המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:לא יודע שרמאדיני הוא מסוג השחקנים שנקראים 'סנטר' רק בגלל שהם מאוד גבוהים , לא יודע מה ההיתלהבות ממנו נראה סופר מוגבל בהתקפה את הקליעות הטובות והקלות הוא משיג רק עם הפנים לסל וכשלא מספיקים לקפוץ איתו , בינוני להחריד.
דווקא מדלי לא מדאיג אותי נראה לי זה רק עניין של זמן איתו עד שיכנס לעניינים .
itai7 כתב:מהלך יפה בסוף, ללא ספק יש עוד הרבה עבודה לדיויד, נקווה שתומאס יגיע ויסדר את העניינים
er79 כתב:3. מי שבונה על היקמן שסטטיסטיקת השלשות שלו תתיישר כי הוא שחקן ל 40%, יש לי רק מילה אחת בשבילו: וישנייבסקי.
roy1000 כתב:יש למישהו ספק שאליהו זה השחקן הכי טוב של מכבי? משחק שני שאף אחד מהזרים לא מרשים אותי.
roy1000 כתב:יש למישהו ספק שאליהו זה השחקן הכי טוב של מכבי? משחק שני שאף אחד מהזרים לא מרשים אותי.
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:לא יודע שרמאדיני הוא מסוג השחקנים שנקראים 'סנטר' רק בגלל שהם מאוד גבוהים , לא יודע מה ההיתלהבות ממנו נראה סופר מוגבל בהתקפה את הקליעות הטובות והקלות הוא משיג רק עם הפנים לסל וכשלא מספיקים לקפוץ איתו , בינוני להחריד.
הוויתור על סופו - הטעות הכי גדולה של מכבי העונה. הם עוד יצטערו על זה.
קודי כתב:וגם אחרי המשחק הרע של סמית׳ וירושלים היום אני עדיין משוכנע שלמכבי היה מאוד כדאי להחליף את ג׳יימס בסמית׳. המחסור בבשר בצבע כל פשוט זועק לשמיים. אפילו ״גבוה״ עם קצת בשר כמו תומאס של חיפה עושה מג׳יימס צחוק.
היקמן עדיין ממשיך לשחק כמו קאמינגס ולדעתי אם ימשיך כך הסיכוי שלו לסיים את העונה לא משהו.
הבעיה העיקרית של מכבי בהגנה היא שהגארדים חייבים לעזור לגבוהים כי אין באמת הגנה מתחת לסל וזה מפנה את שחקני חיפה לשלשות חופשיות.
מקאדו 3 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:לא יודע שרמאדיני הוא מסוג השחקנים שנקראים 'סנטר' רק בגלל שהם מאוד גבוהים , לא יודע מה ההיתלהבות ממנו נראה סופר מוגבל בהתקפה את הקליעות הטובות והקלות הוא משיג רק עם הפנים לסל וכשלא מספיקים לקפוץ איתו , בינוני להחריד.
הוויתור על סופו - הטעות הכי גדולה של מכבי העונה. הם עוד יצטערו על זה.
אוף זו נקודת חולשה אצלי , מזמן לא הצטערתי ככה או לא הבנתי וויתור על שחקן כמו במקרה סופו , חזרנו כמה שנים אחורה לקו קידמי רך ובלי משחק פוסט ברמה סבירה .
rc4991 כתב:roy1000 כתב:יש למישהו ספק שאליהו זה השחקן הכי טוב של מכבי? משחק שני שאף אחד מהזרים לא מרשים אותי.
יש גם למישהו ספק כמה נזק הוא עשה בצד ההגנתי ובאי לקיחת ריבאונדים
אני לא משונאי אליהו אבל הערב הוא גורם לי להשתגע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים