן באיזשהו מצב, שלא למכבי.
לוגאן זה שחקן שנכנס ויוצא מהאופנה. יכול לנוע בין היורוליג ליורוקאפ. שרמדיני זה שחקן יורוליג בלבד כי גבוהים שיכולים לרוץ וללעוס מסטיק זה מצרך נדיר באירופה. כל עוד זה עובד ומכבי מגיעה לטופ 16+ זה בסדר.
אני חושב שלוגאן הוא שחקן עם כשרון יורוליג. אני מקווה שהוא עוד יוכיח את זה, והכי חשוב, ייראה יציבות, כי אני די מחבב את הפוטנציאל שיש לו, במיוחד במגרש הפתוח ובקליעה.
לגבי שרמאן אין הרבה מה להגיד.
סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.
לוגאן הוא סקורר מצוין, ולמי שיש עדיין ספקות בנושא, אני אזכיר שרק לפני שלוש שנים לוגאן עם קינטל וודס לקחו חבורה של נגרים בני נגרים פולנים להצלבה (ואני בטוח שאין פה אף אחד בפורום שיכול לשלוף שם של שחקן פולני אחד מאותה הקבוצה)! שם הפסידו 3-1 למליונרים של אולימפיאקוס (צ'ילדרס, קלייזה וכו).
אז נכון, כמו לכל סקורר טוב, גם ללוגאן יש בטחון עצמי מופרז שגורם לו לפעמים לעשות מהלכים מעצבנים, אבל ככה זה ואנחנו נלמד לחיות עם זה. גם סקוררים הרבה יותר טובים ויקרים מלוגאן עושים את הדברים האלה. לדוגמא נבארו לא לוקח זריקות מעצבנות מ 8 מטר שנכנסות פעם 1 ל 20 משחקים? אז מה. מי שרוצה סקורר בקבוצה חייב לחיות עם זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!