ראיון עם דיוויד לוגאן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ראיון עם דיוויד לוגאן

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוקטובר 2012, 12:06

דיוויד לוגן: "אנשים ששולטים בכדורסל מבינים את הסיטואציה הקשה שנקלעתי אליה"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2573734
הסיוט בקאחה ("איבנוביץ' יהיר מול אמריקאים. רצנו ביערות. הוא כמו בצבא. זו לא הדרך לאמן"), הייבוש בפאו ("אוברדוביץ' מאמן שקשה לשחק תחתיו") והתקווה להשתקם במכבי תל אביב. דיוויד לוגן בטוח שלא הוא זה שנכשל ברמות הגבוהות, ו" זה חלק ממה שמניע אותי".

נקווה שהוא ימשיך בכושר הקליעה שלו מהמשחקים האחרונים ושימשיך להביא הרבה אנרגיות והגנה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: ראיון עם דיוויד לוגאן

הודעהעל ידי מילוס » 09 אוקטובר 2012, 12:15

הראיון הזה מדאיג קצת... יותר מדי אני ואני ואני ואני...אני אעשה, אני מנסה, אני אנהיג, אני אשפר, אני אספק, אני יודע, אני עושה.. הזמן הממוצע ששחקנים כאלה מחזיקים במכבי הוא חודשיים וחצי בערך... מה עם קצת "זה לא רק אני.."..
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2012, 13:11

זה ראיון עליו..על מי הוא אמור לספר? איך חבר שלו מהתיכון שיחק סנטר?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 09 אוקטובר 2012, 13:28

הבחור לא דופק חשבון להאשים את כל העולם בכשלונות שלו.
אם לא היו קוראים לו דיוויד לוגן הייתי בטוח שזה איזה מאור בוזגלו או בלוף ישראלי אחר.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2012, 13:31

אלמוג כתב:הבחור לא דופק חשבון להאשים את כל העולם בכשלונות שלו.
אם לא היו קוראים לו דיוויד לוגן הייתי בטוח שזה איזה מאור בוזגלו או בלוף ישראלי אחר.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

אני רואה את זה אחרת, אני חושבת שהוא מסביר איך הוא נקלע לסיטואציות מסויימות שאולי היה נראה כאילו הוא שחקן גמור אבל הסיטואציה פשוט לא הייתה מתאימה

להיות שחקן כדורסל מקצועני אומר לנחות במקום הנכון בזמן הנכון עם המאמן המתאים, השחקנים הנכונים, השיטה המתאימה וכו'..זה לא הדבר הכי קל בעולם

לוגאן יהיה הצלחה מטורפת במכבי? אי אפשר לדעת..מה שבטוח זה שהדברים שהוא אומר על אוברדוביץ' ואיבנוביץ' הם לא דברים שגורמים ללסת שלנו ליפול ולכולנו ברור שבלאט זה מאמן שהרבה יותר מתאים לו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 09 אוקטובר 2012, 13:32

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

מה אתה מצפה שיאמר? הייתי גרוע אז לא שיחקתי?
על איבנוביץ הוא לא הראשון וכנראה גם לא האחרון שאומר את הדברים האלה. יש עוד שחקן בקבוצה שלנו שיכול לספר את הסיפורים האלה. דווקא בנוגע לאובראדוביץ הוא לא ממש מתרץ ולא מאשים אותו בכלום אלא בשיטת משחק שפחות מתאימה לו ובהיותם של דיאמנטידיס ושאראס לפניו ברוטציה. בינתיים הוא דווקא מפתיע לטובה - לאו דווקא בקליעה שידענו שיש לו אותה - אלא בהגנה נהדרת. אבל המבחן האמיתי שלו מתחיל ביום חמישי - אז נראה מה הוא שווה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 09 אוקטובר 2012, 14:43

קודי כתב:

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

מה אתה מצפה שיאמר? הייתי גרוע אז לא שיחקתי?
על איבנוביץ הוא לא הראשון וכנראה גם לא האחרון שאומר את הדברים האלה. יש עוד שחקן בקבוצה שלנו שיכול לספר את הסיפורים האלה. דווקא בנוגע לאובראדוביץ הוא לא ממש מתרץ ולא מאשים אותו בכלום אלא בשיטת משחק שפחות מתאימה לו ובהיותם של דיאמנטידיס ושאראס לפניו ברוטציה. בינתיים הוא דווקא מפתיע לטובה - לאו דווקא בקליעה שידענו שיש לו אותה - אלא בהגנה נהדרת. אבל המבחן האמיתי שלו מתחיל ביום חמישי - אז נראה מה הוא שווה.

כן, את הקטע של בלאט הוא קלט מהר. אם אתה משקיע בהגנה, אתה מקבל ים של זמן לשחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 09 אוקטובר 2012, 15:01

Holiday_Armadillo כתב:זה ראיון עליו..על מי הוא אמור לספר? איך חבר שלו מהתיכון שיחק סנטר?

זה ראיון *איתו*, זה לא ראיון על החיים שלו, על הילדות הקשה.. בדיוק כמו שעושים עם כל זר אחר. בתור שחקן שהסוליסטיות שלו היתה בשנתיים האחרונות אחת הסיבות שתקעו אותו, אז כן.. הייתי מצפה שידבר במונחים של קבוצה... לא יעזור, כששחקן מגיע ובראיון פתיחה מדבר על עצמו כזה שינהיג את הקבוצה, וכזה שצריך לתת לו את המפתחות והבמה וללכת דרכו, או מכתיר את עצמו כאנתוני פארקר הבא (כמו שחקן ספציפי שרובנו לא רוצים לזכור את שמו) זה מסמל דברים מאוד גרועים מבחינתי.. זה מזכיר לי כל מני זרים שנכשלו בהפועל מגדל בשני העשורים האחרונים..
הוא צריך להיות מספיק חכם כדי להתמקד בלדבר על איך הוא מתאים את עצמו למשחק הקבוצתי, לבוא קטן ולהפתיע את כולם.. להוריד את הראש כששואלים אותו אם הוא הולך להנהיג את הקבוצה.. הוא לא צריך לדבר על עצמו ככזה, בייחוד אם הוא לא הצליח באמת להיות אחד כזה ברמות האלה..

וזה לא משנה מה שאלו אותו או לאן הובילו אותו..
מילוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2012, 15:44

רק שישמור על יציבות. אף אחד לא מצפה ממנו לתת 6 שלשות כל משחק, אבל אם האחוזים שלו העונה יהיו סביב ה40 אחוז, כולם יהיו מרוצים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 09 אוקטובר 2012, 16:33

MTA2311 כתב:רק שישמור על יציבות. אף אחד לא מצפה ממנו לתת 6 שלשות כל משחק, אבל אם האחוזים שלו העונה יהיו סביב ה40 אחוז, כולם יהיו מרוצים.

למה לא? שיתן 6 בכל משחק ולפעמים 7 :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוקטובר 2012, 22:19

מילוס כתב:
Holiday_Armadillo כתב:זה ראיון עליו..על מי הוא אמור לספר? איך חבר שלו מהתיכון שיחק סנטר?

זה ראיון *איתו*, זה לא ראיון על החיים שלו, על הילדות הקשה.. בדיוק כמו שעושים עם כל זר אחר. בתור שחקן שהסוליסטיות שלו היתה בשנתיים האחרונות אחת הסיבות שתקעו אותו, אז כן.. הייתי מצפה שידבר במונחים של קבוצה... לא יעזור, כששחקן מגיע ובראיון פתיחה מדבר על עצמו כזה שינהיג את הקבוצה, וכזה שצריך לתת לו את המפתחות והבמה וללכת דרכו, או מכתיר את עצמו כאנתוני פארקר הבא (כמו שחקן ספציפי שרובנו לא רוצים לזכור את שמו) זה מסמל דברים מאוד גרועים מבחינתי.. זה מזכיר לי כל מני זרים שנכשלו בהפועל מגדל בשני העשורים האחרונים..
הוא צריך להיות מספיק חכם כדי להתמקד בלדבר על איך הוא מתאים את עצמו למשחק הקבוצתי, לבוא קטן ולהפתיע את כולם.. להוריד את הראש כששואלים אותו אם הוא הולך להנהיג את הקבוצה.. הוא לא צריך לדבר על עצמו ככזה, בייחוד אם הוא לא הצליח באמת להיות אחד כזה ברמות האלה..

וזה לא משנה מה שאלו אותו או לאן הובילו אותו..

הוא באמת דיבר קצת ביהירות אבל דווקא נראה שיש לו אופי טוב ושהוא לא חוצפן
שימו לב גם שהוא אמר שבלאט אמר לו להנהיג וזה לא שהוא החליט זאת על דעת עצמו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 10 אוקטובר 2012, 09:32

יפתיע הרבה אנשים העונה. הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שנוטים לחשוב. בסופו של דבר למרות שלא המשיך בויטוריה היתה לו עונה בכלל לא רעה שם מבחינה אישית, ובפאו הוא לא הראשון שנכשל תחת השיטה הקפדנית והסגל המאוד עמוק של אובראדוביץ'.
החיבור עם בלאט יעשה לו טוב ונקבל פה גארד מצויין.
התנין

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים