LIAV10 כתב:או עכשיו הסתומה עם הקול המעצבן נותנת לגברים שלא מגיעים לסל לזרוק..

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:או עכשיו הסתומה עם הקול המעצבן נותנת לגברים שלא מגיעים לסל לזרוק..
קודי כתב:מכבי תנצח את המשחק הזה רק בזכות העומק. אין לה יתרונות מובהקים על קבוצות בליגה שלנו. אם בעבר היו לה גבוהים מאסיביים אומגארדים ברמה אחרת אז היום זה כבר לא קיים. על היקמן באמת שאין מה להרחיב את הדיבור ואני בספק אם ביכולת הזו ירשמו אותו בכלל למשחק נגד ירושלים כדי לא לשרוף עוד מקום (מותר כל העונה לרשום עד שמונה זרים).
LIAV10 כתב:איזו מסירה של אוחיון ללאנדסברג לשלשה חופשית..
היום יש רק שלושה ישראלים שמסוגלים לתת מסירות מעל הראש במרחקים כאלו במדוייק, אוחיון, אליהו ופניני, מסירות סטייל פאפס..
עלמה צהובה כתב:LIAV10 כתב:איזו מסירה של אוחיון ללאנדסברג לשלשה חופשית..
היום יש רק שלושה ישראלים שמסוגלים לתת מסירות מעל הראש במרחקים כאלו במדוייק, אוחיון, אליהו ופניני, מסירות סטייל פאפס..
אי אפשר לומר שהוא לא תרם הרבה למכבי. יותר ממה שהוא שיחק, הוא חנך כאן כמה שחקנים.
זרובבל כתב:היקמן הוא ללא ספק אחד השחקנים הטפשים שהיו פה.
זרובבל כתב:מבחינה הגנתית אנחנו בבעיה רצינית. לא זכורה לי קבוצה חלשה כל כך הגנתית כמו השנה. אולי בעונת אפי. מבחינת ריבאונדים אנחנו גם בבעיה
קודי כתב:זרובבל כתב:היקמן הוא ללא ספק אחד השחקנים הטפשים שהיו פה.
אני חייב לומר שאהיה מאוד מאוד מופתע אם היקמן יסיים כאן את העונה. פשוט שחקן שקאמינגס לידו נראה כשחקן מבריק.
קודי כתב:אפרופו משחקי הגנה - בדיוק כמו שבעונת אפי משחקי ההכנה הרעים העידו על ההמשך אין סיבה שהעונה זה יהיה שונה.
קודי כתב:אפרופו משחקי הגנה - בדיוק כמו שבעונת אפי משחקי ההכנה הרעים העידו על ההמשך אין סיבה שהעונה זה יהיה שונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים