הפועל י-ם הסכימה לשון ג'יימס+כסף=קרייג סמית'. בלאט טרפד.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הפועל י-ם הסכימה לשון ג'יימס+כסף=קרייג סמית'. בלאט טרפד.

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוקטובר 2012, 07:44

אלמוג כתב:
yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:אולי תעברו לירושלים, אני רואה שאתם אוהבים הרבה יותר את הסגל שלהם מאשר שלנו..

אני גם אוהב את הסגל של ריאל או צסקא , אז זה אומר שאני יעבור לאהוד אתם ?

גם אני אף פעם לא הבנתי את התגובות האלו של - אם אתה אוהב שחקן של קבוצה אחרת או סגל מסויים אז "לך תאהד אותם".

״שחקן אחד״
לפי התגובות פה יש כאלה שהיו מחליפים עם ירושלים את כל הזרים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 04 אוקטובר 2012, 07:55

LIAV10 כתב:
אלמוג כתב:
yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:אולי תעברו לירושלים, אני רואה שאתם אוהבים הרבה יותר את הסגל שלהם מאשר שלנו..

גם אני אף פעם לא הבנתי את התגובות האלו של - אם אתה אוהב שחקן של קבוצה אחרת או סגל מסויים אז "לך תאהד אותם".

״שחקן אחד״

אתה מתייחס במקרה אליי? כי כמו שאמרתי קודם, אתה מדבר שטויות. אתה מכיר אותי? אני אוהד הקבוצה, אני אוהב את רוב הסגל בקבוצה, ואף פעם לא ראיתי הרים וגבעות מהסגל של ירושלים. וכן, יש שחקן אחד בקבוצה הזאת, ושחקן אחד בלבד, שהייתי מעדיף שהוא יהיה פה ולא היקמן, וזה פולן. שמעת אותי מדבר על זה שאני רוצה את סמית'? שמעת אותי על זה שאני רוצה את כדיר האדיר? לא! אז מספיק להסיק מסקנות שגויות.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוקטובר 2012, 08:04

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
אלמוג כתב:
yzafrir כתב:

״שחקן אחד״

אתה מתייחס במקרה אליי? כי כמו שאמרתי קודם, אתה מדבר שטויות. אתה מכיר אותי? אני אוהד הקבוצה, אני אוהב את רוב הסגל בקבוצה, ואף פעם לא ראיתי הרים וגבעות מהסגל של ירושלים. וכן, יש שחקן אחד בקבוצה הזאת, ושחקן אחד בלבד, שהייתי מעדיף שהוא יהיה פה ולא היקמן, וזה פולן. שמעת אותי מדבר על זה שאני רוצה את סמית'? שמעת אותי על זה שאני רוצה את כדיר האדיר? לא! אז מספיק להסיק מסקנות שגויות.

לא, אני מדבר על כל התגובות שהיו פה בנושא הזה, אני לא ממש זוכר מי היה בעד..

בוא אני אסביר לך איך זה נראה לי,
זה נראה לי הזוי שעוד לא התחילה השנה וכבר קברתם את השחקנים שלנו, אתם כבר מעדיפים שחקנים של היריבה השנואה..
זה כמו שאני אוהב את טועמה מאשר את ייני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 04 אוקטובר 2012, 08:06

זה שטויות ליאב.
למשל את טיוס אדני ואת בודירוגה אהבתי בזמנו יותר מחצי סגל של מכבי.
אני אוהד קבוצה, ואוהב שחקנים שמוכיחים את עצמם(ורצוי שזה יהיה במכבי ת"א) .אני ממש לא אוהב שחקנים רק כי הם שיחקו עונה אחת במכבי, או גרוע מזה, כי הם רק הרגע חתמו במכבי (ראה ערך מקרה יוגב אוחיון, פארגו וכל השחקנים שתפסו עלינו טרמפ).
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוקטובר 2012, 08:11

אלמוג כתב:זה שטויות ליאב.
למשל את טיוס אדני ואת בודירוגה אהבתי בזמנו יותר מחצי סגל של מכבי.
אני אוהד קבוצה, ואוהב שחקנים שמוכיחים את עצמם(ורצוי שזה יהיה במכבי ת"א) .אני ממש לא אוהב שחקנים רק כי הם שיחקו עונה אחת במכבי, או גרוע מזה, כי הם רק הרגע חתמו במכבי (ראה ערך מקרה יוגב אוחיון, פארגו וכל השחקנים שתפסו עלינו טרמפ).

אלה שחקנים מיוחדים, מהסוג שאין אחד שלא אוהב וגם שחקנים אדירים..
פה אנחנו מדברים על פאקינג פולן, אם היקמן כזה בינוני פולן הוא לא ההבדל בין הצלבה לזכייה ביורוליג, אז אם לא בגלל הבדלי יכולת אז בזכות מה אוהבים אותו פה יותר? הוא בודירוגה?

(מה גם שאני חושב בלב שלם שהוא לא טוב מהיקמן)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

הודעהעל ידי הצהוב2 » 04 אוקטובר 2012, 08:28

itai7 כתב:מאיפה וואלה ברשות גרינוולד המנוול בראשם מפליצים את הדברים האלה

הפעם זו כתבה של ורד כהן מחרחרת הריבים :insist . לא גרינוולד
הצהוב2

Re: מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

הודעהעל ידי קודי » 04 אוקטובר 2012, 08:30

הצהוב2 כתב:
itai7 כתב:מאיפה וואלה ברשות גרינוולד המנוול בראשם מפליצים את הדברים האלה

הפעם זו כתבה של ורד כהן מחרחרת הריבים :insist . לא גרינוולד

למה לתקוף כשלא צריך? היא בסך הכל נתנה ידיעה עיתונאית טובה שכנראה שלפחות מרביתה נכונה. אתם מעדיפים שכל העיתונאים יהיו שופרים שמכתיבים להם את המילים כמו רפאל נראה וגלדסטון?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 אוקטובר 2012, 00:08

לא , אבל זה עדיף בהרבה על עיתונאים עלובים שממציאים שקרים פעם אחר פעם וכדי לצאת מזה ממציאים סיפורי סבתא על מריבה בין בלאט להנהלה.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:45

לצערי אי ביצוע הטרייד הזה עלול להתברר כטעות ענקית. מכבי הביאה עכשיו עוד סוג של שון ג׳יימס וחסר לה נואשות בשר בצבע ושחקן מטרה מתחת לסל. אני יודע שסמית׳ רק 2.01 אבל הוא מאוד רחב, מאוד טכני ויכול לתת משהו שלמכבי הנוכחית אין. הגובה של ג׳יימס לא יעזור לו לעולם להיות סנטר התקפי ביורוליג ואפילו לא בליגה המסכנה שלנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי misha » 06 אוקטובר 2012, 20:49

הגזימו עם הסמית' הזה. עם כל הכבוד לרוחב שלו, מה שהוא נותן לך בהתקפה (וממש לא בטוח שזה היה עובד מול קבוצות עם מאסת יורוליג) הוא מחזיר לך בהגנה, כשגם זרים של חולון ואשדוד קלעו עליו בקלות.
גם אם צריך שינוי, סמית' הוא לא התשובה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:50

misha כתב:הגזימו עם הסמית' הזה. עם כל הכבוד לרוחב שלו, מה שהוא נותן לך בהתקפה (וממש לא בטוח שזה היה עובד מול קבוצות עם מאסת יורוליג) הוא מחזיר לך בהגנה, כשגם זרים של חולון ואשדוד קלעו עליו בקלות.

ברור שגם אני מעדיף סנטר יותר רציני ומוכח אבל מי יוציא על כזה את הכסף הנדרש?
קודי

הודעהעל ידי misha » 06 אוקטובר 2012, 21:04

קודי כתב:
misha כתב:הגזימו עם הסמית' הזה. עם כל הכבוד לרוחב שלו, מה שהוא נותן לך בהתקפה (וממש לא בטוח שזה היה עובד מול קבוצות עם מאסת יורוליג) הוא מחזיר לך בהגנה, כשגם זרים של חולון ואשדוד קלעו עליו בקלות.

ברור שגם אני מעדיף סנטר יותר רציני ומוכח אבל מי יוציא על כזה את הכסף הנדרש?

אלה הדברים שהיו צריכים לפתור בקיץ אבל שרפנו זמן עם כל הסיפור של פופס. בשלב כזה אתה כבר לא תמצא סנטר רציני וסמית' לא היה משנה כלום.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־14 אורחים