המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מלאגה ניצחה את בדאלונה 73-71.
פתחו בחמישייה עם זוריץ' וואסקז.
הקו הקידמי שלנו יצטרך לעבוד קשה מאוד מול סוללת הגבוהים שלהם.
yzafrir כתב:יש לי הרגשה ממש לא טובה לגבי המשחק הזה . לא רק שהסגל שלנו חלש , מלאגה התחזקה מאוד ובנוייה מצויין ואני חושב שהיא הולכת להיות אחת מההפתעות השנה ביורוליג .
בשביל שזה יקרה הם צריכים שמרקוס וויליאמס יחזור להיות מה שהיה לפני הניתוח ושסוללת הגבוהים שלהם תיתן את התפוקה שהיא אמורה לתת...
yzafrir כתב:יש לי הרגשה ממש לא טובה לגבי המשחק הזה . לא רק שהסגל שלנו חלש , מלאגה התחזקה מאוד ובנוייה מצויין ואני חושב שהיא הולכת להיות אחת מההפתעות השנה ביורוליג .
בשביל שזה יקרה הם צריכים שמרקוס וויליאמס יחזור להיות מה שהיה לפני הניתוח ושסוללת הגבוהים שלהם תיתן את התפוקה שהיא אמורה לתת...
gamer777 כתב:תומאס יותר נמוך מאליהו אעלק 2.06, איזה בדיחה שזה אמור להיות הסנטר הפותח שלנו!
MaccabiTA כתב:מה שעצוב זה שג'יימס נראה יותר בנוי לעמדת הסנטר מתומאס..
itay92 כתב:MaccabiTA כתב:מה שעצוב זה שג'יימס נראה יותר בנוי לעמדת הסנטר מתומאס..
עזוב את ג'יימס,אליהו נראה יותר רחב...
rc4991 כתב:מה שיכריע את המשחק זה עמדות הפנים ונראה שלמלאגה יש שם יתרון גדול עלינו
rc4991 כתב:מה שיכריע את המשחק זה עמדות הפנים ונראה שלמלאגה יש שם יתרון גדול עלינו
קודי כתב:rc4991 כתב:מה שיכריע את המשחק זה עמדות הפנים ונראה שלמלאגה יש שם יתרון גדול עלינו
למה זה אמור בדיוק להכריע את המשחק? למה לא הקו האחורי?
יש למלאגה יתרון גדול בעמדת הסנטר אבל מעבר לכך אין להם יותר מדי יתרונות על מכבי מעבר לביתיות.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
זה רק מעיד על מה התקציב ה"אמיתי" של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־25 אורחים