המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אחרי הנצחון הגדול בספרד, מכבי פותחת את הליגה הישראלית במפגש ביתי נגד הפועל ירושלים.
זאת הפעם הראשונה העונה שהשחקנים של מכבי ישחקו בנוקיה עם הקהל, וסוג של הכנה לקראת המשחק הקריטי נגד סיינה בחמישי.
כמובן שזה משחק פיקנטי כמו כל שנה. להזכירכם, בעונה שעברה מכבי הגיעה זחוחה למשחק נגד ירושלים והפסידה בבית (ובשנה שעברה לירושלים היה סגל הרבה פחות טוב).
השנה כמו שאתם יודעים הפועל ירושלים בנתה סגל לא רע בכלל. יהיה מעניין.
Holiday_Armadillo כתב:המדים של ירושלים מכוערים
!YEAH I SAID IT
מומלץ לעקוב אחרי: סילבן לנדסברג. בסך הכל בן 22, אבל כבר בעונה שעברה הוא הוביל בקלות את טבלת מלך הסלים הישראלי והיה במקום השני הכללי בדירוג מלך הסלים של הליגה עם יותר מ-20 נקודות למשחק. כמובן שאף אחד לא מצפה ממנו לתת את אותם מספרים במכבי, אבל לנדסברג הוא סקורר מחונן שיכול להוביל את רשימת הקולעים של כל קבוצה באירופה. אם בלאט ייתן לו ביטחון ויאמין בו הוא יגיע ממכבי אל ה-NBA.
שמשון הגיבור כתב:קיינר מדלי לא ישחק. יעבור MRI. יש לו כאבים בברך..
שמשון הגיבור כתב:קיינר מדלי לא ישחק. יעבור MRI. יש לו כאבים בברך..
Chen כתב:שמשון הגיבור כתב:קיינר מדלי לא ישחק. יעבור MRI. יש לו כאבים בברך..
הוא עוד לא פתח את העונה וכבר הוא סובל מכאבים? לפחות ככה תומאס יקבל יותר דקות.
misha כתב:לא זחוחה אלא סופר עייפה (משחק שלישי ב-4 ימים) ועוד בתקופה שלאגפורד היה לא מחובר. ולא הייתי מתלהב מסגל שלהם יותר מדי, עד עכשיו הם נראים פחות טוב מכל הקבוצות שפגשנו בגביע ווינר.
roy1000 כתב:misha כתב:לא זחוחה אלא סופר עייפה (משחק שלישי ב-4 ימים) ועוד בתקופה שלאגפורד היה לא מחובר. ולא הייתי מתלהב מסגל שלהם יותר מדי, עד עכשיו הם נראים פחות טוב מכל הקבוצות שפגשנו בגביע ווינר.
הסגל לא רע ביחס לליגה הישראלית. המאמן הוא בין הגרועים. בסה"כ ירושלים לא אמורה להיות יריבה אמיתית היום.
roy1000 כתב:misha כתב:לא זחוחה אלא סופר עייפה (משחק שלישי ב-4 ימים) ועוד בתקופה שלאגפורד היה לא מחובר. ולא הייתי מתלהב מסגל שלהם יותר מדי, עד עכשיו הם נראים פחות טוב מכל הקבוצות שפגשנו בגביע ווינר.
הסגל לא רע ביחס לליגה הישראלית. המאמן הוא בין הגרועים. בסה"כ ירושלים לא אמורה להיות יריבה אמיתית היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים