מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי שחר.ג. » 09 אפריל 2011, 20:30

השאלה האם הלפרין אחרי כמעט שנתיים של 5 דקות פה ושם באוליפיקוס, מתאים למלא מחליף בקו האחורי שנבנה השנה במכבי?
אני בכלל לא חושב שזה מובן מאליו.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי משה » 09 אפריל 2011, 20:50

אני בכלל הייתי הולך על סילבן לנדסברג כמחליף בקו האחורי יחד עם הלפרין. רק בן 20, שמתקדם כל משחק ומשחק והכי חשוב הוא העתיד של נבחרת ישראל (יחד עם כספי). לדעתי בהחלט יש לו את הפוטנציאל להפוך לאחד הגארדים הטובים באירופה.
משה

הודעהעל ידי yellowaura » 09 אפריל 2011, 22:13

אני זוכר ויכוח שהיה לי לפני כשנה פלוס עם פליקס לגבי הבאת מירזה טלטוביץ'... אני מניח שעכשיו פליקס מסכים איתי.

מתחיל להיות קשה לאתר כישרונות שיתאימו לרמות הגבוהות. כשבאראץ' הופך להיות מושא לקנאה סימן שאירופה הפכה לפח זבל.

בכל מקרה שחקנים נחמדים שהייתי שם לב אליהם לאו דווקא למכבי:

1. אי ג'י פרייס (אינדיאנה)- חבר של ווילאמס מקונטיקט. פוינט גארד/סקנד גארד שלטעמי דווקא במיטבו כגארד שני. ווינר ומגוון. אני נדהמתי לראות אותו נבחר רק במקום ה 52 בדראפט. לטעמי השחקן הטוב ביותר ברשימה. מחליף מצויין לפרקינס. מהדרג היותר נמוך בנ.ב.א. מצד שני כן תורם.

2. ג'יסי קארול (גרן קאנריה)- יד מדהימה מכל מקום, עושה הרבה תנועה, מסוגל להוביל כדור, קלע קלאץ', מסוגל ליצור, מסוגל להיות סט שוטר. שאלה לגבי ההגנה שלו והמשחק הקבוצתי.

3. פטריק בוורלי (ספרטק)- סקנד/פוינט. שחקן מאופק, טוב הגנתית אבל לא עם איכויות אתלטיות כמו של פרקינס. שחקן עם IQ, מאוזן. תורם לקבוצה.

4. מוסטפה שאקור (וושינגטון)- שחקן שרוב האנשים מכירים מהתקופה הלא ממש מוצלחת בקאחה. מדובר בשחקן שכן הצליח בפולין ונכנס בסיטואציה לא פשוטה לקאחה. מאז רק השתפר בליגת הפיתוח בארה"ב. אני זוכר אותו לחיוב מהתקופה באריזונה.

5. ניק קאנר מידלי (אסטודיאנטס)- לא יודע אם הוא מתאים למכבי אבל מדובר בשחקן שמאלי שמסוגל לשחק SF גבוה ו-PF. יש לו נוכחות טובה בריבאונד, אתלטיות, יד טובה שבהחלט מסוגל לפתח גם קליעה יציבה יותר מהשלוש. חסרה לו יכולת חסימה כפאוור והובלת כדור ברמה גבוהה יותר ל SF.
סה"כ חבל שלא פיתחו אותו יותר לשחק כסמול. יכול להיות "גניבה" לקבוצות מסדר גודל של בני השרון.

6. מאט וולש (וילרבאן)- אני בטוח שהרב המוחלט יתנגדו. אני חושב שהוא אנדר רייטד באירופה. גארד גבוה מצויין שיכול גם להוביל ולעזור בריבאונד. שימו אותו כסמול לצד 2 גארדים קשוחים שיחפו עליו בהגנה וקיבלתם כח אש רציני. במכללות הוא היה טוב מאוד במכללה טובה כמו פלורידה. כיום אפשר לקנות אותו במחיר מצחיק.

7. ג'ף אדריאן (גולדן סטייט- לא ממש פעיל)- לשחקן עבר זה של קונטיקט זה יש קווי דמיון עם הנדריקס גם הוא פורוורד נמוך וחזק. לטעמי אדריאן יותר אתלטי ויש לו מוטת ידיים מרשימה ביותר. שיחק בעיקר בליגת הפיתוח. מדובר בשחקן קשוח, אקספלוסיבי. מזכיר לי אנטואן ג'יימסון לעניים.

8. מרקוס וויליאמס (אינסי רוסיה)- פוינט גארד צעיר אהוב בפורום כבר מספר שנים. פוינט גארד אמיתי, אטרקטיבי. בעייתי מבחינת ההגנה לטעמי ובעייתי מבחינת התפקיד. קשה לי לראות אותו משתלב עם פארגו. בהחלט כשרון לקבוצה שחסר לה פוינט גארד למשחק ריצה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קובי » 10 אפריל 2011, 00:32

רציתי רק להגיב לגבי אנשים ששמים בחתימה שלהם, או מדברים ובונים לעונה הבאה על פרקינס:
לדאבונינו, מכבי לא יכולה לבנות על פרקינס כשחקן בכיר לסגל העונה הבאה.
עם כל הצער שבדבר, פציעה של קריעת רצועות היא פציעה שלשחקן כדורסל היא קשה מאוד, ולעתים אף אנושה. יקח לדורון הרבה מאוד זמן להשתקם ממנה וגם אם יצליח, זה לא אומר שהוא יחזר להיות אותו השחקן שרובינו כ"כ נהנינו ואהבנו לראות.
מכבי יכולה לעזור לפרקינס להשתקם, לנסות לשלבו במהלך העונה ולהתייחס אליו כבונוס בלבד לגבי שנה הבאה. לבנות עליו כגארד בכיר ? לא בשלב זה, ולא לגיבוש הסגל 2011/12.

מצער מאוד, אבל זו המציאות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 אפריל 2011, 03:56

קובי כתב:רציתי רק להגיב לגבי אנשים ששמים בחתימה שלהם, או מדברים ובונים לעונה הבאה על פרקינס:
עם כל הצער שבדבר, פציעה של קריעת רצועות היא פציעה שלשחקן כדורסל היא קשה מאוד, ולעתים אף אנושה. יקח לדורון הרבה מאוד זמן להשתקם ממנה וגם אם יצליח, זה לא אומר שהוא יחזר להיות אותו השחקן שרובינו כ"כ נהנינו ואהבנו לראות.
מכבי יכולה לעזור לפרקינס להשתקם, לנסות לשלבו במהלך העונה ולהתייחס אליו כבונוס בלבד לגבי שנה הבאה. לבנות עליו כגארד בכיר ? לא בשלב זה, ולא לגיבוש הסגל 2011/12.

לצערי, אני נאלץ להסכים.
צריכים לזכור שהערכות האופטימיות גורסות שפרקינס יסיים את השיקום איפשהו בינואר 2012, מה שאומר שלא נראה ממנו יותר מדי בעונה הבאה, אם בכלל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 10 אפריל 2011, 08:43

חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:רציתי רק להגיב לגבי אנשים ששמים בחתימה שלהם, או מדברים ובונים לעונה הבאה על פרקינס:

לצערי, אני נאלץ להסכים.
צריכים לזכור שהערכות האופטימיות גורסות שפרקינס יסיים את השיקום איפשהו בינואר 2012, מה שאומר שלא נראה ממנו יותר מדי בעונה הבאה, אם בכלל.

ההערכות האופטימיות אומרות שהוא יחזור אחרי חצי שנה. הפסימיות מדברות על 9 חודשים.
זה לפחות מה שאני ראיתי ברשת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 אפריל 2011, 09:32

לצערי סיפור פארגו מתחיל יותר ויותר להזכיר את סיפור טרנס מוריס. במכבי לא היו מוכנים לשלם לו במהלך העונה את מה שביקש או קרוב לכך ובקיץ, כשכבר הסכימו לכך, זה כבר לא היה מספיק. לפני חודש הוא דרש 650 אלף דולר ומכבי היו מוכנים לשלם רק 450 (הרי הוא הגיע מהגליל והוא מרוויח היום רק 250 אלף). היום הם מוכנים לשלם כבר מעל 650 אבל הוא רוצה מעל מיליון ובקיץ, כשמכבי תהיה מוכנה לשלם מיליון (היא לא תמצא רכז ברמה שלו בפחות מזה) זה לא יספיק כדי להשאיר אותו. חבל שגם בשנה הבאה יצטרכו שוב לבנות את הקו האחורי מחדש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי המכביה » 10 אפריל 2011, 10:37

מכבי צריכה לשלם לו מליון דולר, לא מעבר. אם היא תמתין עוד, בקיץ יהיו קבוצות שיהיו מוכנות לתת לו את המליון יורו ויותר.
המכביה

הודעהעל ידי cannon » 10 אפריל 2011, 10:41

עפ"י וואלה, פארגו מבקש 1.2 מליון דולר ומכבי מוכנה לשלם 750 אלף...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1813988
cannon

הודעהעל ידי DELEK » 10 אפריל 2011, 10:44

cannon כתב:עפ"י וואלה, פארגו מבקש 1.2 מליון דולר ומכבי מוכנה לשלם 750 אלף...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1813988

קצת מוגזם הסכום

אם הוא ירד ל מיליון מגיע לו
DELEK

הודעהעל ידי שחר.ג. » 10 אפריל 2011, 10:57

גם 1.2 M זה לא נורא,הספרדיות יצאו לו הרבה יותר.
לדעתי מכבי צריכה לשלם את הסכום,אבל לחסום ימאיה לNBA לעונה אחת.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי Gal85 » 10 אפריל 2011, 11:28

שחר.ג. כתב:השאלה האם הלפרין אחרי כמעט שנתיים של 5 דקות פה ושם באוליפיקוס, מתאים למלא מחליף בקו האחורי שנבנה השנה במכבי?

מספיק להיזכר במשחקים של יותם בקיץ כדי לקבל את התשובה לשאלה שלך. חד משמעית, כן. יותם שחקן יורוליג טוב.

כמובן, יש לו את החסרונות שלו אבל בתור גיבוי לקו האחורי ובהשוואה למה שקיים העונה (בורשטיין) זו תהיה החתמה טובה מאד.
Gal85

הודעהעל ידי DELEK » 10 אפריל 2011, 11:29

Gal85 כתב:
שחר.ג. כתב:השאלה האם הלפרין אחרי כמעט שנתיים של 5 דקות פה ושם באוליפיקוס, מתאים למלא מחליף בקו האחורי שנבנה השנה במכבי?

מספיק להיזכר במשחקים של יותם בקיץ כדי לקבל את התשובה לשאלה שלך. חד משמעית, כן. יותם שחקן יורוליג טוב.

כמובן, יש לו את החסרונות שלו אבל בתור גיבוי לקו האחורי ובהשוואה למה שקיים העונה (בורשטיין) זו תהיה החתמה טובה מאד.

גם בורשטיין שיחק די טוב בקמפיין אז מה?
DELEK

הודעהעל ידי Gal85 » 10 אפריל 2011, 11:38

DELEK כתב:
Gal85 כתב:

גם בורשטיין שיחק די טוב בקמפיין אז מה?

אתה משווה בין היכולת שהשניים הציגו? 13 נקודות מול בקושי 7. מלבד זה, כבר בקמפיין של הנבחרת ניתן היה לראות שבורשטיין לא דומה לשחקן שהיה.

בלי קשר, אני מאמין ביותם וביכולת שלו לתרום ברמת היורוליג. הרבה אנשים בוחרים להתעלם מהעובדה שיותם, כשהוא לא נדרש להוביל מערכת, הוא שחקן נהדר.
Gal85

הודעהעל ידי yzafrir » 10 אפריל 2011, 12:44

פליקס , מסכים איתך כמעט על הכל ...
צביקה לא מאמן שנותן לשחקנים להשתולל והקבוצה שלו השנה גם לא בנוייה על משחק כזה . הם משחקים מאוד קבוצתי השנה.
יחד עם זאת כשלשחקן הולך אז צביקה בהחלט זורם איתו , אבל בסך הכל יש לו סגנון די סולסיטי בהשוואה לפארגו והיו לו תקופות בקרירה שהלך לו הרבה פחות טוב... .

פליקס מה אתה אומר על וויליאמס מאנסיי ?? איך הוא בכלל הגיע לשם , הוא שחקן לגיטימי ב NBA שנבחר סיבוב ראשון בדראפט ואפילו היה לא ורע שם....הוא לדעתי יכול להיות מחליף טוב לפארגו או פרקינס , ולא הייתי שולל להביא אותו אפילו לצידם במיוחד שהמצב של פרקינס לא ברור והוא סוג של קומבו גארד שיוכל גם להשלים את פרקינס אם לא יחזור לעצמו וגם לשחק לצידו . אגב נתן אתמול משחק גדול שני ברציפות אחרי שסבל מכמה משחקים פחות טובים בגלל פציעה קלה...[/quote]

בעיה....כי זה יתפוס לך מקום של זר..ומה אז יקרה שפרקינס יחזור?[/quote]

גם ככה מכבי חשבה להביא עוד זר לעמדה 2 אז במקום זר שמוגבל רק לעמדה 2 היא יכולה ללכת על קומבו גארד 1-2 ואם פרקינס יחזור לא תיהיה בעיה כי שניהם שחקנים משחקים בשתיי העמדות ( וגם פארגו..) .
אני כרגע מעדיף אותו על שחקן כמו קארול בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שפרקינס לא יהיה 100% אותו שחקן . אבל במצב כמו שהיה לפני הפציעה אז קארול יותר מתאים למכבי....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי המכביה » 10 אפריל 2011, 12:45

בלי ספק, יותם צריך לחזור למכבי אבל לא כשחקן חמישייה. יותם קלע מצוין, אבל אסור לו להוביל את הקבוצה כי זה ייגמר כמו שזה נגמר ב-2008. אני חושב שפניני צריך להיות השחקן הישראלי המרכזי של מכבי, לצד אליהו.
המכביה

הודעהעל ידי yzafrir » 10 אפריל 2011, 12:52

yellowaura כתב:אני זוכר ויכוח שהיה לי לפני כשנה פלוס עם פליקס לגבי הבאת מירזה טלטוביץ'... אני מניח שעכשיו פליקס מסכים איתי.

מתחיל להיות קשה לאתר כישרונות שיתאימו לרמות הגבוהות. כשבאראץ' הופך להיות מושא לקנאה סימן שאירופה הפכה לפח זבל.

בכל מקרה שחקנים נחמדים שהייתי שם לב אליהם לאו דווקא למכבי:

1. אי ג'י פרייס (אינדיאנה)- חבר של ווילאמס מקונטיקט. פוינט גארד/סקנד גארד שלטעמי דווקא במיטבו כגארד שני. ווינר ומגוון. אני נדהמתי לראות אותו נבחר רק במקום ה 52 בדראפט. לטעמי השחקן הטוב ביותר ברשימה. מחליף מצויין לפרקינס. מהדרג היותר נמוך בנ.ב.א. מצד שני כן תורם.

2. ג'יסי קארול (גרן קאנריה)- יד מדהימה מכל מקום, עושה הרבה תנועה, מסוגל להוביל כדור, קלע קלאץ', מסוגל ליצור, מסוגל להיות סט שוטר. שאלה לגבי ההגנה שלו והמשחק הקבוצתי.

3. פטריק בוורלי (ספרטק)- סקנד/פוינט. שחקן מאופק, טוב הגנתית אבל לא עם איכויות אתלטיות כמו של פרקינס. שחקן עם IQ, מאוזן. תורם לקבוצה.

4. מוסטפה שאקור (וושינגטון)- שחקן שרוב האנשים מכירים מהתקופה הלא ממש מוצלחת בקאחה. מדובר בשחקן שכן הצליח בפולין ונכנס בסיטואציה לא פשוטה לקאחה. מאז רק השתפר בליגת הפיתוח בארה"ב. אני זוכר אותו לחיוב מהתקופה באריזונה.

5. ניק קאנר מידלי (אסטודיאנטס)- לא יודע אם הוא מתאים למכבי אבל מדובר בשחקן שמאלי שמסוגל לשחק SF גבוה ו-PF. יש לו נוכחות טובה בריבאונד, אתלטיות, יד טובה שבהחלט מסוגל לפתח גם קליעה יציבה יותר מהשלוש. חסרה לו יכולת חסימה כפאוור והובלת כדור ברמה גבוהה יותר ל SF.
סה"כ חבל שלא פיתחו אותו יותר לשחק כסמול. יכול להיות "גניבה" לקבוצות מסדר גודל של בני השרון.

6. מאט וולש (וילרבאן)- אני בטוח שהרב המוחלט יתנגדו. אני חושב שהוא אנדר רייטד באירופה. גארד גבוה מצויין שיכול גם להוביל ולעזור בריבאונד. שימו אותו כסמול לצד 2 גארדים קשוחים שיחפו עליו בהגנה וקיבלתם כח אש רציני. במכללות הוא היה טוב מאוד במכללה טובה כמו פלורידה. כיום אפשר לקנות אותו במחיר מצחיק.

7. ג'ף אדריאן (גולדן סטייט- לא ממש פעיל)- לשחקן עבר זה של קונטיקט זה יש קווי דמיון עם הנדריקס גם הוא פורוורד נמוך וחזק. לטעמי אדריאן יותר אתלטי ויש לו מוטת ידיים מרשימה ביותר. שיחק בעיקר בליגת הפיתוח. מדובר בשחקן קשוח, אקספלוסיבי. מזכיר לי אנטואן ג'יימסון לעניים.

8. מרקוס וויליאמס (אינסי רוסיה)- פוינט גארד צעיר אהוב בפורום כבר מספר שנים. פוינט גארד אמיתי, אטרקטיבי. בעייתי מבחינת ההגנה לטעמי ובעייתי מבחינת התפקיד. קשה לי לראות אותו משתלב עם פארגו. בהחלט כשרון לקבוצה שחסר לה פוינט גארד למשחק ריצה.

רשימה טובה , אישית הייתי הולך על השחקנים שמשחקים כבר באירופה ורגילים לכדורסל ולמאנטליות....
נסיתי להרכיב סגל אלטרנטיבי למקרה שהשלושה בלי חוזה (פארגו , פרקינס , איידסון ) יעזבו , וזה מה שיצא לי כרגע ...
1-2 וויליאמס ( בתור בוגר יוקון ההגנה שלו בסדר גמור...) , דרייפר , קארול , הלפרין , בורשטיין
3 וואלש ( אני אוהב את השחקן הזה) , פניני
4-5 סופו , אליהו , מצ'באן או הנדריקס , בלו , שון ג'יימס או שארוד פורד

זה פחות או יותר סגל שישמור על אותו סגנון משחק פלוס חיזוקים בקליע מבחוץ (קארול) וחיזוק למשחק ההגנה ( ג'יימס או פורד) מתחת לסל....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 10 אפריל 2011, 13:41

למה אתם חושבים שהיו 6 זרים במכבי אני עדיין לא מבין שנה שעברה לא הספיק לכם כל משחק ליגה מישהו אחר יושב בצד מתוסכל במה זה תורם ?
לכן אם אתם חושבים שצריך גארד זר נוסף אתה משחרר את אחד הגבוהים הנדריקס או מצ'באן
יש לכם שחקן חופשי בקיץ יותם הלפרין הוא יכול לשחק בחמישיה ואפילו להיות טוב מאוד תחת בלאט.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 10 אפריל 2011, 13:52

6 לב צהוב כתב:למה אתם חושבים שהיו 6 זרים במכבי אני עדיין לא מבין שנה שעברה לא הספיק לכם כל משחק ליגה מישהו אחר יושב בצד מתוסכל במה זה תורם ?
יש לכם שחקן חופשי בקיץ יותם הלפרין הוא יכול לשחק בחמישיה ואפילו להיות טוב מאוד תחת בלאט.

* התכוונת 7 זרים...

הסיבה זה שבליגה שלנו עדיף שכל פעם זר אחד ינוח מאשר שיסכן את עצמו בפציעה מיותרת ( כמו סופו...) . האמת בשביל הליגה בארץ גם 4 זרים יספיקו .... אבל לא בשביל זה מכבי בנויה ולא בגלל הליגה בארץ מכבי מוכרת את כל המנויים...
אני חושב שסגל של 5 ישראלים ו7 זרים מתאים לשאיפות של מכבי באירופה ויספיק לליגה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 10 אפריל 2011, 15:02

yzafrir כתב:
6 לב צהוב כתב:למה אתם חושבים שהיו 6 זרים במכבי אני עדיין לא מבין שנה שעברה לא הספיק לכם כל משחק ליגה מישהו אחר יושב בצד מתוסכל במה זה תורם ?

* התכוונת 7 זרים...

הסיבה זה שבליגה שלנו עדיף שכל פעם זר אחד ינוח מאשר שיסכן את עצמו בפציעה מיותרת ( כמו סופו...) . האמת בשביל הליגה בארץ גם 4 זרים יספיקו .... אבל לא בשביל זה מכבי בנויה ולא בגלל הליגה בארץ מכבי מוכרת את כל המנויים...
אני חושב שסגל של 5 ישראלים ו7 זרים מתאים לשאיפות של מכבי באירופה ויספיק לליגה....

כן התכוונתי ל 7 זרים.
אבל גם אתה אומר ש4 זרים יספיקו ללגיה ואנחנו רואים שהשנה 6 זרים מספיקים לאירופה .
מה תעשה שתגיע לפיינל פור איזה זר תושיב בצד? נראה לך שמישהו בא לפה כדי לשבת בצד במעמד כזה?
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1, מרסר ו־18 אורחים