המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בואו לא נתעלם מהטיפשות של הילדה.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:בואו לא נתעלם מהטיפשות של הילדה.
אף אחד לא מתעלם, עשתה מעשה מטומטם, אבל אין לזה שום הצדקה להתעלל בה..
הבחור מצ׳אט רולט פשוט רצח אותה..
LIAV10 כתב:אז אתה גם לא תופס כקורבן את הנער שלפני כמה שנים שוכנע על ידי מחבלת באינטרנט להפגש ונרצח?
(מקרים שונים לגמרי, אבל שניהם מבוססים על טימטום ותמימות באינטרנט)
Frid כתב:בהרבה יותר טוב. בריונות ואלימות לחברים בבית הספר כמעט ולא קורים ברמה כזאת בארץ.
MTA2311 כתב:בואו לא נתעלם מהטיפשות של הילדה.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:בואו לא נתעלם מהטיפשות של הילדה.
קשה לי להתייחס אליה כקורבן.
אלמוג כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:בואו לא נתעלם מהטיפשות של הילדה.
קשה לי להתייחס אליה כקורבן.
ברצינות? קשה לך להתייחס אליה כקורבן?!
היא קורבן לכל דבר. ההתעללות נפשית גרמה לה להתאבד. זה משפיע על הנפש לפעמים כמו התעללות מינית, פיזית.
כמובן שהתאבדות זה מעשה מטומטם, אבל להגיד שבגלל הטיפשות של הילדה היא לא קורבן? היו לא מעט מקרים של התאבדויות בגלל הצקות בחברה. זה שזה מעשה טיפשי ומטומטם אני מסכים איתך, אבל הם בגיל הזה פחות מבינים ופחות חזקים נפשית ומנטלית להמשיך הלאה בחייהם.
מבחינתי מה שהחלאה גרם לה לעשות זו הריגה לכל דבר, ועל זה הוא צריך לעמוד לדין ( לא הייתי אומר רצח כי אני בטוח שהוא לא התכוון שהיא תמות כתוצאה מהסיפור הזה, ובטוח שהוא לא דמיין שזה יגיע למצב כזה), ולשבת את המקסימום עונש על הריגה(אצלם שם יש דרגות לא? שיהיה דרגה ראשונה)
גם ברשת ממשיכים לשתף את הסיפור, פרופיל הפייסבוק והטוויטר של הנערה, עדיין פתוח לכולם וגם שם ניתן לראות תגובות זועמות נגד התעללות ובריונות. אבל לצד כל אלה גם תגובות מרגיזות כמו “היא לא היתה צריכה להיות כזאת זונה” ו-”מגיע לה”. תגובות שמהוות אולי את הדוגמה הטובה ביותר להתנהגות בריונית וחסרת אחריות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים