ניק קנר מדלי:הברקה או טעות?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הברקה
10
42%
טעות
14
58%

סך הכול הצבעות : 24

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2012, 16:12

האם לדעתם ההחתמה של מדלי הייתה טעות בגלל שהחתימו שחקן יקר על עמדה יקרה וטובה גם כך או שהיא בעצם הברקה בגלל שהוא שחקן טוב ומגוון שכבר הוכיח את עצמו בשנים האחרונות בליגה הטובה באירופה?
חשוב להבהיר:
השאלה נשאלת יותר בהסתכלות כללית על בנית הקבוצה ולאו דווקא על התרומה שיתן,השאלה היא אם לא היה עדיף לוותר על שחקן טוב ויקר נוסף בעמדה 4 תמורת סנטר וגארד טובים יותר?

כמובן שגם אפשר לרשום פה את הרשמים שלכם ממנו על סמך משחקי ההכנה ועונות קודמות
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 10 אוקטובר 2012, 16:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: ניק קנר מדלי:הברקה או טעות?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 16:14

איך אפשר לקבוע דבר כזה אם עוד לא שוחק משחק אחד רשמי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2012, 16:15

לדעתי אחרי שבנית הקבוצה נגמרה אפשר לראות שזו היתה טעות ושבכסף שלו היה עדיף לנו להשקיע בסנטר פותח ובגארד יוצר
נכון שהיינו מוותרים על פורוורד נהדר ומגוון אבל אני מניח שרובנו היו מתפשרים (אם בכלל) על מלקולם תומאס כמחליף ובתמורה מקבלים שני שחקנים הרבה יותר טובים בעמדות חשובות וחלשות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2012, 16:15

כבר? זה הרבה יותר מדי מוקדם.
כמו שצריכים להשתדל לא לשפוט את היקמן, גם לקיינר מדלי מגיעים כמה משחקים רשמיים של חסד.
בנוגע לעמדה היקרה והטובה, אם בלאט היה חושב שהעמדה הזאת מספיק טובה, הוא לא היה בוחר לבזבז כל כך הרבה כסף על שחקן בעמדה הזאת. כנראה שהוא לא כל כך מחזיק מהשחקנים שמאיישים את העמדה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 16:16

MTA2311 כתב:כבר? זה הרבה יותר מדי מוקדם.
כמו שצריכים להשתדל לא לשפוט את היקמן, גם לקיינר מדלי מגיעים כמה משחקים רשמיים של חסד.
בנוגע לעמדה היקרה והטובה, אם בלאט היה חושב שהעמדה הזאת מספיק טובה, הוא לא היה בוחר לבזבז כל כך הרבה כסף על שחקן בעמדה הזאת. כנראה שהוא לא כל כך מחזיק מהשחקנים שמאיישים את העמדה הזאת.

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
זה מה שנקרא hint hint
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2012, 16:17

Holiday_Armadillo כתב:איך אפשר לקבוע דבר כזה אם עוד לא שוחק משחק אחד רשמי?

השאלה נשאלת יותר בהסתכלות כללית על בנית הקבוצה ולאו דווקא על התרומה שיתן
השאלה היא אם לא היה עדיף לוותר על שחקן טוב ויקר נוסף בעמדה 4 תמורת סנטר וגארד טובים יותר?

MTA2311 כתב:כבר? זה הרבה יותר מדי מוקדם.

כנ"ל
ושלא תבינו אותי לא נכון אני לא חושב שהוא שחקן רע(להפך)פשוט נראה לי שהיה עדיף לוותר עליו תמורת שחקנים טובים יותר בעמדות אחרות(וחשובות יותר)
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 10 אוקטובר 2012, 16:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 16:17

rc4991 כתב:לדעתי אחרי שבנית הקבוצה נגמרה אפשר לראות שזו היתה טעות ושבכסף שלו היה עדיף לנו להשקיע בסנטר פותח ובגארד יוצר
נכון שהיינו מוותרים על פורוורד נהדר ומגוון אבל אני מניח שרובנו היו מתפשרים (אם בכלל) על מלקולם תומאס כמחליף ובתמורה מקבלים שני שחקנים הרבה יותר טובים בעמדות חשובות וחלשות

את היקמן החתימו לפני מדלי ואת פופס החתימו על חוזה של מליון אחרי מדלי..לא הוא מי שלא איפשר למכבי להחתים שחקנים בכסף גדול
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אוקטובר 2012, 16:22

מוקדם, מוקדם, מוקדם לקבוע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2012, 16:25

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:לדעתי אחרי שבנית הקבוצה נגמרה אפשר לראות שזו היתה טעות ושבכסף שלו היה עדיף לנו להשקיע בסנטר פותח ובגארד יוצר

את היקמן החתימו לפני מדלי ואת פופס החתימו על חוזה של מליון אחרי מדלי..לא הוא מי שלא איפשר למכבי להחתים שחקנים בכסף גדול

אם הוא באמת לא בא על חשבון שחקנים אחרים אז ברור שזו החתמה טובה אבל נראה לי מוזר כל הסיפור הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2012, 16:32

LIAV10 כתב:מוקדם, מוקדם, מוקדם לקבוע..

לא חושב שזה מוקדם לקבוע אם בנית הקבוצה היתה טובה או לא כי זו בעצם השאלה במובן מסוים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 אוקטובר 2012, 16:44

לדעתי, זאת טעות, וזה לא בגלל היכולת החלשה של קנר-מדלי עד עכשיו.

פשוט בעמדה 4 יש עשרות שחקנים אמריקאים הרבה יותר זולים ולא פחות טובים (גם אם נניח שקנר-מדלי ימצא את היד).
טיפשי להשקיע כסף בעמדה שיש כל כך הרבה מועמדים פוטנציאלים (לדוגמא, אותו מאלקולם תומאס).

כנ"ל לגבי עמדת הקומבו-גארד.
לדעתי הכסף העיקרי אמור ללכן קודם כל על עמדות 1 ו 5, כי בעמדות האלה אין הרבה שחקנים טובים. רק לאחר שהעמדות האלה מאוישות בשחקנים טובים, מתחילים לבדוק שחקנים בשאר העמדות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 16:47

אבל תתייחסו לעובדות

היקמן חתם לפני מדלי, זאת אומרת שלא החוזה שלו מנע ממכבי להביא גארד במליון דולר(חוסר רצון של ההנהלה? דרישות של שחקנים? זה לא משנה)

פופס חתם א-ח-ר-י מדלי ועוד על חוזה של מליון דולר, זאת אומרת ששוב החוזה של מדלי לא מנע ממכבי להוציא מליון דולר על שחקן והפעם הם גם עשו את זה(זה שהוא לא שיחק פה בסוף זה לא משנה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2012, 17:17

Holiday_Armadillo כתב:אבל תתייחסו לעובדות

היקמן חתם לפני מדלי, זאת אומרת שלא החוזה שלו מנע ממכבי להביא גארד במליון דולר(חוסר רצון של ההנהלה? דרישות של שחקנים? זה לא משנה)

פופס חתם א-ח-ר-י מדלי ועוד על חוזה של מליון דולר, זאת אומרת ששוב החוזה של מדלי לא מנע ממכבי להוציא מליון דולר על שחקן והפעם הם גם עשו את זה(זה שהוא לא שיחק פה בסוף זה לא משנה)

בכל מקרה זו טעות של ההנהלה
אני בטוח שאם הוא לא היה כאן היינו מקבלים שחקנים טובים יותר בעמדות הסנטר והגארד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 17:20

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבל תתייחסו לעובדות

בכל מקרה זו טעות של ההנהלה
אני בטוח שאם הוא לא היה כאן היינו מקבלים שחקנים טובים יותר בעמדות הסנטר והגארד

אני ממש לא ואילו רק בזכות מה שכתבתי בציטוט שלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 10 אוקטובר 2012, 17:32

אני לא חושב שזה עניין של הברקה או טעות... אני חושב שההתעקשות לבחור בשחקן שיחליף את בלו לא הייתה צריכה להיות, היו מביאים מהתחלה שחקן צעיר כמו תומאס לעמדה 4 שהיא גם ככה עמדה דיי חזקה אצלנו ועשירה בשחקנים ואז היו מביאים סנטר יותר מאסיבי בסכום גדול יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2012, 17:56

תצאו מהסרט, עמדה 4 לא הייתה עמוסה בכלל. כל מה שהיה שם, זה ליאור, שהמאמן לא חושב שהוא יכול להחזיק את העמדה הזאת לבד.
ג'יימס הוא אולי 4, אבל בדיוק כמו פישר, לאזמה, מוריס וכו', במכבי הוא 5. הטעות הגדולה הייתה ההחתמה של תומאס, שהוא עוד 4 שישחק 5, לא ההחתמה של קיינר מדלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itai7 » 10 אוקטובר 2012, 19:39

רק התחילה העונה וכבר סקרים?, מה יש לכם :throwup2
itai7

הודעהעל ידי NY boy » 10 אוקטובר 2012, 23:24

טעות מסיבה אחת ועיקרית.... לא מחתימים את הזר הכי יקר שלך בעמדה שיש לך את הישראלי הכי יקר והכי טוב. בעמדה 4 יש לנו כבר את ליאור שהוא מהטובים באירופה בתפקיד הזה. אם יש עמדה שאפשר היה להמר בה על זר בכסף יותר קטן זאת העמדה הזאת, כי פה יש לנו מרווח לטעויות (עם ליאור, וגם עם ג'יימס שיכול לשחק בעמדה הזאת). את הכסף שהשקיעו בו היה עדיף להשקיע בגארד בכיר או בסנטר בכיר, כשבעמדה הזאת היה אפשר להביא בסופו של דבר תומאס או מישהו יותר זול. גם העובדה שכל הדיבורים היו על זה שאחרי ינואר יש מצב שישנה אפשרות להחזיר את בלו, שזה עוד גיבוי למקרה ויש נפילה. לא ברורה ההחלטה מראש לשים את סכום הכסף הכי גבוה בקבוצה על העמדה שהיא כבר הכי יקרה וגם יש לנו את השחקן הכי טוב שלנו. בסופו של דבר שניהם לא ממש יכולים לשחק ביחד ביורוליג, ככה שיוצא שאנחנו משלמים 1.5 מיליון דולר לעמדה 4.
NY boy

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2012, 04:37

NY boy כתב:טעות מסיבה אחת ועיקרית.... לא מחתימים את הזר הכי יקר שלך בעמדה שיש לך את הישראלי הכי יקר והכי טוב. בעמדה 4 יש לנו כבר את ליאור שהוא מהטובים באירופה בתפקיד הזה. אם יש עמדה שאפשר היה להמר בה על זר בכסף יותר קטן זאת העמדה הזאת, כי פה יש לנו מרווח לטעויות (עם ליאור, וגם עם ג'יימס שיכול לשחק בעמדה הזאת). את הכסף שהשקיעו בו היה עדיף להשקיע בגארד בכיר או בסנטר בכיר, כשבעמדה הזאת היה אפשר להביא בסופו של דבר תומאס או מישהו יותר זול. גם העובדה שכל הדיבורים היו על זה שאחרי ינואר יש מצב שישנה אפשרות להחזיר את בלו, שזה עוד גיבוי למקרה ויש נפילה. לא ברורה ההחלטה מראש לשים את סכום הכסף הכי גבוה בקבוצה על העמדה שהיא כבר הכי יקרה וגם יש לנו את השחקן הכי טוב שלנו. בסופו של דבר שניהם לא ממש יכולים לשחק ביחד ביורוליג, ככה שיוצא שאנחנו משלמים 1.5 מיליון דולר לעמדה 4.

בדיוק ככה. במקום לשים את הכסף על עוד שחקן יוצר בקו האחורי במקום היקמן, מישהו החליט לשים את הכסף על 4 מחליף. זה חסר הגיון לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אוקטובר 2012, 04:47

הרי זה בדיוק מה שאמרתי לפני כמה זמן ותקפו אותי פה .
מדלי שחקן מצויין אבל הוחתם בטעות . גם אם יתן תפוקה טובה , זה יבוא על חשבון שחקן יקר אחר (אליהו) כך שכלכלית זו החלטה גרוע .
מקצועית אי אפשר לומר בברור שזו החלטה גרוע כי לטעמי בכל עמדה צריך שיהיה שני שחקנים איכותיים אבל שוב העניין הכספי פה משחק תפקיד חשוב ולכן ההחתמה הזאת לא נכונה .

כרמל , זה לא משנה מתי נעשתה החתימה של היקמן כי סביר שמכבי כבר היו במומ עם מדלי וידעו באילו סכומים מדובר ולפי זה בנו את שאר התקציב...

דבר נוסף , אני מסכים אם פליקס ואמרתי את זה כבר המון פעמים . שחקנים אמריקאים בעמדה 4 מוכשרים יש כמו זבל .
זה בעיקר בגלל שבאירופה שחקן לעמדה 4 יכול להיות גם 2.00-2.03 ובNBA לא יקחו שחקן בגובהה הזה לעמדה 4 ברוב המקרים , אז החברה האלו תקועים בדרך כלל למרות הכשרון שלהם .
תומאס למשל יכול לתת בעמדה 4 בדיוק מה שמדלי יתן רק בפחות מחצי מחיר . אם כבר להמר על צעירים אז בעמדה הזאת....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־24 אורחים