המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל מקל כתב:שאלה לכל חובבי לוגאן, למה תמיד מציינים רק את העונה שלו בפרוקום סופט??
העונה בוויטוריה הייתה פחות טובה??
לדעתי היא הייתה מרשימה בהרבה, אמנם הסטיסטיקה מטבע הדברים נמוכה יותר, אבל נתן תצוגות גדולות (רובן נגדנו כמובן.)
היו פה ושם נפילות ספורות, אבל לדעתי לשחק ככה בעונה ראשונה בטאו שהיו לה 3,4 שחקנים שלקחו כמעט את כל הזריקות זה מרשים בהרבה.
מאד ,מאד מסקרן לראות את אוחיון+לנגדון+סמית ביורוליג , קו כשרוני מאד, אני מקווה שתומאס יותר טוב ממה שרואים ברשת, הוא לא יהיה סופו, אבל מדברים גם על יכולת מסירה
אז אולי יש שם משהו.
yzafrir כתב:נקודה חשובה שחייבים לציין , משחק שני שמכבי מנצחת רק בזכות העומק של הסגל ביחס ליריבה .
אם לחיפה היו מחליפים טובים לסטול ולסמית' היא יכלה לנצח . וגם נגד אילת ברחנו רק בסוף בגלל עומק הסגל העדיף....
עוד משהו , ראית את הגג שסטול הגמד דפק לליאור ?
roy1000 כתב:גל מקל כתב:שאלה לכל חובבי לוגאן, למה תמיד מציינים רק את העונה שלו בפרוקום סופט??
העונה בוויטוריה הייתה פחות טובה??
לדעתי היא הייתה מרשימה בהרבה, אמנם הסטיסטיקה מטבע הדברים נמוכה יותר, אבל נתן תצוגות גדולות (רובן נגדנו כמובן.)
היו פה ושם נפילות ספורות, אבל לדעתי לשחק ככה בעונה ראשונה בטאו שהיו לה 3,4 שחקנים שלקחו כמעט את כל הזריקות זה מרשים בהרבה.
מאד ,מאד מסקרן לראות את אוחיון+לנגדון+סמית ביורוליג , קו כשרוני מאד, אני מקווה שתומאס יותר טוב ממה שרואים ברשת, הוא לא יהיה סופו, אבל מדברים גם על יכולת מסירה
אז אולי יש שם משהו.
גם אני הייתי מאוד שמח לראות את טראג'ן לנגדון במכבי (היה אחד מהשחקנים החביבים עלי), אבל לצערי הוא פרש.
גל מקל כתב:yzafrir כתב:נקודה חשובה שחייבים לציין , משחק שני שמכבי מנצחת רק בזכות העומק של הסגל ביחס ליריבה .
אם לחיפה היו מחליפים טובים לסטול ולסמית' היא יכלה לנצח . וגם נגד אילת ברחנו רק בסוף בגלל עומק הסגל העדיף....
עוד משהו , ראית את הגג שסטול הגמד דפק לליאור ?
דווקא חשבתי שתזכיר את הנצחון על אולימפיאקוס. אלופת אירופה אמנם ,אבל עם כלים מאד מצומצמים.
כשספאנוליס ואנטיץ היו שקטים, הם לא הסתדרו עם 7 שחקנים שקלעו קרוב לדו סיפרתי (ובלי אליהו).
rc4991 כתב:גם לי יש משום מה הרגשה שהצמד לוגאן-סמית' יהיה נורא מעניין
שניהם שומרים טובים(סמית' בכלל מפלצת)ולשתיהם יש יד נפץ מהשלוש
yarinsaky כתב:שמעתי את מאיר איינשטיין שלשום שואל את בלאט ( ברדיו ) מה היה עושה אם אוחיון לא היה נשאר, בלאט אמר שלא היה שום תכנון להביא רכז במקומו.
מכבי עובדת לפי שיטת מצליח. איפה שאפשר לחסוך חוסכים ורואים מה ילד יום.
yarinsaky כתב:שמעתי את מאיר איינשטיין שלשום שואל את בלאט ( ברדיו ) מה היה עושה אם אוחיון לא היה נשאר, בלאט אמר שלא היה שום תכנון להביא רכז במקומו.
מכבי עובדת לפי שיטת מצליח. איפה שאפשר לחסוך חוסכים ורואים מה ילד יום.
or163 כתב:וואו איזה תגובות על היקמן עשיתם אותו פלופ העשור ואנחנו רק בקדם עונה,
אני בטוח שאם היו נכנסות לו 2 שלשות היום כבר הייתם אומרים איזה שחקן אדיר והחתמת השנה ואין לי ספק שהשלשות שלו עוד ייכנסו רואים שזה עניין של ביטחון ולטעמי הוא שחקן מצויין שיוביל את מכבי למקומות טובים מאוד השנה.
saar45 כתב:or163 כתב:וואו איזה תגובות על היקמן עשיתם אותו פלופ העשור ואנחנו רק בקדם עונה,
אני בטוח שאם היו נכנסות לו 2 שלשות היום כבר הייתם אומרים איזה שחקן אדיר והחתמת השנה ואין לי ספק שהשלשות שלו עוד ייכנסו רואים שזה עניין של ביטחון ולטעמי הוא שחקן מצויין שיוביל את מכבי למקומות טובים מאוד השנה.
בדיוק כמו שזה לא נכון להגיד שהוא פלופ זה לא נכון להגיד שהוא יוביל את מכבי...
asafb96 כתב:חכו עם היקמן, גם פארגו וסמית' היו בהתחלה זוועה. לבחור לוקח זמן להשתלב, והוא נראה חסר ביטחון, אבל זה לא רציני לקבור אותו מעכשיו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־30 אורחים