המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:חבר'ה אתם באמת חושבים שמדובר פה ברשימת מכולת?
לשחרר שחקן ולהביא אחד אחר ב-500K, כאילו לא דיברנו פה על בערך מיליון דולר שנזרקים.
כל מה שכתבת טוב ויפה אבל היה צפוי וידוע מראש.
כנראה שעבור שרמדיני המילה הגנה היא איזושהי קללה בגרוזינית כי הבחור לא יודע לעשות הגנה ולא מתמקם טוב בצבע (מישהו שם לב לקפיצות הלא קשורות שלו?).
עם זה אנחנו נצטרך לחיות העונה, ואני מקווה שכמו בעונות שעברו בלאט ידע להוציא מים מהסלע גם מהסגל הזה.
jol9 כתב:על פניו נראה כמו שרשור מוקדם ומיותר, אבל מההיסטוריה הלא רחוקה של מכבי, דווקא משחקי ההכנה היוו טריגר
לשינויים כאלה ואחרים.
אממה, זה קרה כשההנהלה היתה מוכנה להשקיע כסף. אתה לא באמת רואה את ההנהלה שלנו חותכת שחקן ומשלמת לו שכר שנתי מלא, ומביאה שחקן
אחר במקומו. אם זה כן יקרה, אז התחליף צפוי להיות עוד פחות טוב מהשחקן המשוחרר.
כמו שחשבנו במהלך הקיץ, הזרים שהגיעו לכאן הם לא זרים שאפשר לחלום איתם על פיינל פור. על פניו עושה רושם שהיקמן ומדלי הם שחקנים מיותרים בסגל (כלומר שאם משחררים
אותם, אז אין צורך בתחליף) ושג'יימס הוא שחקן שבמקומו אפשר היה להביא סנטר קלאסי ומסיבי.
אבל הסגל הארוך הזה, הוא מה שבלאט רוצה כנראה, ואני באמת לא צופה שיהיו שינויים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:על פניו נראה כמו שרשור מוקדם ומיותר, אבל מההיסטוריה הלא רחוקה של מכבי, דווקא משחקי ההכנה היוו טריגר
לשינויים כאלה ואחרים.
אממה, זה קרה כשההנהלה היתה מוכנה להשקיע כסף. אתה לא באמת רואה את ההנהלה שלנו חותכת שחקן ומשלמת לו שכר שנתי מלא, ומביאה שחקן
אחר במקומו. אם זה כן יקרה, אז התחליף צפוי להיות עוד פחות טוב מהשחקן המשוחרר.
כמו שחשבנו במהלך הקיץ, הזרים שהגיעו לכאן הם לא זרים שאפשר לחלום איתם על פיינל פור. על פניו עושה רושם שהיקמן ומדלי הם שחקנים מיותרים בסגל (כלומר שאם משחררים
אותם, אז אין צורך בתחליף) ושג'יימס הוא שחקן שבמקומו אפשר היה להביא סנטר קלאסי ומסיבי.
אבל הסגל הארוך הזה, הוא מה שבלאט רוצה כנראה, ואני באמת לא צופה שיהיו שינויים.
הרי רק בעונה שעברה הביאו את לנגפורד במליון דולר. שני הפסדים ויגיע שחקן.
jol9 כתב:Mta_atic כתב:חבר'ה אתם באמת חושבים שמדובר פה ברשימת מכולת?
לשחרר שחקן ולהביא אחד אחר ב-500K, כאילו לא דיברנו פה על בערך מיליון דולר שנזרקים.
כנראה שעבור שרמדיני המילה הגנה היא איזושהי קללה בגרוזינית כי הבחור לא יודע לעשות הגנה ולא מתמקם טוב בצבע (מישהו שם לב לקפיצות הלא קשורות שלו?).
עם זה אנחנו נצטרך לחיות העונה, ואני מקווה שכמו בעונות שעברו בלאט ידע להוציא מים מהסלע גם מהסגל הזה.
שרמדיני הגיע לכאן בשביל להיות סנטר מחליף, שעיקר התרומה שלו תהיה ביורוליג (בגלל זה כנראה שון ג'יימס נשאר).
אין לי בעיה עם זה שהסנטר המחליף שלנו, לוקה בתחומים מסויימים כל עוד הוא נותן תפוקה בתחומים אחרים, ואין ספק שלשרמאדיני יש הרבה איכויות, שעוד נראה ביורוליג.
Mta_atic כתב:חבר'ה אתם באמת חושבים שמדובר פה ברשימת מכולת?
כנראה שעבור שרמדיני המילה הגנה היא איזושהי קללה בגרוזינית כי נראה שהבחור לא יודע לעשות הגנה ולא מתמקם טוב בצבע (מישהו שם לב לקפיצות הלא קשורות שלו?).
rc4991 כתב:Mta_atic כתב:חבר'ה אתם באמת חושבים שמדובר פה ברשימת מכולת?
כנראה שעבור שרמדיני המילה הגנה היא איזושהי קללה בגרוזינית כי נראה שהבחור לא יודע לעשות הגנה ולא מתמקם טוב בצבע (מישהו שם לב לקפיצות הלא קשורות שלו?).
מה לעשות שאני מצפה מההנהלה של הקבוצה שלי לתקן במעט את הטעויות המפגרות שהם עשו?
חייבים לעשות כמה שינויים בסגל אבל אני מוכן להסתפק באחד
Mta_atic כתב:rc4991 כתב:Mta_atic כתב:חבר'ה אתם באמת חושבים שמדובר פה ברשימת מכולת?
מה לעשות שאני מצפה מההנהלה של הקבוצה שלי לתקן במעט את הטעויות המפגרות שהם עשו?
חייבים לעשות כמה שינויים בסגל אבל אני מוכן להסתפק באחד
איזה טעויות אתה רוצה לתקן אחרי 7 משחקי אימון (שלמעט 2 את כולם ניצחנו)?
תן לעונה להתקדם, תן למאמן לעבוד עם השחקנים ולנסות לשפר אותם. רובם עדיין לא נמצאים חודש בישראל וכבר רוצים לבעוט חלק מהם לכל הרוחות?
jol9 כתב:נו, ותסביר לי מה ההגיון לשים על היקמן 300-400 אלף דולר, כשאפשר היה להוסיף אותם לחוזה של לאנגפורד ולתוספת של אוחיון ולסגור סיפור עם שניהם, ולחסוך את
כל הסאגה המכוערת שהיתה.
אליהם תוסיף את לוגאן, ויש לך אחלה קו אחורי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־19 אורחים