המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:הנדריקס התאים למכבי כלכך בשנתיים האחרונות, בעיקר בגלל הסיטואציה שבה שחורציאניטיס הוא הסנטר הפותח.
הנדריקס נטול האגו היה יכול לעלות מהספסל, או לשחק שהוא מודע שהוא לא השחקן המוביל שלנו מתחת לסל ולעשות עבודה טובה.
הסיטואציה כרגע שונה, ולא בטוח שהנדריקס היה יכול להתאים בה. להיות סנטר מוביל זה כבר משהו אחר.
yzafrir כתב:אלמוג כתב:הנדריקס התאים למכבי כלכך בשנתיים האחרונות, בעיקר בגלל הסיטואציה שבה שחורציאניטיס הוא הסנטר הפותח.
הנדריקס נטול האגו היה יכול לעלות מהספסל, או לשחק שהוא מודע שהוא לא השחקן המוביל שלנו מתחת לסל ולעשות עבודה טובה.
הסיטואציה כרגע שונה, ולא בטוח שהנדריקס היה יכול להתאים בה. להיות סנטר מוביל זה כבר משהו אחר.
אני מסכים איתך ובגלל זה אני גם חושב שבמילאנו יהיה לו גם נוח יחסית לצד בורוסיס ( למילאנו תיהיה בעיה אחרת עם לאנגפורד והיירסטון אבל זה בעיה שלהם...) .
מצד שני לא נראה לי שתומאס מגיע לעמדת הסנטר הפותח גם כן כך שאי אפשר לדעת איך זה יתפתח
שמשון הגיבור כתב:כמה זמן לא נראה האלי הופ בהיכל.. אולי הוא יתקן את זה..
Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:כמה זמן לא נראה האלי הופ בהיכל.. אולי הוא יתקן את זה..
ראינו כבר שאוחיון ופניני(בעיקר אוחיון)יודעים למסור לאלי-הופ..עכשיו רק צריך מי שיסיים
אני חושבת שהעונה של ארויו ופישר תיזכר לעד כעונת האלי-הופים הגדולה..מאז אנחנו בשפל גדול
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:כמה זמן לא נראה האלי הופ בהיכל.. אולי הוא יתקן את זה..
ראינו כבר שאוחיון ופניני(בעיקר אוחיון)יודעים למסור לאלי-הופ..עכשיו רק צריך מי שיסיים
אני חושבת שהעונה של ארויו ופישר תיזכר לעד כעונת האלי-הופים הגדולה..מאז אנחנו בשפל גדול
דווקא המוסר הטוב ביותר לאלי אופים באותה עונה היא מרכוס בראון. השילוב שלו עם פישר היה נדיר.
felix_r כתב:yzafrir כתב:אלמוג כתב:הנדריקס התאים למכבי כלכך בשנתיים האחרונות, בעיקר בגלל הסיטואציה שבה שחורציאניטיס הוא הסנטר הפותח.
אני מסכים איתך ובגלל זה אני גם חושב שבמילאנו יהיה לו גם נוח יחסית לצד בורוסיס ( למילאנו תיהיה בעיה אחרת עם לאנגפורד והיירסטון אבל זה בעיה שלהם...) .
מצד שני לא נראה לי שתומאס מגיע לעמדת הסנטר הפותח גם כן כך שאי אפשר לדעת איך זה יתפתח
ממש נוח![]()
אתמול עשה 2 נקודות + 2 כ"ח בהפסד ליגה לבולוניה
מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:כמה זמן לא נראה האלי הופ בהיכל.. אולי הוא יתקן את זה..
דווקא המוסר הטוב ביותר לאלי אופים באותה עונה היא מרכוס בראון. השילוב שלו עם פישר היה נדיר.
הבעיה שחוץ האלי הופים לא היה שום משחק פנים בעונה ההיא ואני ממש לא מתגעגע לאלי הופים של פישר , אגב מישהו ראה פעם את סופו עושה אלי הופ ?
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:כמה זמן לא נראה האלי הופ בהיכל.. אולי הוא יתקן את זה..
הבעיה שחוץ האלי הופים לא היה שום משחק פנים בעונה ההיא ואני ממש לא מתגעגע לאלי הופים של פישר , אגב מישהו ראה פעם את סופו עושה אלי הופ ?
אני רוצה להגיד שכן אבל הכל..מעורפל
אני כן זוכרת כמה שניסו ולא הצליחו לעשות איתו אלי-הופ חחח
*רגע של הארה*
אם אני לא טועה פארמר הצליח לעשות איתו אלי-הופ
אני זוכרת כי אני ואמא שלי ממש התלהבנו ואמרתי ''סוף סוף! אחרי שאף אחד לא הצליח לעשות איתו אלי-הופ לפני שנה''
וזה עוד אחרי שפארמר כבר ניסה את זה איתו כמה פעמים ואני אמרתי ''כנראה שהוא לא יודע עם מי יש לו עסק''
את בטח מתכוונת לסל ב0.2 שניות לפני המחצית מול מילאנו.
אומנם האלי הופ, אבל בלי הטבעה ולא בתנועה...
MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
כבר לא מעניין אותי מי אחראי למחדל הזה, בלאט, או ההנהלה, אבל באמת? זה סוג השחקן שאנחנו צריכים?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
כבר לא מעניין אותי מי אחראי למחדל הזה, בלאט, או ההנהלה, אבל באמת? זה סוג השחקן שאנחנו צריכים?
גם אני חושב שזה מחדל, וכבר כתבתי שהוא בכלל לא סנטר.
אני מנסה להרגיע את עצמי עם שני דברים:
1) שבאירופה השחקן בדרך כלל זז עמדה אחת קדימה. לדוגמא, פאו גאסול משחק 4 ב NBA, אבל באירופה הוא סנטר לחלוטין.
2) גם מוריס במכללות שיחק לרוב בעמדה 3, ואצלנו הוא היה 4-5
LIAV10 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
1) שבאירופה השחקן בדרך כלל זז עמדה אחת קדימה. לדוגמא, פאו גאסול משחק 4 ב NBA, אבל באירופה הוא סנטר לחלוטין.
האמת מצחיק אותי שפאו שיחק בהתחלה בברצלונה כסמול פורוורד, עוד מישהו זוכר או שאני מדמיין?
MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
קובי כתב:MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
מצחיק אותי שלא התייחסת גם לטוב מדברי המאמן (:
קובי כתב:MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
מצחיק אותי שלא התייחסת גם לטוב מדברי המאמן (:
felix_r כתב:MTA2311 כתב:המאמן של תומאס בדי ליג:"בעיני, מלקולם הוא השחקן הטוב ביותר מחוץ ל-NBA", אומר לנו מוזלמן בשיחה מארה"ב. "הוא היה השחקן הכי טוב בדי-ליג, והיה נהדר בליגת הקיץ עם הבולס. הוא ילד טוב, רגוע, שאפשר תמיד להסתדר איתו. הבעיה שלו מבחינה מקצועית היא שהוא 'טווינר' (שחקן הנופל בין מספר עמדות, א.ג.): הוא יכול לשחק 4, יכול לשחק 3, אפילו יכול לשחק לפעמים כסנטר."
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים