המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שימשיך לעלות מהספסל נקודה.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שימשיך לעלות מהספסל נקודה.
אני חושב שכדאי לפתוח איתו בחמישיה ביחד עם תומאס שיאזן אותו קצת בהגנה,ביחד הם גם ירוצו מהר מצד לצד ושניהם מכדררים ומוסרים טובים
אגב,אני לא חושב שהוא נראה ככה כי הוא עולה מהספסל
Holiday_Armadillo כתב:שימשיך לעלות מהספסל נקודה.
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שימשיך לעלות מהספסל נקודה.
נכון. זה נורא כיף לפתוח כל משחק עם 2 - 10. מכבי פותחת משחקים נורא וזה סתם לתת פור ליריבה מסיבה שלא ברורה לי.
יש סיבה שקבוצות לא שמות את השחקן הכי טוב שלהן על הספסל. ליאור צריך לפתוח בחמישייה ולשחק 30 דקות בכל משחק. כשהוא לא משחק, מכבי נראית רע.
felix_r כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שימשיך לעלות מהספסל נקודה.
נכון. זה נורא כיף לפתוח כל משחק עם 2 - 10. מכבי פותחת משחקים נורא וזה סתם לתת פור ליריבה מסיבה שלא ברורה לי.
יש סיבה שקבוצות לא שמות את השחקן הכי טוב שלהן על הספסל. ליאור צריך לפתוח בחמישייה ולשחק 30 דקות בכל משחק. כשהוא לא משחק, מכבי נראית רע.
לא נכון. הרבה קבוצות באירופה כן נוהגות לא לפתוח עם הכוכב שלהן.
פאפאלוקס תמיד היה פותח על הספסל בצסקא.
קשישטוף לברינוביץ' תמיד היה עולה רק ברבע השני בסיינה.
felix_r כתב:לא נכון. הרבה קבוצות באירופה כן נוהגות לא לפתוח עם הכוכב שלהן.
roy1000 כתב:felix_r כתב:לא נכון. הרבה קבוצות באירופה כן נוהגות לא לפתוח עם הכוכב שלהן.
אני לא חושב שאף אחד מאלה היה השחקן הכי טוב בקבוצה, וכשאתה פותח כל משחק בפיגור גדול, זה לא ממש מקדם את המטרה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:לא נכון. הרבה קבוצות באירופה כן נוהגות לא לפתוח עם הכוכב שלהן.
אני לא חושב שאף אחד מאלה היה השחקן הכי טוב בקבוצה, וכשאתה פותח כל משחק בפיגור גדול, זה לא ממש מקדם את המטרה.
felix_r כתב:הם כן, או לפחות בעמדה שלהם. פאפס היה הרכז הכי טוב בצסקא, וקשישטוף היה תמיד הקלע המוביל של הקבוצה.
אתה פשוט שבוי בקונספט של NBA, שם זה הרבה יותר בגלל האגו של השחקנים המובילים ופחות בגלל החשיבות למשחק.
אתה תמיד יכול לפתוח בחמישיה הגנתית של שחקנים מחליפים, שיעשו פאולים על כוכבי היריבה ולחסוך בכך פאולים מהכוכבים שלך.
לדוגמא מסינה בצסקא של השנים הגדולות שלה, היה נוהג לפתוח בחמישיה ההגנתית שהיתה משביתה את המשחק של היריבה, ואז מכניס את שחקני ההתקפה הטובים ברבע השני כדי לעשות את הבריחה.
שחף כתב:משחק אחד טוב של מדלי ואנשים פה עפים על עצמם כמו שעפו אחרי המשחק של היקמן מול מאלאגה. האמת, מדאיג אותי קצת שמשחק ההתקפה שלנו תלוי מאוד באליהו. זה לא שביורוליג לא מכירים אותו, והוא לא איזה וויצ'יץ' שיכול לנווט לבד את משחק ההתקפה של הקבוצה.
מול קבוצות מאומנות ואתלטיות כמו צסק''א זה יראה הרבה פחות טוב. אני מקווה שבלאט ימצא פתרונות אחרים לסט אופנס, אחרת אנחנו נראה עונה אישית טובה מאוד של ליאור אבל עונה עם הישגים לא מזהירים ברמה האירופאית, כמו שהיה ב-2009.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים