גמר גביע ווינר: מכבי נגד אשדוד - שבת ,20:45, ספורט5+

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד אשדוד - שבת ,20:45, ספורט5+

הודעהעל ידי ביבו » 06 אוקטובר 2012, 22:50

קודי כתב:אתה מדבר כאילו שהיא שיחקה בשני המשחקים האחרונים נגד קבוצות שמשחקות יחד כבר שנים. גם חיפה וגם אשדוד החליפו חלק גדול יותר מהסגל שלהן ממכבי וגם הן צריכות זמן להתחבר. מה שמטריד אותי הוא לא היעדר חיבור אלא היעדר כשרון.

ההבדל הוא שאצל רוב הקבוצות בליגה צריך לחבר בדיוק 7 שחקנים ובמכבי-12.
ביבו

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2012, 23:58

עלמה צהובה כתב:
BIG sofo כתב:
"שארמנדיני עם נפילת סוכר. מקבל כרגע חטיפי אנרגיה ומים"

:duh

שוווו ?? :neutral

ברבע ה3 שון ג'יימס החליף את שארמנידני ואז איש הקווים אמר ששארמנדיני עם נפילת סוכר ומקבל חטיפי אנרגיה ומים וברבע ה4 שארמנדיני כבר חזר לשחק...

הזוי... :eek
BIG sofo

הודעהעל ידי orelzor » 07 אוקטובר 2012, 10:09

למה לעזאזאל הכדורים לא עוברים יותר דרך שרמדיני? הוא עושה נקודות בקלות..
וחבל גם שהוא לא מתחיל לזרוק מחצי מרחק.
orelzor

הודעהעל ידי אלמוג » 07 אוקטובר 2012, 10:30

orelzor כתב:למה לעזאזאל הכדורים לא עוברים יותר דרך שרמדיני? הוא עושה נקודות בקלות..
וחבל גם שהוא לא מתחיל לזרוק מחצי מרחק.

זה גם מטריד אותי.
המשחק של מכבי נראה כרגע נורא נורא שכונתי.

גם מילה טובה לאשדוד, שנראה שבנו יופי של קבוצה, יופי של תיאום. בהצלחה לקבוצה הסימפטית הזו מהדרום.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוקטובר 2012, 11:42

השחקנים קיבלו יום מנוחה, יקיימו בצאת החג אימון ערב, בשלישי יערכו אימון נוסף וימריאו לספרד. מי שמכיר היטב את הליגה הספרדית ופגש את מלאגה על בסיס קבוע במסגרתה הוא ניק קיינר מדלי, שסיפר: "אני מרגיש ממש טוב עד עכשיו. אני לומד לאט לאט מה בדיוק רוצים שאני אעשה בקבוצה, זה תהליך ואני עכשיו מתרגל לחברים החדשים, מתרגל לשיטה ולומד כל יום. אני מרגיש שיש פה חבורה של אנשים ושחקנים טובים מאוד, יש לנו כימיה טובה והיה קל מאוד להשיג אותה כי מדובר באנשים באמת טובים. זה ארגון נפלא, יש מאמן טוב ושחקנים מעולים, אנחנו מתקרבים מהר וזה טוב".
על היכולת אמר: "זה ברור לגמרי שכאשר בונים קבוצה מחדש זה לוקח זמן עד שמפיקים את היכולת הטובה ביותר. אנחנו רוצים לנצח ואנחנו יודעים שאין יותר מדי זמן לחכות לפני שנלמד את כל הדברים שאנחנו צריכים לעשות כדי באמת לנצח. כשיש קבוצה שרצה הרבה שנים, אז יותר קל לה להיכנס לעניינים. מן הסתם אנחנו קבוצה חדשה, אבל עדיין עובדים קשה מאוד בידיעה שאנחנו רוצים העונה הזו לזכות בתארים וזה נחמד גם לפתוח עם תואר ראשון העונה. ידעתי הרבה על מכבי לפני שהגעתי, זה ארגון שהוא מאוד מסודר והשאיפה שלו היא לנצח כל הזמן. ואני יודע את זה וגם חושב שזה מאוד מתאים לי".
"אני חושב שהליגה הישראלית משתפרת משנה לשנה, יכולתם לראות במשחקים האחרונים שיש פה קבוצות טובות ושאנחנו נצטרך להגיע ולהילחם כל משחק כדי לנצח", המשיך קיינר מדלי, "גם כל קבוצה שתבוא לשחק מול מכבי תמיד תיתן את העבודה הטובה ביותר שלה וזה גם דורש מאיתנו להתנהל בהתאם כדי לנצח. אנחנו צריכים להיות מפוקסים ומרוכזים תמיד על מנת שנוכל לנצח, כי לא תמיד נוכל לזרוק אילו זריקות שבא לנו ולא תמיד נוכל לנצח אם לא נהיה הכי טובים שאפשר. בשני המשחקים האחרונים מול מכבי חיפה ומול מכבי אשדוד לא היינו ביכולת שיא, אבל מצאנו את הדרך לנצח וזה דבר חשוב מאוד".
על תומאס שהצטרף אמר: "אני חושב שמלקולם תומאס יכול לשחק בכמה עמדות, הוא יכול להיות סנטר מהיר וגם יכול לשחק כפורוורד. הוא מאוד מוכשר, הספקנו כבר לראות אותו באימון אחד כדי לקבוע את זה. הוא טוב, הוא יעזור לנו הרבה מאוד בעונה הזו ואני מקווה שאיתו אנחנו נהיה טובים כמו שאנחנו רוצים להיות ונצליח להשיג את כל המטרות שאנחנו מציבים לעצמנו בליגה הישראלית וגם ביורוליג".

מה שבטוח זה שהוא תחרותי ושיש לו אופי טוב ומפרגן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 07 אוקטובר 2012, 12:24

זרובבל כתב:אגב, האולם ברוממה מאוד מרשים. פתאום שכחתי שזו הליגה הישראלית. יש תחושה של יורוליג, ואם עוד כמה אולמות כאלה ייבנו בישראל הליגה תקבל דחיפה רצינית.

כבר יש אולמות לא רעים בכלל,

חבל שנהריה בלאומית כי אולם ישקר הוא אחד היפים, וזה בזבוז שהוא לא בליגת העל, ארנה של הקומוניסטים המתועבים יהיה אולם מפואר מאד.
ואני מקווה מאד שבית"ר יתחילו להשקיע גם בקבוצת כדורסל, כי זה יצער אותי לראות אותו לשימושם הבלעדי, והחלום שלי שאחרי שייסימו לבנות אותו
איזה אוליגרך יבנה קבוצת על בבית"ר י-ם והארנה תהיה מפוצצת בדגלים צהובים :dance4 .
גם גן נר עם היציע המורחב אולם מכובד. (אם כי אני שונא אולמות לא עגולים בסטייל סובייטי).
לדעתי האולם מס 1 שלא נוקיה זה אולם הפחים בחולון ואני אצטער מאד שחולון תעבור שנה\שנתיים הבאות להיכל פלסטי ונוצץ בפארק פרס.
גם בבאר שבע בונים אולם יפה דמויי חללית, שלפי הקצב המטורף יהיה מוכן ב-2013. (אבל הם צריכים לעלות ליגה.)
וגם בנתניה כבר היו אמורים להתחיל את העבודה ,אבל נראה לי שהכסף שם הולך חצי לפרוטקשן של משפחות הפשע ולכן מסיימים עבודות באיחור 10 שנים.

ואחרון חביב, אולם שהפתיע אותי ,הוא האולם החדש של אילת, אמנם קטן יחסית, ודו שימושי ,מה שפוגע באווירה (בגלל הכדוריד היציעים הקבועים קצת רחוקים).
אבל הוא אולם נחמד מאד, וגם גובל בהרי אילת היפים.
גל מקל

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים