Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שבוע הבא שתי סדרות חוזרות שאני מאוד אוהב חוזרות למסכים:
The Walking Dead
American Horror Story
גם אני כתבתי על זה בעמוד הקודם
סיפור אימה אמריקאי לפי דעתי הולך להיות פסיכי..ובמובן הכי טוב שיש
על מה הסדרה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שבוע הבא שתי סדרות חוזרות שאני מאוד אוהב חוזרות למסכים:
The Walking Dead
American Horror Story
גם אני כתבתי על זה בעמוד הקודם
סיפור אימה אמריקאי לפי דעתי הולך להיות פסיכי..ובמובן הכי טוב שיש
MTA2311 כתב:וואו. חטופים זאת פשוט בדיחה. בושה שמשווים את הטלנובלה בשקל הזאת להומלנד.
ד"א, מישהו יודע מאיפה אסי כהן יודע ערבית? זה לא נשמע כאילו הוא למד במיוחד בשביל הסדרה, הוא מדבר מצויין.
Holiday_Armadillo כתב:אני כבר לא ממש זוכרת את הפרק הראשון
מה שאני זוכרת זה בעיקר את קונסטנס(השכנה)והבת שלה
זה בהחלט הופך להיות יותר קריפי בהמשך אבל..אולי אתה לא תאהב את הסידרה אי אפשר לדעת
אני התלהבתי מהפרק הראשון
MTA2311 כתב:כרמל, את בטוחה? זה ממש מדהים. הוא אפילו מבטא אותיות גרוניות כמו שצריך. בטח השקיע בטירוף.
Holiday_Armadillo כתב:ראיתי את הפרקים של הומלנד והמלהכים המתים שיצאו לפנות בוקר..WOW!!
זה כל מה שאני הולכת להגיד בשביל לא להרוס לכם חחחח
בהומלנד היה פרק מצוין עם הרבה אקשן ומתח ומהלכים חזרה להיות כמו בעונה הראשונה(וזה דבר מצוין)
misha כתב:מישהו רואה/מכיר את הסדרה Suits? ראיתי רק כמה פרקים בינתיים אבל סדרה משפטית די נחמדה ולא כבדה.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי את הפרקים של הומלנד והמלהכים המתים שיצאו לפנות בוקר..WOW!!
בהומלנד היה פרק מצוין עם הרבה אקשן ומתח ומהלכים חזרה להיות כמו בעונה הראשונה(וזה דבר מצוין)
הומלנד סדרה טובה?על מה הסדרה?מה הז'אנר?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי את הפרקים של הומלנד והמלהכים המתים שיצאו לפנות בוקר..WOW!!
הומלנד סדרה טובה?על מה הסדרה?מה הז'אנר?
זאת הגרסא האמריקאית של חטופים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים